Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj micka..ako sa darí?....čo nové?..j a ešte mrchujem http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak ale meriam už aj cez ms..aby som vedela kedy naposledy klesnem..budem robiť aj ovu testíky..tak uvidím..či čosi vyčarujem na nich
@mattuliatko30 cau, u nas sa rano vyprsalo a teraz sa cez mraky prediera slnko ale fuha vietor, Co chystas pre deti na MDD?
@mattuliatko30 ahoj.nic nove...vsetko po starom...stale sa cistim...a uz par dni mam riadnu depresiu a nijak sa jej neviem zbavit..uz aj mm mi povedal,ze sa o mna boji,ci nechcem zajst za nejakym dokim...a vazne mam pocit,ze to nezvladam ☹ uplne vsetko ma rozplace...
@azzura ano,ano..aj ked kazdym dnom trosicku menej...uz chcem mrchanu...
@moni1007 mne dneska stupla teplotka,moje telo si robi co chce jasneee hned ri napisem ved som z toho stretnutia nervozna som zvedava koho mi poradi:/ a aaaaaa to by bolo super kedy si ides robit ovu test???
@azzura tak netuším..jedna mi odchádza dnes vnoci na mažoret.majstrovstvá do sabinova na východ...tak dnes budem chystať...robiť bábovku...rezne..a tak...takže asi im kúpim nejakú drobnosť...dnes moc času nebude...na nejaké posedenie 😒 lebo príde až v nedelu vnoci..a nemá tam ani stravu...iba obed v nedeľu...a neviem vôbec čo cez víkend...uvidíme...
@mata_ba moja..to mi je ľúto...skús sa dať do poriadku..nájdi si nejakú zábavku...ale skús aj toho doktora..len pre istotu..či je všetko ok...možno ti dá len niečo slabé na ukľudnenie....to pomôže
@mattuliatko30 @gelinka75 akurat som nasla na nete,ze velakrat je pricinou nedostatok omega3 kys. a inych vitaminov..mam tu po ruke sumivy multivitamin,kupim si magnezko a uvidim...

@mistisa jaj, tak dobre pochod a ku gynek. sa kedy chystas, nech ta kukne?