icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
1. jún 2012

@mata_ba preco nie egypt???? 😨 😨 😨

fifitko25
1. jún 2012

@tweetinka.co 😵 😵 Krása gratulujem 😉

bubacik5
1. jún 2012

@lusinda1989 sa jej nepaci poloha, ked si lahnes 😀 takze bude male sidielko 🙂

su_san
1. jún 2012

@mel84 čo to čítam kočka, nebuď smutná...ja sa snažím teraz veľmi pozitívne myslieť aj keď sa na mňa od začiatku tehu nalepilo toľko problémov...musíme si hovoriť, že to zvládneme, negatívne myšlienky si potom privoláš a stanú sa realitou...spolu s drahým to prekonáte, takže hlavu hore a verím, že keď budete môcť byť spolu tak sa trafíte do čierneho 😉

lusinda1989
1. jún 2012

@bubacik5 ale zato sa jej velmi paci ked sa napapam 😀 ale je mozne ze ju tak citim lebo mam vela plodovej vody a malinka ma vela miesta na clapotanie 😀

bubacik5
1. jún 2012

@lusinda1989 teraz si ma pobavila 😀 😀 😀 clapoce si 😀 😀 😀

su_san
1. jún 2012

@mon777 to je rapidclear??? mne ukázal pekne, dve koľajnice v sekunde, ale ak si tam kvapla veľa moču, tak sa to mohlo roztiecť, takže asi bola chyba v tomto...mala som ho aj raz dávnejšie a tehu som nebola a neukázal nič, bol s jednou čiarkou...tak neviem...skús iný prípadne...

mata_ba
1. jún 2012

@tweetinka.co dufam s tebou 🙂 hlavne sa drz...kolko trvalo kym si otehu?

fifitko25
1. jún 2012

@bubacik5 ahoj dobre sa máme 🙂 ešte je zavcasu na pohyby take Čo cítiť 😉 neboj nic, naše babenka sa maju dobre 🙂 ja mám sono az o 2 týždne 😅 pojdes teraz na tripple či nie?

lusinda1989
1. jún 2012

@bubacik5 no sak a nie 🙂

tweetinka.co
1. jún 2012

@mata_ba s manzelom sme sa cca rok snazili, kym sa podarilo.. ale koncom januara fazulka odisla, ale nastastie kyret nebol nutny, tak sme sa mohli zacat snazit v podstate ihnet.. takze od toho februara sme sa snazilkovali relativne aktivne..

mata_ba
1. jún 2012

@lusinda1989 vraj su tam nepokoje a aj zajazdy sa rusia...ze nejaky politik vymysla vselijake blbosti,dokonca vraj planuju aj zakazat dvojdielne plavky 🙄 no uprimne mi povedala,ze mi to neodporuca...

lusinda1989
1. jún 2012

@mata_ba aha no fasa dobre vediet... dakujem za info....

moni1007
1. jún 2012

@zuzanka9999 uz som si urobila a je silnejsi ako vcera, ale este jej chyba dost do toho,aby bol pozitivny. ale tak ja sa budem riadit najma teplotkou a testy beriem s rezervou 😉 dnes som klesla,tak dufam,ze od zajtra budem len stupat a zostanem hore. no vsak uvidime 🙂

bubacik5
1. jún 2012

@fifitko25 sak dufam, ze sa maju dobre 🙂 ty chodis nejak casto na sono 😨 hej, teraz ma cakaju tripple testy, som velmi zvedava...a tie nervy na vysledky...ktovie kolko im to bude trvat

bubacik5
1. jún 2012

@lusinda1989 no jasaaan 🙂 ta ma teraz inu dovolenku pri mori 😀

mata_ba
1. jún 2012

@tweetinka.co no..aj ja som rada,ze to odislo same...takze netrpezlivo cakam na mrchanu a ideme na to...ale nie snazit sa..proste tomu necham volny priebeh..

mata_ba
1. jún 2012

@lusinda1989 nie je za co..tiez sme boli nachystani do Egypta..

lusinda1989
1. jún 2012

@mata_ba ale je to skoda uvidime este pozistujeme ze co a ako 🙂 lebo moj sa asi toho egytptu nebude chceit tak lahko vzdat a bude zistovat info na BBC :D

lusinda1989
1. jún 2012

@bubacik5 aj s all inklusive 🙂 hehe

zuzanka9999
1. jún 2012

@moni1007 ju huuuu tak vyzera to slubne tesim tesim sa.;) jaj uz le hodku a idem k tomu doktorovi som zvedava co mi poradi🙂

su_san
1. jún 2012

@mata_ba maťka zlatko, neviem ako ťa potešiť či povzbudiť...musíš si prejsť touto ťažkou cestou a veriť v zázrak na jej konci....nech ti je mužík a rodinka oporou...a my tu baby z koníka ťa vždy rady vypočujeme...drž sa mi!!!

moni1007
1. jún 2012

@zuzanka9999 no to som aj ja zvedava a aj ta bude pozerat? ci iba budete spolu hovorit? 🙂 inak,som zistila,ze ked mam ovu tak mam asi podobne priznaky ako keby som bola tehu. dnes mi je cely den blbo.mota sa mi hlava a aj zaludok ma boli. mala som nadchu a aj palenie zahy 😔 a podbrusko stale silnie.aj momentalne ho citim 🙂

kikaneu
1. jún 2012

@melisaaa držím prsty 😉

zuzanka9999
1. jún 2012

@moni1007 noooo tak treba preistotu sexikovat;))) juuuuj bodaj by to vyslo.nie pozerat di myslim ze ma nebude iba konzultovat ale je dobry odbornik tak som zvedava co mi poradi som nervozna akoby som sla na statnice;))))

moni1007
1. jún 2012

@zuzanka9999 no vsak to je jasne,ze ked je drahy doma, tak ho nenecham bez prace 😀 😀 😀 no to by teda bolo super,keby to vyslo,teraz ma este aj krize priserne rozboleli 🙂 no ved ja sama som zvedava co ti povie, ci ti nieco poradi a pod. 🙂

fifitko25
1. jún 2012

@bubacik5 no často chodím kvôli našim problémom otehotniet, mam diagnózu sterilitas... Výsledky krvi z tripple trvajú tak 10 dni, my sme mali šťastie a vedeli sme na druhý den 🙂

mata_ba
1. jún 2012

@lusinda1989 no ved jasne..pozistujte..a ked pojdete,aspon mi das vediet ako to tam vyzera 🙂

@su_san dakujem..opatruj sa

fifitko25
1. jún 2012

@su_san a ty mojka ako?? Čo ten hematom, uz sa stráca?

bubacik5
1. jún 2012

@fifitko25 to je dobre, aspon vidis babo castejsie a mas istotu, ze je v poriadku 🙂 jeeej ste mali stastie 🙂 ja budem netrpezliva ak budem cakat na vysledky...

mistisa
1. jún 2012

@tweetinka.co jeeeeeeeej gratulujeeeeeeem 😀 😀 krasa super 🙂 len sa dievky rozmozte a pretrhnite opat to vreco nech uz sa to aj na nas nalepi 🙂