icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
1. jún 2012

@fifitko25 caaau, ako pokracujete? 🙂

custy
1. jún 2012

@mata_ba Ahojky, Pokladík neviem si predstaviť čo prežívaš, lebo som to nikdy nezažila (keďže ešte nikdy som nebola tehotná a to už mám o chvíľku 35r. ), ale verím a tuším , že cítiš úžasné prázdno v srdiečku a úžasnú bolesť. Chem Ťa len povzbudiť, aby si sa upokojila a verila, že keď sa Ti raz podarilo otehotnieť, to je dobré znamenie a že to víde i druhý krát! Nepochybuj, upokoj sa a dôveruj Bohu, že chce pre Teba iba to NAJ. Skús prijať túto bolesť, a isto sa Ti čoskoro prinavráti všetko čo teraz tak postrádaš.
obj†♥

mata_ba
1. jún 2012

@bubacik5 ahoj...sibe mi,som psychicky dost zle...furt placem za vsetko..ale uz je to lepsie...a neviem sa dockat dovolenky..ako sa vam dari?

bubacik5
1. jún 2012

@mata_ba chudatko, viem si to predstavit. je to tazke...ale musis byt silna. hadam sa to coskoro zlepsi. hej? idete na dovolenku? a kaaam? nam sa dari zatial ok, ale je to cudne ked este nic necitim a na sono idem az buduci tyzden...

mata_ba
1. jún 2012

@custy moja,dakujem ti velmi pekne za povzbudenie..ja si to vsetko uvedomujem,no niekedy ma to tak zaboli,ze na to vsetko uplne zabudnem...a ty sa neboj..moja sestra ma 36 a tiez sa jej narodilo teraz prve babo...vsetko bude,ako ma byt..a dufam,ze nam Pan Boh posle noveho cloviecika...

mata_ba
1. jún 2012

@bubacik5 prvorodicky vraj zvyknu citit az okolo 20tt..neboj sa...a este nevieme kam...kukneme last minute a ideme...ale urcite koncom juna

lusinda1989
1. jún 2012

@bubacik5 mojko je to ojedinele neni pravidlom ze az okolo 20tt 🙂 mozno ta ako ta moja prekvapi skor 🙂

lusinda1989
1. jún 2012

@mata_ba ahoj moja pozeram ze aj vy sa chystate na dovolenku...aj my na svadobnu cestu ale skoda ze idet koncom juna my ideme zaciatkom sme i mohli dat rande niekde na plazi :D

bubacik5
1. jún 2012

@mata_ba jj viem, ale je to take cudne chodit az za mesiac na poradnu a nevediet nic...tak super, aj ja by som isla na dovolenku 🙂 niekam k moru? urcite bezte, aspon prides trosku na ine myslienky, odpocinies si a potom sa snad zadari a uz bude vsetko v poriadku 😉

bubacik5
1. jún 2012

@lusinda1989 sak hej, uvidime 🙂 uz teraz ma hocikde ako keby zatlaci na boku, ale take bublanie som citila...ale ktovie co som pojedla 😀 takze idete na dovolenku aj s bruskom? 🙂 trufas si?

lusinda1989
1. jún 2012

@bubacik5 ja som citila bublinky raz a potom dlho dlho nic som si myslela ze to boli creva a o tyzden uz som vedela ze mala sa v brusku hybe a tyzden aj nieco na to to uz boli jasne kopanceky a teraz mi uz niekedy ustedri taky kopanec ze sa bojim co bude neskor 🙂 akurat vcera si haldala inu polohu tak sme mali horsi dnika le dnes je uz krasavica uvelebena a je nam opat ok... na dovolenku s bruskom si trufam ved niesom chora ale iba tehotna 🙂
ved vypekat sa nebudem a morska voda a plavanie mi len a len urobi dobre 🙂

mata_ba
1. jún 2012

@lusinda1989 to sme mohli..a kam idete?a zaciatkom juna,ci jula?ci zaciatkom coho? 🙂 ja by som sla hneeeed,ale kvoli tomu mojmu cisteniu este pockame..

@bubacik5 presne kvoli tomu ideme..ideme obaja uplne vypnut..len more,slnko a pohoda

lusinda1989
1. jún 2012

@mata_ba my ideme zaciatkom juna heh sak to je uz o tyzden :D teda zaciatok uz je ale my ideme az buducu nedelu ked sa nam vrati tatinko 🙂 hej hej potom to bude lepsie si ju aspon poriadne uzijete... my rozmyslame asi nad egyptom pripadne tunis uvidime kde bude lepsia ponuka 🙂

tweetinka.co
1. jún 2012
tweetinka.co
1. jún 2012

ahojte Kočenky......... tak sa chválim s dvoma čiaročkami 😀 😀 😀 vytešená ako blška - aj keď s obavami, aby to dobre dopadlo...
Je niečo, čo pomôže bábenku.. teda len začínajúcemu plodu hneť na začiatku? Nejaké vitamíny.. niečo navyše alebo na čo si dať pozor? 😉 😉 😉

lusinda1989
1. jún 2012

@tweetinka.co no parada takyto test s ciariskami som nemala ani po 14 dnoch meskania 🙂 heh aby neboli dve 🙂 a gratulujeeem samozrejme

lusinda1989
1. jún 2012

@tweetinka.co a co sa tyka vitaminov kyselina listova a ja som prve tri mesiace papala tusim calibrum baby plan...

tweetinka.co
1. jún 2012

@lusinda1989 prijala by som 😎 😎 😎 😀 😀 😀 toto je po 8 dňoch meškania 😉 a ďakujem.. Tebe sa ako darí? Ako prežívaš tehu? 😅

lusinda1989
1. jún 2012

@tweetinka.co noooo len aby si si to potom nerozmyslela ked budu obe plakat ako zmyslov zbavene 🙂
heh ale paradne su gratulujem este raz 🙂
mne sa dari dobre kym mala nekope alebo nevyduva ritku tak ani neviem ze som tehotna ... na zaciatku mi ani nebolo zle... takze naozaj parada len jedine coho sa bojim je to ze ci nahodou malo nepriberam... ale uvidime v stredu amm poradnu aj s glukozovymi testami...hadam nam ukaze aj malu 🙂

tweetinka.co
1. jún 2012

@lusinda1989 šupnem slúchatká a vybavené 😀 😀 😀 (samozrejme haha).. Malinka ma už vybrate meno?

bubacik5
1. jún 2012

@lusinda1989 a v ktorom tt si zacala citit? to je pre teba moc nepohodlne ked sa ti tam mrvi? 🙂
ja som nepovedala, ze to je choroba, len ci ti teplo nebude robit zle 🙂 ale sak ked sa schovas pod slnecnik a poplavas si bude to ok 🙂 aj ja by som islaaa 🙂

@mata_ba to je dobre. urcite pomoze, nacerpate nove sily a hor sa do babenka 🙂

lusinda1989
1. jún 2012

@tweetinka.co hehe ale kup aj do zasoby pre navstevy 🙂 hej hej malinka mala vcera meninky bude Nela 🙂
manzelicek sa tesi????

bubacik5
1. jún 2012

@tweetinka.co super gratulujem, urcite kyselinu listovu ak neuzivas...ja som brala femibion 400 ta ju obsahovala a kopu dalsich vitaminov

mata_ba
1. jún 2012

@lusinda1989 juj,egypt nam teraz znama v cestovke neodporucila..ale tiez som nad nim rozmyslala..kukajte,ale nie hurghadu a sharm el sheik..ine ano...a tunis som aj ja kukala teraz...

@tweetinka.co gratulujeeem..a drzim silno palce...

@bubacik5 a mozno si uz donesieme 🙂 ale to pochybujem...

tweetinka.co
1. jún 2012

@lusinda1989 dobrý nápad 😝 Krásne meno 😅 juuuj.. mangel dnes skakal od radosti.. mala som pocit, ze sa tesi viac ako ja .. (ja sa trochu este obavam.. aby to vyslo.. lebo povodne sme cakali na termin september...) ale dufam, ze tentokrat bude vsetko v najlepsom poriadku.. (preto som sa pytala aj na vitaminy, doplnky a tak...) ci je nieco, co pomaha.

lusinda1989
1. jún 2012

@bubacik5 tusim okolo 16tt som uz vedela kedy sa mrvi ale bolo to uplne slabulinke ale vedela som ze je to ona... bolo to nepravidelne... nie ze nepohodlne ale ked je nahodou zle otocena tak to aj boli... ale je to take mile neni ako keby sa ti stale nieco mrvilo v brusku ... a najviac ma vie nahnevat ked si idem lahnut do postele a vtedy zacne vystrajat krpana jedna naberie silu a kope o sto sest... :D 😀

su_san
1. jún 2012

@palculienka2011 mne doki videl v 5+1tt, čiže v 6 týždni..., takže si myslím, že už môže byť vidno...inak srdečne gratulujem 🙂

bubacik5
1. jún 2012

@mata_ba mozne je vsetko 🙂 len musi byt dobra naladicka a pojde to samo 😉

lusinda1989
1. jún 2012

@tweetinka.co dakujeme... podla mna najpodstatnejsie je psychicka pohoda a nepúriustat si co sa vsetko moze stat a nemysliet na to jednoducho si to uzivat... a trapit sa az po tom ekd sa nahodou nieco stane... mne velmi pomohla psychicka pohoda....

tweetinka.co
1. jún 2012

@bubacik5 ďakujem.. mne naposledy lekar predpisal utrogestan.. a pri ďalšom tehu ho odporúčal až do 10-teho týždňa.. ale bolo mi z neho dosť blbo a ospalo...

mata_ba moc dakujem 🙂 dúfam, že sa čoskoro pridáš...