Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@piiiipiii uvidíš....ale je to nádejné....keď už si toľký dc...a nič...držím palčeky
@mattuliatko30 no daco urcite 🙂 ale verim,ze sa ti to napravi..lebo akoze..dvakrat mrcha do mesiace,ze fuuuuha...aj ked..to by som si ja teraz jeden mesiac dala 😅
@mattuliatko30 myslis ? ....no ja som 34 dc . a dakujem aj ja tebe drziiiiim ...kolko uz snazis ?
@mattuliatko30 no vyzera, ale pozerala som teraz archiv a dost vela babam stupla teplota az na 3 den od ovu testu. tak snad uz zajtra stupnem. 🙂 no dufam,ze tak ako to vyzeralo na zaciatku tak to nebude aj na konci. ze predsa len to stastie bude pri nas stat 🙂
caute babulky. ako sa mavate? ja som sa bola zabavat cez vikend na svadbe 🙂 bozinku, co ja som tam toho vypila 😀 😀 😀 na moje pomery 😀 ale super sme si zatrsali aj s muzickom, velmi nam to prospelo, lebo mame v poslednej dobe iba stresy same.
Inak ja som momentalne skromny 6DC, ale chut na keksik ako keby som mala ovulku 😀 😀 😀 To co sa robi? 😵
@moni1007 a testovala si testi?..bol už pozitívny??či ako?...ja som mala včera..tak uvidím či aj dnes bude silnejší
@piiiipiii uvidíš zajtra 🙂 ale na teste to môžeš mať aj o pár dní až dve čiarky..je to individuálne 🙂 ja mám už dve 😉 ale chcela by som ešte jedno
@mattuliatko30 no moj posledny test bol myslim,ze pozitivny, ked uschol boli ciarky rovnake a to som pred jeho robenim vypila pohar vody. a potom som uz nerobila,lebo uz nemam. v sobotu bol pozitivny. 🙂
@mattuliatko30 jej to vazne to je mileeee tak nech sa podari do tretice vsetko dobre :D . Aj my sme traja ( surodenci ) ...no som zvedava ake budu dalsie dni .....trosku som z toho nervozna lebo neviem co a ako ...tak uvidime .
@moni1007 caukooo moja no ako ovulka silnela cez vikendik??? boze ete 10 dni kym mi pride mrcha neviem sa jej dockat, aby som mohla uzivat tie tabletky 🙂
@zuzanka9999 ahojcek. no ten test bsobotnajsi bol posledny, tak som uz nekupovala, ked vyschol tak bol pozitivny. ale teplotka este nestupla, tak ovu este asi nebola, ale dufam,ze zajtra uz stupnem. a co ty? ako ste sa mali na svadbe?
ahojteee ... tak ma napadla jedna vec,,som naučena zaspavat na bruchu a inak ani zaspat neviem ,,je mi jasne ze sa to neskor budem musiet naucit ked uz bude velke brusko ale teraz by mi to uškodit nemalo či???
@moni1007 no som zvedava ci ti ovu oznaci mne nic neoznacil graf. svadba bola super len som nevyspata stale a pevne doma rozmyslam ze ak sa na dalsi cyklus nepodari otehotniet ze dam v praci vypoved 🙂))))) a budem nejaky cas doma myslim si ze vela robi i stres.
@zuzanka9999 no moja, podla toho co som videla tvoj graf, tyk ti asi ani neoznaci, neviem ake si mala posledne teploty. no ja by som zas bola rada,keby ze som v praci, ze nemusim byt stale doma a premyslat od nudy, ze kedy sa nam zadari, obzerat detske veci a smutit,ze sa nam este nezadarilo. 😒
@adriana_13 uz nespavaj na brusku, ale na boku... Bruško potrebuje rast a mimi potrebuje priestor, takto na neho tlacis ☹
@fifitko25 hííííííííííííí 😒 😒 😒 😒 😒 dufam ze som mu neublíížila,,, a pohlavíčko v ktorom tt budem vediet?

@mata_ba veru..som zvedavá čo povie 😉