icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
31. máj 2012

@mel84 ahoj, je mi jasne, ze si smutna, ale skus to nejak prekonat, naplanuj si na ten cas nieco, daky kurz, jogu, cokolvek, pri com sa odreagujes a rychlejsie ti zbehne cas. A to nachcipanie neber tragicky, ja som po ovu dostala hnisavu anginu a aj tak som si nasla // 😉

mon777
31. máj 2012

@ivnik no hej. ale mne tam kvaplo omylom viac ako len 4 kvapky, ako je písané na príbalovom letáčiku. Tak možno preto tak dopadol 😀

ivnik
31. máj 2012

@palculienka2011 práveže mne v 6. tt moja zobrala krv na všetky prvé základné vyšetrenia, RH, skupinu , pohl. choroby atď, a potom pojdeš v 10 tt. to už bude vidno srdienko , ja som bola skor, lebo som chcela fotku pre ocina mal narodky .-)

ivnik
31. máj 2012

@mon777 to je tým, že si s ponáhlala, tento test už nerieš a sprav si nový 🙂, lebo fakt tam skoro nič nevidno

mel84
31. máj 2012

@palculienka2011 vies co, ja uz neviem co robit, chodievam na jogu, masaze, snazim sa byt v pohodicke, ale dneska to na mna nejak dolahlo..konika somobmedzila ale mala by som asi uplne..ja som kvoli chripke a vysokej teplote potratila, tak teraz je pre mna kazda choroba velky strasiak ☹ A Tebe samozrejme blahozelam!!!najma vela zdravicka 🙂 Trosku Ta registrujem a co si pamatam tak tiez si sa na dlhsiu dobu odmlcala,ze?;) vidim ze to zabera 🙂

mistisa
31. máj 2012

@palculienka2011 a ty si mi kde stratena? moja? hm? ja ta cakam a ty nic? ☹ ☹ ☹ ☹ chachachacha mas foto na FB 🙂 🙂

mon777
31. máj 2012

@ivnik veď hej. Len uvidím, či bude čo testovať 😒 Keď,tak testnem až niekedy budúci týždeň...ak dovtedy nepríde MS. Potom dám vedieť 🙂

palculienka2011
31. máj 2012

@ivnik aha, lebo o krvi mi sestricka nic nehovorila, povedala, nech dojdem normalne v priebehu dna a odbery su od 7-8:00. ci to nemusim byt nalacno a vezme aj cez den a odosle neskor? ja som daka zmatenaaaa 😀 😀

mistisa
31. máj 2012

@mon777 no mojka na tej povodnej je nieco co sa crta ale je to tazko posudit kedze je taky rozteceny hm.radsej urob este jeden hm? nemas domka? no ale na tej povodnej je to lepsie vidiet tusim ci? som slepa? 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
31. máj 2012

@mistisa helou diiir, no hla, tu som aj na fb uz som a cekujem cekujem a veru, ciarka opat silnie, ale stale je to duuusik, neboj, ona sa svinucha este prifarbi

mistisa
31. máj 2012

@palculienka2011 nooo dufam dufam 🙂 snad ano no uvidime 🙂 🙂 hodim ti tam upravenu oki?

palculienka2011
31. máj 2012

@mel84 hej, aj ja si ta pamatam a mrzi ma, co sa ti stalo. presne z takychto pribehov som ja bola dost v strese a preto som sem nechodila a povedala si, ze sa vratim, az ked si najdem //. Takze z mojej strany vrele odporucam, mne konika mm uplne blokol na pc, aby ma to ani len nelakalo 😉

moni1007
31. máj 2012

@mistisa no tak aspon si sa nenudila a mala si prijemnejsie chvilky. moj uz prisiel domkov aj s pizzou, tak sme sa napakali a teraz kukame telku 🙂 no testik stale negativny.no vidim to tak ze tehulkovat zacneme asi spolu 😀

mon777
31. máj 2012

@mistisa Ja ti už neviem. Ja to vidím všade rovnako dobre 😀 A nie, nemám doma druhý. Len tento. Pre to mám aj kus nervy, že he taký, aký je, ale môžem si za to sama 😀 😀 S druhým testom sa nejako neponáhľam, takže tak nejako 😀 Uvidím, čo mi povie zajtra BT

moni1007
31. máj 2012

@mel84 ahoj nezufaj. ja to poznam. moj chodi stale na tyzdnovky, takze viem ako sa teraz citis. ☹ je to hrozne ked vies,ze mas ovulku a nemozes sa snazilkovat. moj prisiel dnes necakane domov a ovu si zatial nanho pockala, tak dufam,ze ovulka bude tieto dni. mozno aj vam to osud tak zariadi, ze ovu sa posunie a pocka si na muzika 🙂

mel84
31. máj 2012

@palculienka2011 no, mne takto jeden cas blokol FB 🙂 a pomohlo 😉 ale ten konik neviem ci bude stacit, v praci sa vrece s tehotkami roztrhlo a teraz nemysli na to.. 🙂 ale to prejde, to ja len dnes takto tragicky vsetko vidim 🙂 a tebe sa podarilo fakt uplne vypnut a nemysliet na to? 🙂 vies ja ani nemeriam, nic netestujem, si myslim ze uplne v pohodicke k tomu praveze pristupujem..asi potrebujem uplne vycistit mozog 😀

mistisa
31. máj 2012

@moni1007 no tak ste sa napapali co? my sme sa tiez napapali som si urobila chlebik s cibikami a zeleninkyyyyyyyy plny tanier 🙂 a mm si dal salamku s roztekom a zeleninkyyyyyy plny tanier 😀 😀 no veru to tak vidim aj ja hm. stale len hentake slabe mam hm 😠 😠

mistisa
31. máj 2012

@mon777 no ved uvidis moja.hm bolo by asi najlepsie urobit novy a ako si s teplotkou? moc klesla? ci ako?

mel84
31. máj 2012

@moni1007 dakujem si zlata🙂 keby tie cykly neboli aspon tak dlhe 😀 alebo aspon dve ovulky v jednom cykle, ze? 🙂

palculienka2011
31. máj 2012

@mel84 jasnacka ze som na to myslela dnom nocou 😀 😀 😀 😀 len som netravila za konikom 4hodiny denne 😀 😀 😀 😀 ale za ten cas, co som bola prec, myslim 2al. 3mesiace som len tento cyklus zacala zase merat bt. predtym som mala problemy s vajecnikom, takze som chodila ku gynde a ta mi vzdy rovno urobila folikulometriu. Rozdiel tento cyklus a hlavne hlavny dovod uspechu bol v tom, ze ked som po ovu ochorela, prestala som verit a upinat sa na to, lebo sak som bola chora, brala ATB a nehrozilo, aby som otehu,,,no a ľaľa 😀

ivnik
31. máj 2012

@mon777 ja som si urobila tehu test až po 3 týž. meškania, držím palčeky

ivnik
31. máj 2012

@palculienka2011 tak tomu nechápem, mne hneď zobrala do štyroch skúmaviek, Tebe ešte vobec ??? to je nejake divné 😨

palculienka2011
31. máj 2012

@ivnik no este som len 16dpo,cize ani som u gyndy nebola a mam dojst az zaciatkom 7tt, len o krvi nic nehovorila, tak neviem

mon777
31. máj 2012

@mistisa http://www.fertilityfriend.com/home/318424 takto nejako som na tom 😒 žiadna sláva ☹
@ivnik no veď uvidím, ako bude a čo bude 🙂

mistisa
31. máj 2012

@mon777 hm hm hm no neviem uvidis mojka ale pookles je hm ja som takto ja cakam ci vobec bude ovula ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm uvidime a kedy testnes znova?

melisaaa
31. máj 2012

ahojte kočky @mattuliatko30 ako sa máš, ako si na tom, mrchaňa už odišla, už meriaš

melisaaa
31. máj 2012

@kikaneu ahoj Kika, ako sa máš 🙂

mon777
31. máj 2012

@mistisa Neviem, niekedy budúci týždeň. Teda ak nepríde dovtedy MS...čo začínam mať pocit, že príde 😒

mattuliatko30
31. máj 2012

@melisaaa ahoj ja 3DC...meriam a ty?

mistisa
31. máj 2012

@mon777 no moc moc budem drzat palceky aby nedosla hned daj vediet potom ako si dopadla 🙂 budem ocakavat 🙂