Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ja viem.. na toto je haklivy i elias 😀 😀 tusim i na nazory inych lekarov 😀
@franzziska no ved na neho som narazala.....ja vzdy dojdem k nemu velmi mudra 😀 😀 😀
@azzura no ja povacsinou mudra od ostatnych lekarov 🙂 ale tak kazdy sme nejaky 🙂
@azzura no ja som si tiez dobre porumazgala ked mi volala ze stimulacia sa rusi ☹ ale tak co uz no.snazilkujeme stale a uvidime co bude.v grafe mi vyznacuje ze by ovula mala byt od 4.6 tak uvidime to mame s mm prve vyrocie sobasa to by bol krasny darcek ze splodime babo na prve vyrocie 🙂 uvidime no a ked nic tak volam do blavy a objednavam sa opat na konzultaciu a odznova stimulacia hm. 😠 😠 😠
@moni1007 no uvidíš ako bude teplotka zajtra..skús urobiť testík dúfam,že to vystihnete s mm....ide víkend..tak treba poriadne poistiť 🙂
@azzura no aj ja som zvedavá....uvidíme...nechám sa prekvapiť..ako ma odbije 😒 už vidím jeho reakciu....,,dáme teda tabletky, či?,, teda aspoň tak myslím...neviem..
@mistisa jeeeej..a ja chcem bábovkuuuuuuu 😉 😉 😉 😉 teraz po obede..... pošli kúsok 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 tak to moj graf, nepustili ma na IUI lebo vraj mam cystu. Ale kebyže je cysta tak by som nemala ovulku a aj som ju citila toho 18.5. bolestami (vtedy malo byt IUI), ale ovulka ako aj pokles a potom nárast BT je vtedy ked prasne folik a vytvori sa z neho zlte teliesko.
Lekari sa riadia tym co sa volakedy ucili, že ked je folik nad 3mm tak je to cysta a co ked ja som len mala fakt mega folik???? Ale to uz nezistim, iba som prisla o sancu, kedze nam sa to neviem preco prirodzene nedari
@moni1007 ja som mala rizotko so syrom..a na večeru si berem z práce lososa..so šalátom 🙂
@azzura hm podla mna ta mali viac kuknut... a sak to sa nedalo zistit presne ci ide o to alebo o to?
@azzura nie ....dnes som si ju šla kúpiť...od kedy sa bere?...už aj pri ms?či až po nej? 🙂
@franzziska mna Elino nakoniec poslal na IUI do BA, ale to len preto lebo som si to vypapulovala a aj mi upravil velkost 32mm na 30mm, ale v BA ma poslali domov....proste sa cudovali že ma doktor poslal k nim s takym folikom. Dufam že som mu nepokazila reputaciu.
@azzura aha..no 3 a 33 je rozdiel vsak? ktovie..ja sa v tom nejak nevyznam..ale je to paradny narast
@mattuliatko30 no testik aj dnes negativny uvidime zajtra. ale ja ich aj tak beriem s rezervou. viac sa budem spoliehat na graf. co si myslis,co je spolahlivejsie? ak budu testy stale negativne, bude iste ze ovu nebola?
no rizitko? to by som si aj ja dala. to mam rada, ale ked som sama doma sa mi moc nechce vyvarat. gulky som mala polotovar 😀 😀 😀 😅
@azzura oki no radsej pre istotu.no vies mojka to je tazko s lekarmi.vydis mna zatratili lebo na 15 DC bol maximalny folik 10mm a co ked dorastie.nemohli mi dat este sancu a dat mi kontrolu dalsiu ale o 4 dni? proste nie som tabulkova tak dovidenia zatratena 😠 😠 😠 😠 😠 😠 je to smutne no ale co uz.neboj mi to dokazeme a urcite to vide 🙂 😉 😉 😉 😉

@mistisa a co robkas? ja som akurat zledla slivkove gulky 😀 😀 😀 som sa riadne napratala 😝