Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska no to neviem presne ake ale svagrina nechala len za lieky v lekarni pomali 500 eur ☹ 😠 😠 😠
@moni1007 uz som postrehla chacha som robila bryndzaky a nestiham chachacha 😀 no moja ale to je supeeeeeeeeer dufam ze budes kraaaasne ovulovaaaaaaaaat 🙂 tak vidis a ako si sa bala 🙂 ja mam recept od tatina a robim iba ten ona je tiez taka ako nadlahcena 🙂 sestra robi z hery a ta je tak tazka my zle bolo minule hm ☹ akurat mi volala vezie mi malu na strazenie sa tesiiiim za 5 minut ju tu mam drobca mojho krasneho 🙂 😉 😉 😉
@moni1007 no veru doteraz ma zabavala pozerali sme shreka 🙂 chichichi 😀 najskor past na zraloka a potom shrek 🙂 tak som sa zabavila ze sm aj na test zabudla 🙂 ale urobila som.je negativny ale mam pocit ze trolinku silnejsi 🙂
@fifitko25 mnaaaam tie milujem 🙂 no ved ano babovka je babovka sranda bez kremu a najlepsia 🙂 no ale aj ja som taka divoka a to ani tehu nie som tak si ta viem predstavit ako si na tom ty 🙂 no a ahah testik
@azzura aha testik 🙂 no stale negativ ale troska sa mi zda silnejsi ci?
@franzziska no mojka to je este nic to su len lieky ale celkovy zakrok stoji 2000 eur a prve tri pokusy preplaca poistovna ale iba polovicu takze 1000 euri ty ☹ 😠 😠 😠
pôvodná (neupravená) fotka je tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mon777/album...
caute babenyyyy 🙂 som objednana 12.6. ku gynde. Moja ani neberie krv na potvrdenie tehu, takze rovno si dojdem snaaaad vypocut srdenko. Budem presne v 6tt (42dc), bude ho uz vidiet?
@palculienka2011 14 ale to ma metie, že neviem, kedy sa objavila, lebo som bol a v robote do 15.oo a domov som prišla až o 15.3o čo je cca 8 hodín od ocikania testu 😒 A aj to, že je taký roztečený divný...no neviem 😒 A aj BT mi klesla, tak som fakt že v pomykove z toho.
@mon777 a nemas este daky test? zeby si rano urobila? Toto je rapid clear sa mi mari, ci? skus zohnat mamatest alebo pepino z DMky
@mon777 podla mna je chybný test, ja mám moje pozitívne testy odložené na pamiatku a sú rovnaké ako som ich ocikala a to už je mesiac od vtedy skús si nový urobiť , ale nájdi si čas na to byť v klude a nie hneď utekať do práce oki ??? alebo si ho urob v práci, ja som tiež v práci zistila, že som tehu 🙂
@palculienka2011 myslím, že ešte nebude vidno, lebo nám bolo vidno až v 8.tt, ale bije už koncom 4 tt. 😉
caute kocky, ako sa mi mate? Na mna dnes dolahol neskutocny smutok, nielenze som po potrate cez ovulku bola zakazdym nachcipana, este k tomu mi dnes mm oznamil, ze najblizsie dva tyzdne a potom 25 dni bude odcestovany, takze dalsie ovulky v prdeli.. Ja uz fakt nemam silu na toto..a to som vzdy bola tak pozitivna... 😖
@palculienka2011 ahojky, to je individualne, ale nerealne to urcite neni, si myslim ze hej 😉
@ivnik a kvoli comu som potom dostala takyto termin? To tam potom pojdem opat v 8tt?

@mistisa aj ja dufam, skor by som vyskusala viac krat IUI na IVF sa budem musiet dusevne pripravit a zatial nie som na to odhodlana