icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
4. jún 2012

@mistisa ahoj moja 🙂 no dnes to ozaj vyzera na ovulku 😵

mistisa
4. jún 2012

@mata_ba ajooooj mojkaa 🙂 a tak pomalicky 🙂 grafik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... dnes prve vyrocie svadby bodajby to bola ovula a plodna 🙂 a ty sa mi mas ako? 😉 😉

mata_ba
4. jún 2012

@mistisa gratulujem 🙂 my mame 1.vyrocie v auguste 🙂 a drzim palce,nech je ovulka tou naj 😉 ja uz lepsie..po kazdej stranke..

mistisa
4. jún 2012

@mata_ba dakujem 🙂 jej super moja to ma tesi moc 🙂 a uz mas po cisteni? joj no som zvedava na ten dnesny ovu testik moj 🙂 dufam ze je ovula ale ked takto klesla teplotka dnes kazdopadne bude keksik 🙂 🙂 🙂

tweetinka.co
4. jún 2012

ahojte Kočky.. želám všetkým krásny, usmievavý a pre niektoré aj úspešný deň 😎 -- nech je nás opäť viacej 😅

mata_ba
4. jún 2012

@mistisa jasne,urcite sa na seba vrhnite 🙂 a este stale sa cistim,ale uz len malicko..

mistisa
4. jún 2012

@mata_ba no tak fajn jej zachvilku budete snazilkovat a uspesne 🙂 a co si v robotke?

mistisa
4. jún 2012

@tweetinka.co ahoooj kocica 🙂 no co ako moja? ja ani neviem ale myslim ze ovula je dnes asi si videla grafik 🙂 tak uvidime 🙂 uvidim testik potom 🙂 🙂

fifitko25
4. jún 2012

@tweetinka.co aj tebe Pekny den 😉 ako sa máme?? Kedy pojdes k doktorovi? 😉

fifitko25
4. jún 2012

@e.l.i no foliky rastu tak v priemere 2mm denne, takze mohol trosku ešte dorast pred prasknutim 😉 ideálne su take 20-24 mm, ale aj 18 je uz Dobrý 😉 držím palce, aby to vyšlo 😉

tweetinka.co
4. jún 2012

@mistisa som vytešená, happy a spokojná, takže super.. mám milión otázok, čo ako robiť, aby som malinkému pomohla.. a aby rástlo.. Hej hej.. narážala som na Tvoj testík, že nech Ti to vyjde minimálne dneska 😎 -- deň je na to ako stvorený.. Silno budem držať palečky.. vy sa kolko snažíte?

mata_ba
4. jún 2012

@mistisa uvidime,ci uspesne..ano,ano...sedim v praci..ale zatial len tukam do pc a vrtim sa tu na stolicke,lebo mi tu hra samba a podobne veci 😀

fifitko25
4. jún 2012

@mistisa gratulujem k výročiu 😉 😵 snáď bude plodné 😀

mata_ba
4. jún 2012

@fifitko25 ahoj.ako sa vam dari? 🙂

mattuliatko30
4. jún 2012

@mistisa moja ..veru vyzerá to na ovu... ja stupam..pomaličky...tak uvidíme..ako dnes testík

tweetinka.co
4. jún 2012

@fifitko25 dakujem 🙂 vcera som takmer pol dna prespala 😀 čo pri mojej hyperaktivite je uplne nezvyk.. prsia si už asi týždeň cítim, všetky arómy mi vadia 😀 takže asi fajn.. Doktorovi vy som rada išla až na budúci týždeň. dúfam, že nebude treba ísť skorej.. Aj keď.. možno zbehnem aj skorej.. kvoli tomu, ci "musím" brať utrogestan.. Ty ako? Ako si víkendovala?

melisaaa
4. jún 2012

@mattuliatko30 moja, tak ovu sa blíži, aj testíkuješ ovu

franzziska
4. jún 2012

@mistisa gratulujeeeeeeeem 😵 😵

mattuliatko30
4. jún 2012

@melisaaa no už som včera..a bol ako pozitívny..uvidím dnes..či zoslabne..alebo bude ešte silnejší..tak ale rátam ,že bola

mistisa
4. jún 2012

@tweetinka.co no tak super moja joj to ma tesi 🙂 dakujeeeem snad to tak bude.no my sme spolu 8 rokov a pozor si nedavame cely cas a posledne uz 4 roky to riesime lekarmi a tak. no a posledneho pol roka to riesime uz cez centrum v blave. mali sme ist na IUI ale neboli vajka narastene pred tyzdnom tak ma zrusili ☹ no ale dufam ze sa to podari aj bez nich 🙂 🙂 🙂

e.l.i
4. jún 2012

@mistisa super.. ak uz len poctivo oslavit vyrocie v postielke...
my mame 1. vyrocie svadby presne o tyzden,,, 😀 a v sobotu dufam mrska nedorazi.. a to co mi priali...ze do roka a do dna sa nam splni! 😉

fifitko25
4. jún 2012

@mata_ba ahoj moja, neuveris, ale zasa ma trápia crevá ☹ včera som ráno zjedla cviklovy salat a cely den som zas "behala" ☹ mám nervy, naordinovala som si hylak a dúfam, že to rýchlo prejde.... A som rada, že ti je lepšie 😉

mistisa
4. jún 2012

@mata_ba tak to mas veseleeeee 🙂 jako dobre ti je ze? 🙂 to je dobre takto v praci byt v pohode to ja tam len vojdem uz mam nervy hm 😠 😠

mistisa
4. jún 2012

@fifitko25 dakujeeeem 🙂 dufam aj ja 🙂 som zvedava na testik fu.snad vybehne palicaaaa 🙂 🙂 a vy ako mojka? ako sa mavate? 😉 😉

tweetinka.co
4. jún 2012

@mistisa tiez dost dlho.. tak posielam tehu bacila 😀 😀 😀 a vecer "zamakajte" 🙂 nech o mesiac sa tu vytešuješ aj Ty 😅

fifitko25
4. jún 2012

@tweetinka.co no ja som utros musela az do 12tt, dve ráno a dve Večer... A beries ho aj teraz? Ak Áno, tak ho isto nevysadzaj do najbližšej kontroly 🙂

mistisa
4. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj no veru dufam ze aj je 🙂 joooj moc sa modlim 🙂 no dufam ze uz bude len hore mojka 🙂 🙂 🙂

mistisa
4. jún 2012

@franzziska dakujeeeeeeeem mickaaa 🙂 🙂 🙂 a ty ako mojka? 🙂

fifitko25
4. jún 2012

@mistisa no trápia ma zas crevá od včera ☹ mám nervy...

mistisa
4. jún 2012

@e.l.i nooo dufam aj ja mojka 🙂 my tiez musime dnes oplodnit aby sa to stihlo aspon takto 🙂 🙂 🙂 tak tak dnes len v postielke 🙂 🙂 noooo dufam ze vam to tak vide moja 🙂 🙂 ziadna mrcha nedorazi nech si da pauzu pekne 🙂