Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa obcas ma zvyklo pichat v podbrusku zrejme ked bola ovu ale nikdy to nebolo v strede cyklu ako kedy som z toho zmatena🙂 par krat v minulosti ked som chcela zistit kedy mavam ovu som skusala ovu testy a raz mi vyslo pozitivne(silnejsia ako kontrolna) cca 13ty den cyklu a dokonca potom mi vysiel taky isty cca 28 den a to som mala vtedy 32 dnovy cyklus, odvtedy to nesledujem lebo som z toho magor 😀 no teraz ma v den styku pichalo ako pri ovu a na to asi 5 dni som si v oraci musela normalne sadnut co ma hrrroooozne pichalo na lavej strane ani nie ze pichalo ale bolo to ako jedno dlhe pichnutie co trvalo asi aj pol minuty a teraz ma kazdy den obcas pichne ale ja si myslim ze sa asi az prilis sledujem nechcem sa sklamat ale nakolko viem ze sme na uplnom zaciatku snazenia berem vsetko pozitivne 🙂 a co vy dlho snazilkujete?
@drobcek11 no treba byt hlavne optimista a brat to vsetko oki lebo by nas kleplo asi. no uvidis mojka budeme sa modlit 🙂 no my sme spolu 8 rokov a nedavame si pozor vobec a nic stale uz asi 4 roky to riesime cez doktorku a uz asi pol roka navstevujeme centrum v blave.zistii mi PCO a zhrubnute steny vajecnikov tak som musela na laparoskopiu kde mi ich osetrili a napichali a rovno aj spriechodnili vajickovody tie boli velmi tazko priechodne. ☹ ale uz mi to vsetko porobili a toto je druhy cyklus od laparky.chceme ist na inseminaciu ale tento cyklus mi stopli stimulaciu lebo boli vajicka male a nedorastli na velkost na aku mali ☹ nakolko mam velmi nepravidelnu ms tak skusame stale bo som mala ms na 40 DC az tak dufam ze bude ovula len posunuta 🙂 🙂 no a ked nic tak ideme odznova na stimulaciu potom kontroly a potom ak budu foliky narastene tak inseminacia. 🙂 🙂 no to je asi vsetko z mojho pribehu 🙂 🙂
@mistisa joj to ma mrzi ze si si musela tymto vsetkym prejst ale ja dufam a verim v to ze konecna bude pre teba uspesna🙂 drzim palceky🙂 my sme spolu 6 rokov ale zacali sme spolu chodit velmi mladi🙂 mam len 22 ale babatko chceme 🙂 my sme si davali do teraz viac menej pozor no rozhodli sme sa nedavat si pozor a uvidime🙂
@mistisa no vsak aj mne klesla, tak verim,ze dnes posledny den neistoty 🙂 a zajtra budeme obe az v nebicku s teplotkou 😀 a potom o par dni budeme spolu testovat 🙂 joj, ale zas sme spolu klesli. pekne nam to ide. tak ja citim dost silno podbrusko 😝
no vsak ked mozem mat krstnata dvojcata, mozu byt aj moje deti dvojcata 🙂
@moni1007 jaj este netestujem..,joj sa bojim testovat,.,, 😀 ...tento mesiac jedine co je ine.. ze vobec ma nebolia prsia..mam ich sice len naliate.. ale zvykla som pred ms.. aj 10dni ,mat velmi bolestive prsia.. a teraz nic..neviem ci mohol aj na to nejak zaposobit clostil...a ani brusko ma nejak neboli.. len sem tam potaha.. a popicha.😕
a stale som dole mokra,,,, 😀

@mistisa moja. no ja som cely cas mala pocit,ze ovu bude na pravej strane, vcera vecer ma dokonca na pravo pichlo akoby ihlou,chvilku bolelo a uz nic a to podotykam,ze uz som pomaly zaspavala. a dnes ma rano bolela lava a strana a teraz obe. som sa pred chvilou smiala,aby z toho nakoniec neboli dvojvajecne dvojcata, ked sa teraz tak dari dvojcatam 😀 nie,nejdem uz kupovat. po prve byvam na dedine, neni tu lekaren a po druhe, nevidim v tom uz nejak zmysel. mam tusak,ze dnes je ovu. len ak zajtra nestupnem, tak nebude ovu ale infarkt 😀 😀 😀 😀