icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no uz som tu ved dnes akosi nic nestiham hm. no neviem asi uz az do blavy alebo v pondelok jej zavolam uvidim co povie teplotka a testiky cez vikend 🙂 a co porabkas?

mistisa
1. jún 2012

@azzura no mojka tak budem drzat palceky aby to uz vyslo 🙂 mne pisala akurat kamaratka oni boli v pondelok ale ze jej dokina povedala ze nech sa pripravi ze moze byt ze bude aj viac babatiek dvojicky mozno trojicky bo mala viac folikov velkych hm.zaujmave 🙂 tak daj vediet potom snad soja zaberie lepsie ako cely clostyl 🙂

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no ako testik? ja mam dnes silnejsi, ale este nie je pozitivny. ako si pochodila u dr? my sme nakoniec na tie nakupy boli.. kupila som neterke take satku na leto a krstnatam klobuky. samo, ze sebe nic.ale mm si tiez nieco pokupil. inak, sa citim starne na mrchu 🙂 to bude asi tou ovu. inak,dnes ma rozpalakl muzov film. 😀 😀 😀 podotykam o boxe 😀

mistisa
1. jún 2012

@su_san ajoj lasko no co ako sa mi mas ? nmam este kedy citat prispevky ved tu sa pise ako das ja som teraz doletela domov od doktorov 🙂 ako sa mi mas este si v nemocnici? a ako sa to vyvija? 😉 😉

su_san
1. jún 2012

@fifitko25 zlatík, neviem, kontrolné sono mám mať v pondelok, minimálne dovtedy budem aj v nemocke, už nešpiním...ale zase mi našli nejaké baktérie vo výtere čo mi robili, takže zase smola, dali mi ATB a aj také čípky zo spodu...že sú to nebezpečné baktérie a môžu ohroziť moje ranné tehotenstvo ako sa vyjadril lekár...no čo ti poviem, som z toho na nervy, ale sa ukľudňujem, že to zvládneme...navyše mi je stále zle, hlavne doobeda ma parádne napína na grcku...ALE AJ TAK ĎAKUJEM BOHU ZA TENTO ZÁZRAK KAŽDÝ DEŇ!!!....pochváľ sa aspoň ty...videla som, že triple dopadli super, gratulka... 🙂

su_san
1. jún 2012

@mistisa ahoj, prečítaj si čo som napísala zuzke, aby som to nemusela ešte raz písať...držím ti palce, aby sa ovule predsa len uráčilo...a na foliky už nepôjdete tento cyklus vôbec kuknúť???

moni1007
1. jún 2012

@su_san moja, snad ti vsetko zle prejde, nech sa uz len mozes tesit a vychutnavat si to. drzim ti palceky 🙂

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no pekne ja som tiez nasej malej take paradne nohavice kupila ze za 2 eura no nekup to 🙂 no dobre idem 22.6 na kontrolu 🙂 no este som nerobila bo sa mi to posunulo vsetko dnes ako lietam tak teraz je hodinka a pol co som nepila a necikala pojdem o pol urobit 🙂 uvidime no ale teplotka dnes riadne klesla hm. tak ste si aspon pobehali troska co? 🙂 ja som bola aj u sesternici taky ma gombicek brusko joj chutna je.ona mala 45 kilov aj s topankami a nic jej nerastie len brusenko je v 5 mesiaci joj chutna je 🙂 😉 😉 😉

su_san
1. jún 2012

@moni1007 tak sa vrhni pomaly ale isto na svojho mužíka...si predstav, že môj mi povedal, že asi nebude mať odvahu so mnou keksíkovať kým neporodím...lebo že sa bude báť po tých všetkých problémoch čo mám...takže si to užívajte kým sa dá 🙂

moni1007
1. jún 2012

@su_san no vsak aj vrhnem, ja teraz verim,ze to vyjde. ze stastie stoji pri nas, lebo najskor to vyzeralo,ze muz ani doma nebude a nakoniec prisiel skor a bude aj dlhsie doma. tak sa vytesujem 🙂

mistisa
1. jún 2012

@su_san no mojka neboj vsetko bude okik uvidis v pondelok radsej nech vsetko pekne preliecia aby ste boli v pohodke 🙂 nejak vydrzkaj a hlavne kudanek 🙂 no mna v BA uplne zatratili ☹ zrusili stimulaciu a koniec ☹ mam sa objednat na konzultaciu a zas vsetko odznova ☹ ale rozmyslam ze zavolam mojej dokine nech ma v pondelok pozre.uvidim ako bude teplotka cez vikend a testiky 🙂 grafik mam takto zatial http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no to vacsinou tie chudunke maju len bruska. ja budem urcite rozkysnuta ako taka knedla 😀 😀 😀 ale kvoli mimi mi to urcite vadit nebude. no ved ja som tiez kadeco videla, kadejake saticky a pod. ale keby som im vsetkym mala kupit nieco take vacsie tak sa asi nedoplatim. mm mi uz vravi, aby som tie obchody len obchadzala 😀 ze uz to vidi ako budem nakupovat pre nase 😀

su_san
1. jún 2012

@moni1007 ja som vôbec ani nepredpokladala teraz tehu...úplne som vypla, tak sa možno aj vám podarí vtedy keď to budete najmenej očakávať...vieš čo je sranda, že sme boli 19.mája na svadbe a tam samé páry s kočíkmi, len my sami, tak drahý hovorí,že by sa mohlo na nás prilepiť...a vtedy už bolo aj zamiesené, len sme to nevedeli... 😀 😀 😀

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no ja budem teda tym padom rozkysnuta knedla z dvojitej davky 😀 😀 😀 😀 ved ja uz som teraz ako knedla 😀 no uvidime chacha 🙂 no ja som na tom tak isto joj ja budem tak nakupovat az az mm mi bude musiet zobrat kartu aj peniaze chachacha 😀

su_san
1. jún 2012

@mistisa veľmi tým grafom nerozumiem, ale ak si tak veľmi dole, tak ak príde potom výstup, tak to znamená ovu, že??? skúšaj testovať, ale never tomu, myslím, že teplotka je istejšia...a bábovka bola aká????

si ma teraz tak pobavila s tou rozkysnutou knedľou v správe pre moni...sa smejem jak konica 🙂 🙂 🙂

moni1007
1. jún 2012

@su_san no vsak prave,ze si hovorim,ze mozno ta ma teraz prist, ked tento mesiac som hned zatratila a ani necakala,ze sa budeme vobec snazilkovat 🙂 joj, tak u nas tiez kopec tehu a kazdu chvilum mam nejake baby na rukach a nejak sa nelepi. ale uz som mala take sny teraz,ze by sa mohlo aj zadarit.
zlate, ked si clovek vravi,ze nech sa to uz podari a nakoniec zisti,ze uz je fazulka v brusku. len teraz sa trebha pekne drzat a verit,ze bude vsetko v poriadku 🙂

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no ake sme si podobne, ved aj ja som uz taka pribrata, a nechapem ako sa to stalo, ale tak myslim,ze to mohlo byt aj vplyvom tej stitky. no to moj mi bude urcite len peniaze na prezitie nechavat,aby som nekupovala zbytocnosti 😀 a citit nieco, co sa tyka ovu?

su_san
1. jún 2012

@moni1007 hej sranda to je...inak tu v tejto nemocke sú niektoré ženy také humus...idem na vecko a tam všade krv, záchody plné krvy, krvavé vložky len tak na voľno v koši...no som sa skoro zgrcala z toho....škoda, že na tomto oddelení neni nadštandart s vlastnou kúpeľkou a weckom, hneď by som si priplatila len aby som sa nemusela pozerať na ten humus

mistisa
1. jún 2012

@su_san no ani ja sa tomu tak nerozumiem ale tiez viem ze ked pride vystup mala by byt ovu no uvidime 🙂 veru no asi ani ja sa nebudem spoliehat 🙂 pre istotu fakt je teplotka istejsia 🙂 chachacha no fakt 😀 😀 aspon som ta pobavila ze? 🙂 🙂

su_san
1. jún 2012

@moni1007 ty že si pribratá, na foto to tak nevyzerá??? inak ja som mala 60kg dlho (na 168 cm) a v poslednej dobe sa na mňa nalepili asi 4 kilečká ešte pred tehu, lebo som sa nejako rozjedla...tak si nemyslím, že to s tebou bude také hrozné

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no vidim ze sme dvojicky ci? 😀 😀 😀 no viesco take bolesti jemne podbruska a mam sem tam take pichanie na pravom viac ale hm neviem no ci si zas nenamyslam hm.ale mam asi dva dni take troska pichania a mm to neni 😀 😀 😀 a ty? 🙂

moni1007
1. jún 2012

@su_san no v tych nemocniciach to je hrozne, ale ze takto sa aj zeny dokazu spravat to je hrozne. 😠 az smutne. ved same sebe to zneprijemnuju 😠 nechapem, ci to aj doma tak robia. no fuj

su_san
1. jún 2012

@mistisa ty knedľa naša z dvojitej dávky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nevyzeráš byť nejaká morbídne obézna na foto, tak neviem či ja som slepá, aj moni tu píše že je tlustá, tak neviem....my ženy nikdy nie sme a nebudeme spokojné...ja som chcela pred tehu schudnúť, ael dajak som to nestihla, tak začínam z nejakých 64kg...no hrúza...ale hlavne nech sme ok 🙂

moni1007
1. jún 2012

@mistisa
@su_san no tak to ver. uz na tych fotkach s detmi som riadna pucna, a za posledne 2 mesiace som pribrala, ze hroooozne. ved pred svadbou som vazila 72 kg. potom som sa drzala na tych 73 a teraz tie 2 az 3 mesiace, ze 79. no otras a neda sa mi zhodit. 😠

su_san
1. jún 2012

@moni1007 sa mi nezdá, foto klame...vraj je dobré pred tehu schudnúť na optimálnu váhu...ja som akože bola s BMI v norme aj s tými 64kg, len som sa už necítila tak dobre, mi sadielko trčalo z nohavíc 😅 😅 😅

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no vies co. mna uz par dni popichava v podbrusku, ale tiez vascinou na pravejn strane. a teraz sa citim na mrchu a krize ma strasne bolia. a uz som tu aj pisala,ze mam asi na ovu rovnake priznaky ako maju ine na tehu. lebo dnes mi dost zle od zaludka a aj hlava sa mi mota a aj ten film ma rozplakal 😀 tak som zvedava ake budem priznaky na tehu 😀

moni1007
1. jún 2012

@su_san tak svadobne foto su zo septembra, tam som mala 72 kg a meriam 175 cm, takze to bolo este v poho. ale teraz uz mam nadvahu,aj ked dr mi nic nevravel. ale zistili mi znizenu cinnost stitky, tak mozno aj z toho som tak rychlo nabrala na seba. lebo stravu som nijak nezmenila a priznakom tej znizenej cinnosti je priberanie na vahe. skusam aj nieco zhodit ale moc sa mi nedari. ale v pribalovom letaku na lieky je,ze by som mala schudnut 🙂 a viem,ze pre snazenie nie je dobra nadvaha a ani podvaha,ale fakt sa mi nedari zhodit 😝

moni1007
1. jún 2012

@su_san @mistisa inak kocky, dnes sa mi okrem ineho snivalo,ze sme sa vsetky baby odtialto stretli a isli sme spolu na obed :DDDDDD

a este sa mi minule stalo, mame na vyber viacere dievcenske mena, co dame,ked sa nam zadari a minule som sa zobudila s tym,ze som bola rozhodnuta,ze nase dievcatko sa bude volat dominika a pritom nad tymto menom sme vobec,ale vobec neuvazovali. a teraz uz len dominika mi beha po mysli 🙂

mistisa
1. jún 2012

@su_san 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chachacha🙂 no 🙂 presne tak ja tiez hovorim ze hlavne ze sme zdrave 🙂 🙂 dnes mam nejaky bujary den chachacha same somarinky trepem sesternici som povedala namiesto ze dala som si iba trosku parfemu tak dala som si iba chvilku parfemu 😀 😀 asi pojdem spat chachacha🙂

mistisa
1. jún 2012

@moni1007
@su_san no baby tak ja slavnych 85 kg ☹ ale mavala som 55 kym mi nezacali pichat agolutin a nezacala som brat hormony ked som zacala sla som 30 kilov hore ☹ no co uz 🙂 😉 😉 😉 😉 😉