icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

roka84
6. dec 2011

@sussi29 isto nie, nemusíš sa báť.... ja som sa dnes tak nejedla, že som si dala zopár glgov piva 😀 😀 😀

nativanativa
6. dec 2011

@purina12345 ale asi to bude aj skorej , sudim podla krcov 😝 😝 😅 😅 😅

sussi29
6. dec 2011

@roka84 super, glg pivka som mala včera - tiež po dobrej večeri 😝

roka84
6. dec 2011

drahé, ako ideme skrátiť tento čas čakania ????? hm??? ako ste na tom s darčekmi???

delideli
6. dec 2011

@skaredekacatko : ahoj, aj ja cakam v sobotu, resp. dufam,ze sa nedockam 🙂

delideli
6. dec 2011

@roka84 : mne je uz z toho zhanania zle.. 😝 uz by sme sice mali mat az na par drobnosti teoreticky vsetko,ale kedze sme cast objednavali cez net,tak terza ostava len cakat..dnes doslo 3cko, co som objednala manzelovi a sotva bolo dobre mne.. 😠 dufam,ze tie dalsie veci,co su na ceste budu ok,lebo ma slahne..

skaredekacatko
6. dec 2011

ja len odhadujem keďže doteraz som nebola schopná si to značiť , viem kedy som mala poslednú, ale neviem či mávam pravidelnú takže tak

delideli
6. dec 2011

@sussi29 : urcite to nevadi..ja si az teraz,co sa snazime zacinam vsimat kolko sa u nas pije,resp. ako casto 😀 😀 a furt sa i vyhovarat a vysvetlovat nechce,takze raz za cas si tiez dam symbolicky decko dve vina..ved koniec koncov v takej davke je vraj zdraviu prospesne 🙂

jorgie
6. dec 2011

@roka84 @sussi29 aj ja prajem prijemne cakanie a ten najkrajsi vianocny darcek!
my si tiez s muzikov dame teraz prestavku...poctivo sme sa snazili ked bolo treba (DC9, 10, 11, 13, 15 a 17) dufam, ze sa nam podarilo....keby len to cakanie nebolo tak straaaasne dlhe 😉

roka84
6. dec 2011

@delideli ja som doteraz objednala všetko cez net, ale teraz plánujem isť do obchodov aj osobne, asi začnem zajtra a budem pokračovať cez víkend... 😒 inak tieto nákupy ja akosi vôbec nemusím 😠 vadí mi nával ľudí, cez víkend som bola vo Viedni, no a hrúza.... všetko super, atmoška, len tí ľudia.... 😀

delideli
6. dec 2011

@jorgie : tak to je super, dali ste si zalezat 🙂 drzim place,aby to vyslo..to cakanie je fakt des..denne len cihat,co mi je ,ci mi je,aka je teplota, kolky som den, a kolko je po ovu..graf skumam akokeby z neho malo nieco vyskocit 🙂 a samozrejme spravat sa ako tehu,pre pripad,ze by to vyslo..ale vravim si,ze ak to vyslo,tak to vsetko stoji za to.. 🙂

delideli
6. dec 2011

@roka84 : ja to tie davy tiez nemusim..preto si kazdorocne hovorim,ze darceky vybavim uz na jesen a kaydorocne mi to nejak nevyjde 🙂 mna cez vikend caka este jeden nabeh do obchodaku a povyzdvihavat balicky a snad to bude vsetko..nuz,zas raz sviatky pokoja 🙂

roka84
6. dec 2011

pekny večer baby, idem ja off..... majte sa krásne, zajtra sa ukážem 😉

lucecita
6. dec 2011

@roka84 môžeš začať s meraním hneď a nemusiš čakať na ďalší cyklus, aspoň uvidíš podľa teploty ako sa správa tvoje telo....ja som si napr. merala aj cez mrchu a bolo to zaujimavé 😀 😀 😀

lucecita
6. dec 2011

@delideli nedočkáš, verím tomu 😉

delideli
6. dec 2011

aj ja pre dnesok koncim..majte sa pekne a dufam,ze zajtrajsok bude plny dobrych sprav.. 🙂

purina12345
6. dec 2011

@nativanativa držím palce aby to vyšlo 😵

jorgie
6. dec 2011

@delideli ten tvoj graf ozaj vyzera slubne...vidim, ze uz si 11 DPO. kedy planujes testovat? drzim palceky aby si si nasla na teste //

zienky, tak sa mi zda, ze po par nie moc uspesnych mesiacoch sa nam to tu pekne rozbieha.....len tak dalej! mozno sa ozaj na Vianoce nejake tie zazraky udeju 😝

nativanativa
6. dec 2011

@purina12345 jaj micka , mam taku zlu intuiciu .... , ze po prudkom vystupe na gerlach bude prudky pad do pivnice 😢 😢 😢

purina12345
6. dec 2011

@nativanativa a kde si nechala pozitívne myslenie 😨

nativanativa
6. dec 2011

@purina12345 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
bojim bojim bojim , inak som si kontrolovala krcok a mam ho asi vysoko , nemas s tym skusenosti ?? 😕 😕 😕

purina12345
6. dec 2011

@nativanativa moja rada by som ti povedala ale neviem, jedine čo som si istá je keď je mrcha je nízko, ale neviem presne kedy klesne, tak dúfam že sa teplotke zapáči na gerlachu a ostane tam 😉

nativanativa
6. dec 2011

@purina12345 problem je , ze som si to tu vyhladala a kazda bab hovori inak ... a teraz si vyber 😀 😀 😀

cicimon
6. dec 2011

baby - Krcok maternice - ked je tvrdy, uzavrety a dole - znaci neplodne dni na zaciatku cyklu.
Cez ovulku stupne hore a zmakkne, tazko ho nahmatas. Po ovulke je zase dolu a tvrdy az do prichodu menstruacie - vtedy zas zmakne. cca 2 dni pred ms stupne hore.
Ale ak nezmakol a je dobre nahmatatelny a ak ti meska MS, mozes byt tehu.

purina12345
6. dec 2011

@nativanativa skús sa zamerať iba na teplotku a uvidíš čo povie, je to napínavé obdobie tak máš dve možnosti buď budeš čakať a musíš to vydržať alebo testnúť a budeš vedieť na čom si, inak sa nedá 😒

purina12345
6. dec 2011

@cicimon díky za info, dúfam že sa mi to nepopletie a poriadne si to zapamätám 😵

nativanativa
6. dec 2011

@cicimon no a ja ho mam asi vysoko , ci je tvrdy , to ani srnky netusia 😀 😀 , kaslem na to , aj tak je to u kazdej zeny inak

nativanativa
6. dec 2011

@cicimon teda dost tazko si ho nahmatam , je uplne ze vysoko sa mi zda 😖 😖

cicimon
6. dec 2011

no ja dufam, ze budem tehu - ja len neviem, aky je prechod od snazenia sa po // .. to nikde nepisu

purina12345
6. dec 2011

@cicimon myslíš krčka? no ja som dnes 7DC včera som mala ešte doobeda špinenie a krčok bol dole a dnes už vystúpil hore ale dosiahnem naň no a ovu čakám že bude okolo 14DC