Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 no tak super mojka jej.ja uz som druhy krat zistila ze mam ovu testik o pol osmej silnejsi ako o pol stvrtej.aj predvcerom aj dnes to iste.asi zacnem testikovat az o pol osmej hm.budem drzat palcekyyyyy 😉
@e.l.i ja neviem micik mysliis? Uvidime zajtra co urobi teplotka hm .neviem a ty vidim ze by si mohla mat super uspesnu ovulu hm? 😉
@mistisa tak testuj neskôr..ja testujem.okolo piatej , šiestej... myslíš,že to nejako ovplyvňuje?
@mattuliatko30 ahoj, dnes ma priserne bolela hlava a žalúdok, ale uz je to ok 🙂 tripple nám dopadli dobre, drobca sme videli na 3D, ale nechcelo sa mu príliš ukazovať 😅 takze to nie je dobrá fotka 😅 dúfam, že na ďalšie sono uz nebude taky hanblivy, lebo by som rada uz vedela pohlavie 🙂
@fifitko25 tak som zvedavá aj ja..čo to bude..či chlapček alebo dievčatko...kedy ideš na ďalšie sono?
caute baby zase sa vam sem na chvilu naburam... nemate s niecim takymto skusenosti?
@fifitko25 super..tak vidíš....dúfam,že sa vám už pekne otočí..a ukáže....
ja už budem mať ovu..a to som len deň po mrche..dnes pozit.ovu test..ja to raz nechápem..
ahojte, neviem, čo to bol dnes za deň mala som strašnú náladu, pripadala som si tučná a škaredá, bola som zo všetkého nervózna a gól na záver dňa pozvanie na rande od neznámeho, cestou z práce, tak aspoň som sa pobavila a zvíšil sa mi aspoň pocit šťastia 😀
@domi1988 mne tiez raz tak oznacilo ovulku, teploty boli dole a mrcha prisla o 7 dni... Je to len program... Rata tam nejake priemery a podla toho da ciary... Myslim, ze priemer 6 predovulacnych teplot porovnava s 3 poovulacnymi a ked je tam rozdiel cca 0,2, tak zaznaci ovulu... A ovu testy si nerobila? 😕
@mattuliatko30 no budeme pred 18tt tak snáď sa ukáže 😉 s tým tvojim cyklom by si mala zájsť k doktorovi na konzultaciu, niečo sa deje a je to zvláštne... 😒
@fifitko25 veď idem moja..už 14teho..dúfam,že mrcha nestihne prísť..mala by som byť 18DC..tak bude testne pred ňou
@janie80 zmenila som dokinu tam ta stara nic nerobila vobec nic... ta nova mi dala orgametril a povedala ze sa mam hodit do kludu a rok uvidime ze som mlada, tak to nebudeme silit ankeby nic tak po roku sa na to vrhneme... je pravda ze oto je prvy mesiac co sa snazime naozaj ze intenzivne...
@fifitko25
@mistisa
na 18DC skoro rano mi dr robila sono a bolo tam zlte teliesko s priemerom 16mm..a hovorila ze tie dva uz zrejme neprasknu ...ze zvykne sa stat ze este pri nejakej velkej "emocii"mozu prasknut...atu som veru mala v pondelok vecer.. akurat moj brat rozbil ocove auto.....a v noci ma moj muzik utesil.a ukludnil supek keksikom 😎 ...ale to nemyslim ze praskli..
takze ostava uz len cakat co bude z toho jedneho drobca..,.. 😉
@mattuliatko30 no bohvie mozno ma kazda zena inak ten LH hormon niektora ho ma najviac rano niektora vecer bohvie hm. 🙂 ja dnes takto hm neviem ci dnes neovulujem 🙂 a to mame prve vyrocie sobasa dnes 🙂
@azzura ajoooj no este nie ja som dnes 23 DC este len a podla grafu mi ukazuje ze by mala ovula zacat dnes az a tepolotku mam takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... co myslis? ze by dnes ovula? to by bolo super dnes mame s mm prve vyrocie svadby 🙂 🙂

@e.l.i podľa mna praskli tie väčšie... Prečo myslíš že ten menší??