Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 práveže mne v 6. tt moja zobrala krv na všetky prvé základné vyšetrenia, RH, skupinu , pohl. choroby atď, a potom pojdeš v 10 tt. to už bude vidno srdienko , ja som bola skor, lebo som chcela fotku pre ocina mal narodky .-)
@palculienka2011 vies co, ja uz neviem co robit, chodievam na jogu, masaze, snazim sa byt v pohodicke, ale dneska to na mna nejak dolahlo..konika somobmedzila ale mala by som asi uplne..ja som kvoli chripke a vysokej teplote potratila, tak teraz je pre mna kazda choroba velky strasiak ☹ A Tebe samozrejme blahozelam!!!najma vela zdravicka 🙂 Trosku Ta registrujem a co si pamatam tak tiez si sa na dlhsiu dobu odmlcala,ze?;) vidim ze to zabera 🙂
@palculienka2011 a ty si mi kde stratena? moja? hm? ja ta cakam a ty nic? ☹ ☹ ☹ ☹ chachachacha mas foto na FB 🙂 🙂
@ivnik aha, lebo o krvi mi sestricka nic nehovorila, povedala, nech dojdem normalne v priebehu dna a odbery su od 7-8:00. ci to nemusim byt nalacno a vezme aj cez den a odosle neskor? ja som daka zmatenaaaa 😀 😀
@mistisa helou diiir, no hla, tu som aj na fb uz som a cekujem cekujem a veru, ciarka opat silnie, ale stale je to duuusik, neboj, ona sa svinucha este prifarbi
@palculienka2011 nooo dufam dufam 🙂 snad ano no uvidime 🙂 🙂 hodim ti tam upravenu oki?
@mel84 hej, aj ja si ta pamatam a mrzi ma, co sa ti stalo. presne z takychto pribehov som ja bola dost v strese a preto som sem nechodila a povedala si, ze sa vratim, az ked si najdem //. Takze z mojej strany vrele odporucam, mne konika mm uplne blokol na pc, aby ma to ani len nelakalo 😉
@mel84 ahoj nezufaj. ja to poznam. moj chodi stale na tyzdnovky, takze viem ako sa teraz citis. ☹ je to hrozne ked vies,ze mas ovulku a nemozes sa snazilkovat. moj prisiel dnes necakane domov a ovu si zatial nanho pockala, tak dufam,ze ovulka bude tieto dni. mozno aj vam to osud tak zariadi, ze ovu sa posunie a pocka si na muzika 🙂
@palculienka2011 no, mne takto jeden cas blokol FB 🙂 a pomohlo 😉 ale ten konik neviem ci bude stacit, v praci sa vrece s tehotkami roztrhlo a teraz nemysli na to.. 🙂 ale to prejde, to ja len dnes takto tragicky vsetko vidim 🙂 a tebe sa podarilo fakt uplne vypnut a nemysliet na to? 🙂 vies ja ani nemeriam, nic netestujem, si myslim ze uplne v pohodicke k tomu praveze pristupujem..asi potrebujem uplne vycistit mozog 😀
@mel84 jasnacka ze som na to myslela dnom nocou 😀 😀 😀 😀 len som netravila za konikom 4hodiny denne 😀 😀 😀 😀 ale za ten cas, co som bola prec, myslim 2al. 3mesiace som len tento cyklus zacala zase merat bt. predtym som mala problemy s vajecnikom, takze som chodila ku gynde a ta mi vzdy rovno urobila folikulometriu. Rozdiel tento cyklus a hlavne hlavny dovod uspechu bol v tom, ze ked som po ovu ochorela, prestala som verit a upinat sa na to, lebo sak som bola chora, brala ATB a nehrozilo, aby som otehu,,,no a ľaľa 😀
@palculienka2011 tak tomu nechápem, mne hneď zobrala do štyroch skúmaviek, Tebe ešte vobec ??? to je nejake divné 😨
@ivnik no este som len 16dpo,cize ani som u gyndy nebola a mam dojst az zaciatkom 7tt, len o krvi nic nehovorila, tak neviem
@mistisa http://www.fertilityfriend.com/home/318424 takto nejako som na tom 😒 žiadna sláva ☹
@ivnik no veď uvidím, ako bude a čo bude 🙂
@mon777 hm hm hm no neviem uvidis mojka ale pookles je hm ja som takto ja cakam ci vobec bude ovula ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm uvidime a kedy testnes znova?
ahojte kočky @mattuliatko30 ako sa máš, ako si na tom, mrchaňa už odišla, už meriaš

@mel84 ahoj, je mi jasne, ze si smutna, ale skus to nejak prekonat, naplanuj si na ten cas nieco, daky kurz, jogu, cokolvek, pri com sa odreagujes a rychlejsie ti zbehne cas. A to nachcipanie neber tragicky, ja som po ovu dostala hnisavu anginu a aj tak som si nasla // 😉