icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
31. máj 2012

@mistisa no máš ten graf dáky čudný..žeby ešte ovu nebola??? 😕 😕 😕
ˇľahla by som si rada..ale som v práci..musím sedkať.... 🙂 a nejako to vydržať

azzura
31. máj 2012

@mattuliatko30 ahojko, ocakavam kazdym dnom mrchu

mistisa
31. máj 2012

@vardzikova nie ☹ bola som v nedelu na kontrole a povedala mi ze mam vela folikov ale ani jeden dominantny a vsetky do 10mm ☹ a ze sa stimulacia rusi. ale myslim ze enbude ovulacia presne na 15 DC kedze som mala posledny cyklus 40 dnovy nie? no nevadi skusame prirodzene robim testiky a meriam BT 🙂 😉 😉 😉 😉

mistisa
31. máj 2012

@mattuliatko30 no vyzera ze nie ani testik este nebol pozitivny hm.a graf mi vyznacuje ovulu na 4.6 hm. ale ci to tak bude neviem uvidime 🙂 aj to som zistila len vdaka moni ja som ani nevedela chacha 😀 joj mojka no to ano.hm.do kedy pracujes?

mattuliatko30
31. máj 2012

@azzura no ja 3dc...takže dúfam,že čoskoro bude po nej

mattuliatko30
31. máj 2012

@mistisa robím do pol 4tej..už aby to bolo 😉 a ty?..domka?

azzura
31. máj 2012

@mattuliatko30 počuj ty furt mrchujes, ešte nie si anemicka???

franzziska
31. máj 2012

@azzura a to sa prejavi tym? lebo mne minule doktorka povedala ze som anemicka

azzura
31. máj 2012

@franzziska hej, kedže často krvacas tak by si si červene krvinky a Fe mala nejak doplnovať, a určite si aj unavena

franzziska
31. máj 2012

@azzura hm ja praveze vobec nekrvacam...z toho to este moze byt moja zdravotna poradkyna? 🙂

tweetinka.co
31. máj 2012

ahojte Kočky, ako sa Vám darí? Nejaka nová tehulka? Ja mám zatiaľ mini nádej.. že snáď 😅 .. dnes je to presne týždeň čo mi mešká.. zatiaľ som si nerobila test, kvoli sklamaniu.. tak zajtra snáď budú zasa dve čiaročky.. Želám všetkým krásny a spokojný dník. 😎

azzura
31. máj 2012

@franzziska nahodou ta neposlala doktorka na hematologiu, rozbor krvy a tam by ti mali zistit co ti chyba, a hladat príčinu anémie. Skus nejake vitaminy, pit vodu so Fe, cviklu,...... 😉

franzziska
31. máj 2012

@azzura ee lebo ja som prave od hematologicky dosla za nou 😀

azzura
31. máj 2012

@franzziska Anémia. Choroba, ktorá sa v tele prejavuje zníženým počtom krviniek, a teda aj znížením množstva proteínu s názvom hemoglobín. Práve hemoglobín je pre ľudský organizmus nezastupiteľný. Obsahuje v sebe železo, ktoré je nutné pre prenos kyslíka do pľúc a do všetkých tkanív tela, kde sa kyslík z hemoglobínu uvoľňuje. Nedostatok tohto vzácneho farbiva preto nerobí v ľudskom tele dobrotu. Nasadili tekuté železo, acidum folicum a rybí tuk.

azzura
31. máj 2012

@franzziska ale ja nie som doktorka 🙂 bože stači ze som mudra v odbore gynekologia a nie este aj vseobecne lekarstvo 🙂 😀 😀 😀

moni1007
31. máj 2012

@mistisa no dufam,ze vydrzi, lebo uz si aj viac citim podbrusko 😠 musim verit 🙂 grafik mi nejde zobrazit, pise ze vypadok pripojenia, tak asi sa s tou strankou nieco robi 😒

franzziska
31. máj 2012

@azzura mne nikto k tomu nic nepovedal ☹ ☹ ziadne rady, ziadne lieky

fifitko25
31. máj 2012

@tweetinka.co juch juch uz týždeň mešká?? To je super, takze testujes zajtra, hej? 😉 budem čakať len dobre správy 😝

mattuliatko30
31. máj 2012

@azzura no isto som....snáď mi zoberú aj krv....a uvidia....veď každý 3tt mrcha...to je na slučku 😀 ja som stále unavená....a slabá...hlava sa mi točí...no des.... teraz v máji mi zase vyšla mrcha 2x...prvá 7.5. a teraz 29.5. druhá...sila...

tweetinka.co
31. máj 2012

@fifitko25 dúúúfam 😉 bol by to najkrajší darček 🙂 Ako sa cítiš? 😉

mattuliatko30
31. máj 2012

@tweetinka.co držím mooooc palčeky..daj potom info.. 😉 😉

mattuliatko30
31. máj 2012

@moni1007 ajoj..ako si na tom??..čo nové? ja 3dc

tweetinka.co
31. máj 2012

@mattuliatko30 samozrejme 🙂 ako čítam, máš "veselé" obdobie..

fifitko25
31. máj 2012

@tweetinka.co to ti verím 😉 tiež som svoje mimi dostala k narodeninám 😀 cítime sa fajn, zas na mna doľahla strasna únava a v kuse by som spala 😅 tripple nám vyšli negatívne, dnes sme začali 16tt, Paradicka 🙂 😉

moni1007
31. máj 2012

@mattuliatko30 ahojcek. no ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 dufam,ze ovu este pocka do zajtra, ked pride mm z prace. inak, uz tak intenzivnejsie pocitujem pobrusko. ale ked vcera bol ovu test skoro uplne biely nemusela by dnes byt este ovu,ze?
no tak ty sa tiez pomaly blizis k ovu, ak ju budes mat tak skoro

azzura
31. máj 2012

@franzziska a co si si nieco nevygooglila???

azzura
31. máj 2012

@mattuliatko30 som velmi zvedava co ti zistia, resp. co na to vsetko povedia a ci nieco povedia 😠

franzziska
31. máj 2012

@azzura lebo na to maju byt nasi lekari 😖 😖 nie google..a na googli nenajdes lieky

vardzikova
31. máj 2012

@azzura 😝 😀 no ved to už na mne je aj vidieť 😀 😀 😀