icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
7. dec 2011

@vardzikova : to ma mrzi, ale nemusi to este nevyhnutne znamenat,ze nie si..pockaj par dni, uvidis..

delideli
7. dec 2011

@momamo : no ako tak citam tvoje priznaky,rozmyslam,ze by som sa pridala k stavke @alyce , lebo to vyzera dost slubne 🙂

vardzikova
7. dec 2011

@momamo moja nebol to mama test, neviem ako sa volal, mysliš že si mam urobiť ešte jeden? 😢

vardzikova
7. dec 2011

@delideli mysliš? 😢

alyce
7. dec 2011

@delideli @momamo Ok, prijimam stavky 🙂

momamo
7. dec 2011

@vardzikova jasne ze si urob... ale podla mna by bolo najlepsie keby si trochu pockala a spravila si ho v piatok rano ... moze byt ze si tehu, ale este ti to neukaze ...Cas cas ... 😉 🙂

momamo
7. dec 2011

@delideli ach baby🙂)))) smejem sa 😀

alyce
7. dec 2011

@momamo tak ja som uz PMS nemala 4 mesiace a teraz mam taky, ze ti hovorim, kazdu chvilu cakaaaaam. Ale hlava ma zatial nebolela, co je pravidlo den pred tym ako dostanem. Takze ak ma dnes zacne boliet, zajtra je to tu ako na koni. citim si brucho, mam ho nafuknute, cicky ma bolia len na dotyk, inak su male a makke 😝

momamo
7. dec 2011

@alyce
delideli@
v piatok vam IP postou pride sprava🙂

momamo
7. dec 2011

@alyce 😀 aj ja ich mam male a mäkke 😲 Nho tak to som zvedava ci dojdu aleboo nie ale myslim si zeee eee,,vydrz🙂))))) budeme sa potom spolu tesit .. 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo pocuvaj, chces aby som stavila viac, len aby si si ho spravila zajtra?

momamo
7. dec 2011

@alyce nie nie ja sa nechcem stavovat, lebo vzdy ked sa stavim tak prehram 😒

alyce
7. dec 2011

@delideli @momamo ozaj teraz si spominam, ze ked som bola tehotna, citila som sa ako keby som mala tampon, taka upchata 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo ved teraz prehrat mozes. Ja vyhram, lebo si, a ty prehras, lebo si myslis, ze nie 😀 A ty si.

simonkazga
7. dec 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/3986b3 Ahojte, takže takto vyzerá môj graf, ale včerajší test dopadol úplne zle. NEGAT Podaktoré tehulky mali // hneď na 5DPO a ja ani ducha. Čiže ďalší planý poplach? ☹

momamo
7. dec 2011

@alyce zboznujem ta 😀 😀 😀 Tak keby som naozaj bola tak aj milion 😀 😀 za 10 mion som tu idem si nieco vybavit

purina12345
7. dec 2011

@simonkazga ahoj, skús testovať za dva dni, to bude lepšie 😉 držím palce
@nativanativa ahoj, vyzerá stále dobre 😵 neviem čo to bolo včera večer ale aj ja som sa prežrala že hrúza

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova ahoj moja, ty nás tu teda napínaš 🙂 ktorý si dnes DC?

delideli
7. dec 2011

@momamo : tesim sa a budem cakat 🙂

delideli
7. dec 2011

@alyce : fuha,zaujimave (s tym upchatim)..ja som zatial viac menej bezpriznakova, iba tie prsia bolia jak slak..zato v noci sa mi snivalo,ze som porodila bez pordonych bolesti,na chodbe,cestou na porodnu salu..uz mi asi preskakuje 🙂

delideli
7. dec 2011

@vardzikova : zalezi ktory si DC ev. ktory DPO, ale na zaciatku tehotenstva sa stava,ze tehu testy nevyjdu..

delideli
7. dec 2011

@momamo , @alyce : no tak to uz nebude nahoda - lebo male a makke ich mam aj ja 🙂

vardzikova
7. dec 2011

@momamo ja tak či tak počkam až kym mi nebude meškať mrcha pre istotu ... ale poviem ti čakala som od toho veľa.. mam pocit že takýchto sklamaní bude ešte viac 😖

momamo
7. dec 2011

@alyce nhoo som tuu ... Co robis, ci si teraz doma s malym, co ho mas v skolke.??

momamo
7. dec 2011

@delideli tak co si myslis ze to bude???? 😲 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 moja už nenapinam, dnes som si urobila tehu test a bol negativny 😖 😢 , dnes som 22 DC a ty inak ako?

vardzikova
7. dec 2011

@delideli moja a čo je skratka DPO?

delideli
7. dec 2011

@simonkazga : 5DPO a uz pozitivny tehu test?to si ani neviem predstavit ako je to mozne..ved pisu,ze HCG by sa malo zacat tvorit az po implantacii a ta byva 6.-11. DPO..ja sa stale pozeram dole,co radia na fertilitifriend,teraz som tusim tiez 12DPO a pisu tam,ze len cosi vyse 50percent tehu testov byva tento den pozitivnych,takze by som este urcite nehadzala flintu do zita 🙂

momamo
7. dec 2011

@vardzikova nesmies to tak prezivat,,ak pride mrcha tak pride, aj ja som s tym zmierana a poviem si ideme dalej ved raz sa to urcite podari, lebo ked sa strasne na to upnes tak just sa nebude darit ... Naozaj psychika hybe clovekom a vie spravit strasneee velaaa....Drzim palce 😉 🙂

delideli
7. dec 2011

@vardzikova : den po ovulacii