Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova kedze si tehu tak si možeš dovoliť velááááááááááááá papkat, tak si to uzívaj 🙂
@fifitko25 ako to letíííííí... super, teším sa neg. testu 😀 odpočívaj a naberaj veľa sily a energie 😅
@azzura no sak to...hmm 😒 klasika pacientovi nie je, tak ho poslime domov len s diagnozou a s usmevom na perach 😀 😀 😀 😀
@franzziska musiš sa ty o seba postarat, ale vacsinou ked zbehns do lekarne tak ti tam vedia poradit. 🙂
@azzura no ja sa nerada pytam na vsetko jak krava 😠 este sa popytam lekarky asi..ale diikes
@franzziska v dnesnej dobe sa musis pytal, lebo sa inak nic nedozvieš 😉 . Nemas zač 😀
@mattuliatko30 domka domka 🙂 no to si este len v polovici 😠 ale to rychlo ujde 🙂
@moni1007 hm no hadam ano ved dnes je uz stvrtok ked si klesla tak dnes hadam nebude 🙂 hm a coze sa ropbi skusim este raz 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@vardzikova vsak som mala ist tento mesiac na 2.IUI a nekonalo sa lebo som bola prestimulovana a spravilsa mi mega folik-32mm a z neho folikularna cysta 😖 . Takze dalsi cyklus idem bez liekov a zas bohvie co z neho bude. ale ja uz na to serem
@azzura tak to by ma asi urvalo 😠 😠 😠 😠 😠 meeega folik a z rite tam trebalo aj tu cistu hnusnu hnusacku 😠
@azzura hmmm ten google vie pomoct 😀 😀 co vsetko som sa dozvedela..najma to ze moje vysledky na seba nadvazuju a od seba zavisia..len zvlastne ze lekari si to tiez takto nevedia spojit 😀 😀 😀
@zuzanka9999 ahoj. no tak asi mas teraz anovulacny cyklus, ale to je vraj normalne, ze sa obcas aj to stava. tak sa nestrachuj. uvidis co ti ten dr povie 🙂 dam vediet jasne. ale dnes skusim aj vecer jeden. inak sila,ze co som si zacala vsimat ovulacne bolesti vzdy som ich citila na lavej strane, som si uz myslela,ze pravy vajecnik nefunguje a dnes citim pravu stranu. snad ta bude uspesnejsia ako prava,
no akurat vcera sme s @mistisa rozberali,ze asi odpadneme ked uvidime na teste // a ze uz terazn obzerame veci pre deticky 🙂
@mistisa @zuzanka9999 takze test negativny. urobila som skor,lebo som straaaasne potrebovala ist na wc. njo vsak skusim este vecer pre istotu. len ma picne ak bude negativny aj cez vikend 😝
@zuzanka9999 ajoooj hm a co to moja co to ? kedy ides tomu dokimu? som zvedava co ti povie hm.ja som takto dnes hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... .no to asi vsetky asi odpadneme ked budu dve kolajnice na tehu testiku 😀 😀 😀 ja budem testovat o pol stvrtej tak som zvedava ale vcera @moni1007 vycitala s mojho grafu ze ovula sa blizzi toho 4.6 a to mame s mm prve vyrocie svadby to by bol krasny darcek keby splodime babo na vyrocie svadby a prve 🙂 jeeej to by bolo super.ja som si to az potom vsimla ked mi moncika to napisala 😀 😀 😀
@mistisa len taka slabulinka ako vcera, takmer neviditelna 😕 ale tak to nie je tragicke, vsak si videla vcera v tom clanku, ze jeden den moze byt ciarka, druhy den nie a potom pozitivny test 😉 takze zatial to beriem tak,ze dnes ovu na 80 % nebude ( moj subjektivny nazor ) a ked vyjde negativny aj zajtra, tak sa budem spoliehat len na graf a testy budem povazoivat za klamlive 😀 😀 😀
@vardzikova čo už život ide dalej, ja si uz nejak zvykam na vsetky neuspechy a negativa co ma stretavaju
@azzura ahojko mojka 🙂 no co ako sa mi mas? a ako pokracujete? ja dnes takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂 a testik budem o pol stvrtej robkat 🙂

@franzziska moja ešte si sa nepoucila ako funguje nase zdravotnictvo....