Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
kočky moje ahojte...konečne mám notebook a som na nete 😀 😀 😀
špinenie zatiaľ ustalo, tak sa modlím, aby sme to vybojovali, neviem ako dlho tu budem 😠 , ale pre bábätko všetko, prišlo to ako zázrak z malého vajíčka, tak budem o neho bojovať a hnusný hematóm porazíme...ďakujem všetkým kočkám za podporu, ale z mobilu sa to nedalo poriadne čítať...zatiaľ sa držte, ozvem sa zajtra 🙂
@moni1007 hej dosiel o siedmej z prace a o chvilku ideme snazilkovat🙂))))) 😎 tomu ver ze v piatok naletia take kolajnice že sa do nedele so snazilkovanim nezastavite 😵
@moni1007 pre babatko to znamena, ze ma az patdesiat percentnu sancu zdedit chromozomovu odchylku, ktora sa moze a nemusi prejavit. keby malo mat babo stale horucky ako ja, no len predstava ma desi, ale snad vsetko dobre dopadne 🙂 nie je to lahke diagnostikovat tieto choroby, ved vidis sama, plno vysetreni, ale aj tak nemaju istotu...ale pre nase babatka dufam, ze budu zdrave 🙂
@vardzikova teda mas to tazke, nech ti to rychlo ujde a nech uz len oddychujete. teda nenechaju nas na pokoji ani v tehu.....ti posielam vela virtualnych sil 🙂
@mistisa dakujem, citim sa celkom fajn, akurat hrozna unava, inak by som ani nevedela, ze som tehu 😀 sledujem tvoje testiky, len malo pisem, hrozne mi blbne pripojenie a skoro nic mi nechce odoslat, furt mi to pada, uz tyzden.....ale poctivo sledujem a poctivo drzim palceky, nech uz coskoro zbadam tvoje krasne kolajnicky 🙂
@kikaneu tak sme natom rovnako 😀 😀 ale budem musieť niečo vymyslieť len ešte neviem čo 😕 😀
@zuzanka9999 no ako dnes grafik? ja som dnes opat stupla, tak dufam,ze este pride pokles. ale tak zatial to vyzera podobne ako minuly cyklus. takze asi ano, vsak ani test este nebol negativny 🙂
@nancycka nop jasne, chapem, tak to je presne rovnako ako aj u mna, keby sa to potvrdilo. ja tiez verim,ze nase babulka budu zdravucka. budem ti drzat palceky a mysliet na teba. ale vsak kyselina listova by mala ovplyvnit geneticky vyvoj, tak mozno dokaze zminimalizovat aj riziko takychto ochoreni. ktovie. moja, drzim palceky. a ja este uzivam aj vitamin E, tiez by mal podporit spravny vyvoj babatka.
no mne sa uz blizi ovu, snad. tak dufam,ze snazilkovanie bude uspesne 🙂
@moni1007 ahoiooj moja dneska mi stupla teplotka ale merala som o pol hodinu skor.sef ma pusti uz o druhej k doktorke tak sa tesim som zvedava co mi povie doktorka;) idem tam s velkou nadejou na ovulku;) uz iba 4,5 hodin v praci.a zy co mas dnes na plane??? Som zvedava na tvoj graf zajtra ci bude teplotka stupat;)
@zuzanka9999 no tak ja dufam,ze nebudem,ze este pekne klesnem. ale tak aj minule som stupla a potom klesla, vsak kukni http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 no tak mozno napriek negativnemu ovu testu mohla byt ovu aj vcera ak si riadne stupla. no hned mi daj vediet co ti doky povedal 🙂
@fifitko25
@moni1007
@nancycka
@vardzikova
kočky zlatí ďakujeme za podporu, zatiaľ sa to zlepšilo, beriem stále duphaston a kanavit, tak verím, že to zvládneme...a vy sa máte ako zlatíčka???
@su_san tak fajne, nech to je len lepsie a lepsie. 🙂 no ja som pred ovu, teda aspon dufam,ze este nebola, ale testiky zatial negativne,ale teplotka stupla, ale verim,ze opat klesne. lebo muzik pride az v piatok, tak ovu musi na neho pockat 😀 inak, sa mam v poho. vcera som bola na kardio, srdiecko v poriadku, ale to geneticke ochorenie mi nevedel vyvratit ani potvrdit, to sa da jedine tymi genetickymi testami 😝
@zuzanka9999 ahoj, videla som ovu testíky, blíži sa ti to...ja som mala ovu tak cca. okolo 18, 19 DC, neviem ani presne, lebo som malé malé 1 vajko a lekár povedal, že asi anovulák to bude, ale ak na 11DC malo 12mm, tak ak za deň rastie tak do 2mm...tak neviem kedy dorástlo, lebo praská tak okolo 22-25mm, ale všade inak píšu, tak neviem, len v týchto dňoch ma pichalo silno večer a ráno v pravom boku kde bolo vajko...tak a keksíkovali sme deň pred pichaním vo vajku a potom myslím ešte asi večer po nejako...už ani nepamätám, ale to len tak vyšlo, sme boli nejaký vyčerpaní a ja som sa už na HP chystala k dokimu a drahého som pomaly na SPG psychicky pripravovala...takže to vyšlo v úplne neočakávanú dobu, lebo mesiace predtým sme keksíkovali isto viac 😀 a teraz sme sa nejako na to pozabudli...ešte pamätám ako drahý vravel, že tento mesiac aj tak nič z toho keď máš malé vajko, že ,môžem ja do teba dávať dokonalých bojovníkov 😀 😀 😀 samozrejme len zo srandy to vravel...takže možno fakt niečo je na tej psychike celkovom vypnutí... 😕
@su_san ajojcek mojka 🙂 no veru nic.zatratili ma tento mesiac ☹ vraj neni ovula na 15 DC tak mam smolu zrusena stimulacia a mam sa znova objednat na konzultaciu a opat odznova ☹ no uvidime co bude hm. ale ja som mala mrchu na 40 DC az nemyslim ze ovula bude hned na 14 DC no ale kedze testiky nesilneju asi nebude vobec ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... takyto mam grafík hm.a ty ako mojka? zle ti nebyva? ako sa citis? 🙂
@moni1007 som rada, že srdiečko ok...ja po mojich skúsenostiach neviem či mám ovu testom veriť, lebo mne nikdy ovu neukázali, vždy tomu chýbalo kus, tak som sa tento mesiac na to vykašľala a zázrak sa stal...ak máš čas a si doma, odporúčam ti dve úžasné knihy od autorky Lorna Byrneová - Anjeli v mojich vlasoch a Schody do neba...teraz čítam tú druhú, mňa tie knihy tak krásne ukľudnili, som sa odreagovala pri nich a sú fantastické...
@su_san no tak to som rada že sa to zlepšuje aj ked mne sa hematon vstrebal až po nieakych 2 mesiacoch ..takže ja som dva mesiace vkuse ležala ...
@mistisa no tak to je škoda, bola si skvelo naladená, ale veď zázraky sa dejú, kuk na mňa 🙂
zle mi bolo už pár dní pred testovaním, preto som si vlastne robila aj test, lebo mi ešte nikdy v živote nebolo tak zle, stále na grc, slabosť, keď som bola hladná, tak to bolo najhoršie...a cez víkend to bola hrúza, som až do nedele poobedia len ležala jak mi bolo zle...a potom večer prišli špinenie, tak ma v pondelok hospitalizovali...teraz je mi zle sem-tam, nemôžem byť hladná, ale len ma napína, grckať som negrckala ani raz...a som unavená, sem tam mierne pnutie v podbrušku, ale nie moc a inak ok...verím, že porazím ten hnusný hematóm 😠

@vardzikova ani ja nie 😀