Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 no budem sa za teba modlit aby v vpiatok pekne prisla 🙂 a aby ste mali pekny vikendik🙂 inak akm teplomerom si merias teplotku ja digitalnym. ja neviem inak co si mam o tych ovu testoch mysliet ked vychadzaju pozitivne a negativne ako sa im zachce
ahoj neviete mi povedat čo to znamena : nepravidelna sliznica maternice?Dakujem pekne
@zuzanka9999 ja tiez digitalnym uplne obycajnym. dakujem, si mila 🙂 no tak mne zatial vsetky vysli negativne a je jedno ci je ciarka silnejsia alebo slabsie. stale su negativne az kym ta ciarka nie je silnejsie, pripadne aspon rovnako silna ako kontrolna. az vtedy je pozitivny. no ved vsak aj tehu testy nie su az tak spolahlive, aj ked u mna boli. vzdy mi vysiel negativny a tehu som fakt nebola 😀 😀 😀 😀
@moni1007 xixi noooo tak bud rada🙂 horsie by bolo ak by ti tehu testy vysli pozitivne a este tomu viacero a zacala by si sa tesit a nakoniec by si nebola tehu. aj to som tu uz na konikovi citala:/ moni o chvilu sa vratim idem sa osprsit
@zuzanka9999 no to hej, to by bolo horsie. 😠 je to dost blbe s tymi testami, sa na ne spoliehas a nakoniec ta zblbnu este viac 😠
@moni1007 ajoj mojka ja tiez slabsi ako vcera ☹ co to mame my ? ☹ a teplotka ostala http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm neviem neviem mam z toho asi nie dobry pocit ☹ a co si robkala dnes? ja cely den zhanam firmy na okna fu uz mi sisi 🙂
@zuzanka9999 hm, takto sa veru veci neriešia, dúfam, že nový doktor prinesie lepšie správy 😉
@mistisa no tak mna je to zatial tak ako som chcela, takze ja sa tesim,len aby nezostal negativny stale 😝 no tak ak budes mat ovu ako tam je oznacene, tak mas este cas na pozitivny testik 🙂 no ja som mame stahovala z netu nejake pesnicky a nic take som nerobila. a co chcete menit okna? a nasla si nieco nakoniec? 🙂
@mistisa no bodaj by mi uz nieco vyslo podla planu, v piatok pozitvny testik, plodny vikend a o 3 tyzdne // 😀 😀 😀 bodaj by. budem sa za to modlit 🙂 samozrejme aj za vas ostatne. neviem ci som ti pisala ze sa mi snivalo o rybach, co znamena ze sa nam narodi babo a hned na dalsi den ze sme mali s mm plnu hlavu vsi a to ze znamena ze sa nieco zle na dobre obrati. takze teraz to musi vyjst 🙂 tak uz vidis,kde to mas oznacene?
@moni1007 nooo mojka budem drzat palceky 🙂 urcite to vide uz teraz uvdis 🙂 ano ano to su tie 4 dni tam od 23 DC cize od 4.6 ze? ci? a to je datum co sme sa z mm brali to mame rok co sme svoji 😀 😀 to by bol aky darcek ze plodna ovulka 🙂 a ze splodene dieta na den sobasu jeeeeeeeeej 😀 😀
@moni1007 no myslim ze sme asi rovnake 🙂 chachacha a boli sme v decodome a tam bol taky krasny set postielka podusticka , paplonik ten ako sa to vola taky zavesik cez postielku juj no na zjedenie krasne 🙂 tak sme aj z mm okukovali 🙂 joj moja neuveritelne krasny darcek to by bol gol.joj no to by som asi od stastia vyletela 😀
čaute kočky 🙂 čo je nové? ja pohoda, len ma kríže bolia už tretí deň.....no sranda je, že vždy až okolo obeda začnú 😠
@mistisa no aj ja sa na to tesim. si viem predstavit, ze sa pri nicom nebudem vediet rozhodnut, nebuem sa vediet vzdat jedneho v prospech druheho,kedze tie veci pre babatka su vsetky nadherne 🙂 ja som pozbierala pradlo a skladala som ho a teraz som si spravila a uz aj zjedla krupicu. som mala chut 🙂
@mistisa to si nemyslím, lebo vtedy boleli pár dní, ešte predtým než som to zistila, potom to prestalo.....no uvidíme
inak pohoda....len veľa toho je aj v robote aj mimo 🙂 ale aspoň nie je čas na smútenie
@moni1007 už ani nie, už by mali najradšej prázdniny 🙂 ale ani sa im nečudujem, ja už niekedy tiež nevládzem

@zuzanka9999 no tak fakt si nestupla a vyzera to tak,ze teda ta ovu ani nebude, kedze tam nic nevidela. ale tak ako som pisala, hlavne ze si zistila,ze na nu sa spoliehat nemozes a ze ides k inemu dr. no ja zatial asi tiez bez ovu, ale tak ja sa z toho zatial tesim. len dufam,ze v piatok bude pozitivny test,.nieze ovu nepride vobec 😀 , dnes som mala ovu test slabsi ako vcera, cize stale negativny 🙂