Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 veru tak 🙂 no ja sa musim tiez odhodlat chichichi 😀 😀
@franzziska posielam aj vam babenky babovecky kazdej 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa pekná provokácia 😉 btw... zajtra budem provokovať domácimi karamelovými veterníkmi 😎
@tweetinka.co poslem aj tebe ? kluddne mojka len kusok necham mm na zajtra do robotky 🙂 matuliatko rypkala tak som jej supla celu foto 😀 😀 😀
@mistisa @zuzanka9999 @mattuliatko30 no babulky moje. na mna sa snad aj stastie usmialo. drahy pride uz dnes a do robotky pojde az v utorok/stredu. tak dufam,ze mame plodne dnicky pred sebou 😀
babovka vyzera supi. mnam...ale my zvykneme robievat uz zo zakysanky. ta je taka vlacnejsia 🙂
@mistisa noo ja len slintam nad takými papaničkami.. aj rada vypekám, kuchtím, ale sama si to nedám 😎 (niekoľko rokov som vegánka.. a pár mesiacov som prešla na vitariánstvo 😎 receptuš na veterniky mam na MMB 😎
@mistisa jeeeeej...mňam..sa zalizujem.....je úžasná...aj ja budem robiť zajtra.... 🙂 🙂 🙂
@moni1007 super moja...tak si to poriadne užite....a už budeme spolu čakať len na dve čiaročky....dúfam,že sa vám už zadarí....držím palčeky 😉 😉
@mattuliatko30 ja ju pijem len v robote, raz doobeda a raz poobede, ale niekedy len 1x za den...hlavne ju pi
@moni1007 ja by som sa moc na testy nespoliehala..podľa mňa je dôležitá teplotka.....takže mysím tak...treba skúšať..ráno , naobed aj večer 😀 😀 😀 mm sa isto potešíííí
@mattuliatko30 dakujem. no aj ja dufam,ze to vyjde. do tretice vsetko dobre ( treti grafik ) 😀 a po tych mojich snov 🙂
inak, ja som tento cyklus nepila cistu alchemilku, ale zensky caj, ten ju tiez obsahuje a je tam viac byliniek vhodnych pre zeny. a pila om ju tiez 2 krat denne 🙂
@mattuliatko30 dakujem. to si ma potesila. je to aj moj nazor,ale ked mi to povie aj niekto iny, tak je to lepsie 🙂
@mattuliatko30 ja som z neho napriklad mala krasnu sliznicu a aj foliky mi rastli same od seba....co doteraz bez liekov neslo....tak to moja skusenost s alchemilkou. Tento cyklus opat zacnem pit a dufam že ma nesklame
@moni1007 a akú máš značku???kde to kúpim v lekárni..či normálne v potravinách ako čaj?
@azzura isto nie..tento bude už ten víťazný....musíš veriť..ideš kedy ku doktorovi?
@tweetinka.co ja tiez moja ja tiez ale umna je to tak ze ja si rada aj dam 😀 potom tak vyzeram 🙂 ako rimujem ja chachacha 😀 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 da sa v potravinach aj v lekarni. ja mam znacku herbex, sackovy 🙂
@azzura ja hentake lieciva moc nechcem..lekari to nedoporucuju...tak mi to nepride prilis doveryhodne..skor mi to pride ako o psychike len..tie bylinky atd
@azzura no presne.uvidim co tie moje vajecniky ci sa preberu ak nie tak mi IVF on sam navrhne aspon tak mi povedal. no uvidime ako to budem riesit ale az po lete na to uz nemam sily to budem potrebovat hromadu 🙂 takze ked nic teraz konec a mozno sa akurat zadari ked vypneme 🙂 😉 😉 😉 😉
@franzziska veru je a dost tam kopec liekov pred zakrokom injekcie sa pichaju musis do narkozy ked odoberaju vajicka potom je vkladanie ale to uz tusim neuspavaju.no a tak ☹ a drahsie a o dost vela ☹ 😠 😠

jaaaaaaaaaaaaaaj.. to co tu je za fotku? 😀 😀 😀 ja som dnes celý deň hladná a zjedla by som aj klince 😉 😉 😉 no ako naschvál 😀 (ale nie.. ja sa iba tak "rozčuľujem" ) 😉 Podarená bábovenka!