icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
1. jún 2012

@mistisa jaj, tak dobre pochod a ku gynek. sa kedy chystas, nech ta kukne?

melisaaa
1. jún 2012

@mattuliatko30 dakujeeeeeem 🙂 🙂 🙂

azzura
1. jún 2012

@mistisa ani boh nevie ci pojdem v juni na IUI, to zavisi od folikulimetrie....vask aj teraz som mala ist a prd z toho. Takže na otazku neviem odpovedat, pretože to je vo hviezdach. Hej idem bez clostilu, ved mi ju doki nedal, kedze som bola teraz prestimulovana 😒

fifitko25
1. jún 2012

@azzura neboj mojka, do tretice Všetko dobré 😉

fifitko25
1. jún 2012

@mel84 no vidíš, aky zlatý 😵 poznam tie stavy, chytro ich zažeň 😉 bude to dobre, uvidis 😉

azzura
1. jún 2012

@fifitko25 to je už 4pokus po laparke 😖

fifitko25
1. jún 2012

@azzura tak to potom uz duplovane musi vyjsť 😉 😉 jeden mesiac som tiež prerušila clostil po tom falosnom januári - a folik mi narástol aj bez neho na 22 mm 😉 neboj nic, cítim, že to bude teraz dobre 😉

azzura
1. jún 2012

@fifitko25 dik za povzbudenie 😉

franzziska
1. jún 2012

@azzura 😉 😉

azzura
1. jún 2012
franzziska
1. jún 2012

@azzura co? 😀

azzura
1. jún 2012

@franzziska nič 😝

franzziska
1. jún 2012

@azzura mame naladu 😀 😀 😀

azzura
1. jún 2012

@franzziska ja ju akurat nemam 😨

mata_ba
1. jún 2012

ahojte

azzura
1. jún 2012

@mata_ba ahojko

mata_ba
1. jún 2012

@azzura ako sa ti dari?

mattuliatko30
1. jún 2012

@mata_ba ahoj micka..ako sa darí?....čo nové?..j a ešte mrchujem http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak ale meriam už aj cez ms..aby som vedela kedy naposledy klesnem..budem robiť aj ovu testíky..tak uvidím..či čosi vyčarujem na nich

azzura
1. jún 2012

@mata_ba klasika ako kazdy mesiac. a ty ako, ešte sa cistiš??

mattuliatko30
1. jún 2012

@azzura ahoj moja..aj u vás je tak škaredo?

azzura
1. jún 2012

@mattuliatko30 cau, u nas sa rano vyprsalo a teraz sa cez mraky prediera slnko ale fuha vietor, Co chystas pre deti na MDD?

mata_ba
1. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj.nic nove...vsetko po starom...stale sa cistim...a uz par dni mam riadnu depresiu a nijak sa jej neviem zbavit..uz aj mm mi povedal,ze sa o mna boji,ci nechcem zajst za nejakym dokim...a vazne mam pocit,ze to nezvladam ☹ uplne vsetko ma rozplace...

@azzura ano,ano..aj ked kazdym dnom trosicku menej...uz chcem mrchanu...

zuzanka9999
1. jún 2012

@moni1007 mne dneska stupla teplotka,moje telo si robi co chce jasneee hned ri napisem ved som z toho stretnutia nervozna som zvedava koho mi poradi:/ a aaaaaa to by bolo super kedy si ides robit ovu test???

mattuliatko30
1. jún 2012

@azzura tak netuším..jedna mi odchádza dnes vnoci na mažoret.majstrovstvá do sabinova na východ...tak dnes budem chystať...robiť bábovku...rezne..a tak...takže asi im kúpim nejakú drobnosť...dnes moc času nebude...na nejaké posedenie 😒 lebo príde až v nedelu vnoci..a nemá tam ani stravu...iba obed v nedeľu...a neviem vôbec čo cez víkend...uvidíme...

mattuliatko30
1. jún 2012

@mata_ba moja..to mi je ľúto...skús sa dať do poriadku..nájdi si nejakú zábavku...ale skús aj toho doktora..len pre istotu..či je všetko ok...možno ti dá len niečo slabé na ukľudnenie....to pomôže

gelinka75
1. jún 2012

@mata_ba matka tiez by som odporucala toho lekara, keby si mala zakrok, uz by si bola isto v poriadku, nie je ma do toho nic, ale radsej sa daj pozriet, potrebujes sa co najskor dat do poriadku, takto sa to utrpenie len zbytocne predlzuje ☹

mata_ba
1. jún 2012

@mattuliatko30 @gelinka75 akurat som nasla na nete,ze velakrat je pricinou nedostatok omega3 kys. a inych vitaminov..mam tu po ruke sumivy multivitamin,kupim si magnezko a uvidim...

azzura
1. jún 2012

@mattuliatko30 tak to mas tanecnu sikulu doma 🙂

fifitko25
1. jún 2012

@tweetinka.co čakám tu od rana 😝 ako test??? Dúfam že // 😉

bubacik5
1. jún 2012

@mata_ba Ahoj mojka, ako?