icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

momamo
7. dec 2011

@vardzikova Ja ti verim ze si od toho cakala vela ved aj ja ak do piatku nedostanem tak budem od toho testu cakat vela, a urcite aj vyjde neg. tak budem sklamana ale to prejde a sup mame dalsi mesiac na snazilkovanie ...🙂))

delideli
7. dec 2011

@momamo : to netusim, ale urcite nieco velmi pozitivne 🙂

momamo
7. dec 2011

@delideli a bolia ta len na dotyk alebooo ako ..?? 😀 😀 😀

vardzikova
7. dec 2011

@momamo ja viem moja ale aj tak no... ako maš pravdu život ide dalej inak pozerala si predvčerom spravy hovorili o tom dobrovoľnom pripoistení tak oni ho nakoniec nechcu zrušiť ale iba pozmeniť

momamo
7. dec 2011

@vardzikova hej hej kukala a neviem sama co s tym chcela som si to ist vybavit ze si to zacnem platit ale teraz neviem ako ... ale ak pozt menit tak coo??

vardzikova
7. dec 2011

@delideli aha tak moja ja sama neviem kolky den po ovulke som ked to mam počitať nieako tak minulý utorok som si ju merala a mala som // takže počitam 9 den

vardzikova
7. dec 2011

@momamo jooj a koľko tych mesiacov bude ja len dufam že nie veľa .. a ty si dnes ktory DC?

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova jooj moja to máš ešte v podstate čas na tehu test 😵 a kedy si mala ovu? škoda že si nemerala, vedela by si presne koľko si DPO
ja som 8 DC http://www.fertilityfriend.com/home/purina manžela pekne kŕmim vitamínmi a snažím sa vymyslieť niečo na čo mám myslieť aby to nebolo práve či sa nám to podarí 😖

vardzikova
7. dec 2011

@momamo no pozmenia to v tom že budeš si môcť kupiť len nieaky baliček a v tom baličku budeš mať len jednu alebo viacero pripoisteny to sa bude potom odvijať aj od tej ceny, lebo stavalo sa že niekto si platil napr.50 eur ale mohol tym isť aj na marodku , alebo aj na matersku 🙂 ja by som chcela skočiť do soc.poisťovne zistiť o koľko sa zvyši to platenie pripoistenia

momamo
7. dec 2011

@vardzikova 28DC a ty...???

momamo
7. dec 2011

@vardzikova nhooo tak to asi pojdem aj ja sa informovat ohladom toho, lebo je pravda ze priamo tam je najlepsie ist a opytat sa ich ... a ty pracujes..??

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 takže je šanca že som v tom len to neukazal test ? 😀 😀 aj tak počkam kym nebude meškať mrcha tak podľa mojich vypočtov som dnes 9 DPO 😉 , takže ty sa pomaličky pripravuješ na ovulku? inak moja neviem s kym si si pisala ale pisali ste si s nieakou babou ohľadom nieakych kvapiek , o akych kvapkach ste hovorili?alebo neboli to kvapky ... 😒

vardzikova
7. dec 2011

@momamo 22 DC 😒 a mrcha už bola alebo ani nepride?

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova tak čo som videla tak najnižší je okolo 100€ a ten najvyšší sa zmení z 50 na 350€ 😠 ale skús sa poinformovať ak sa ti dá

vardzikova
7. dec 2011

@momamo ano moja pracujem už 3 -tí rok 😖 😖 😖 hruza 😀 😀

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 ale ved to je akosi veeeľa platiť mesačne 350 Eur , to si ich môžem rovno odkladať a potom mi ani nebude treba to pripoistenie, ved oni ti potom daju malo čo z toho navyše ako to čo im dame my , ale mne sa vidi že 350 eur to bol baliček v ktorom bolo všetko.. no tak ja tam skočim sa informovať a potom napišem 😀

momamo
7. dec 2011

@vardzikova tak to mas este cas na test .... kolko dnove cykly mavas a kolky den DPO si ..??? nhooo ja uz 2 roky a mam dost ...🙂 kde pracujes...???

delideli
7. dec 2011

@momamo : na dotyk, napr. ked ma chce mm objat, alebo ked si ich vramci kontroly ci este bolia stisnem 🙂 alebo ked som chcela pobehnut ,tak som citlia,ze to nie je nic prijemne..a v poslednych par dnoch ich citim aj ked sa ich nedotknem, od vcera mam take nejake citlive bradavky,neviem ako to presne popisat, akokeby som si ich chvilu suchala suchym uterakom 🙂) (prepac,lepsie prirovnanie mi nenapadlo 🙂) ale inak male su furt..a to ich kazdy den kontrolujem,ci nepodrastli 🙂)

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova boli to gynex kvapky, ja som ich užívala lebo moj cyklus bol hrozný a mrcha dlhá a po dvoch cykloch mi uživania som s nimi skončila a zatiaľ to stále vyzerá dobre, som zvedavá ako to bude teraz bez nich
ale ty mávaš pravidelnú mrchu, či? a tiež sú dobré keď má žena cysty

momamo
7. dec 2011

@delideli presne aj ten moj ked ma chce objat tak len tak tak jemnucko, lebo ked ma viac stisne idem vyletiet z koze a ked mam doma trocha pobehnut tak vyzeram komicky... 😀 tak neviem, co ideme robit..??

delideli
7. dec 2011

@vardzikova : ak by si bola 9 DPO,tak to este tehu test moze byt v pohode negativny,aj keby si bola tehu..niekedy sa ukaze az 14-15-16 DPO..ja som 12DPO a podla fertilityfriend, v tento den ukaze len asi polovica tehu testov 2 // aj ked je zena tehu..tak este par dni pockaj,ako sa to vyvrbi..budem drzat palce,nech dobre..🙂

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova no práve, si myslí že keď to takto nastaví že si to budú môcť ženy dovoliť? však nie sme v grécku
prosím ak budeš mať info podeľ sa somnou, ďakujem moc

@delideli máš krásny grafík, držím palce, mám taký pocit že sa tu stretli maloprsnaté 😀

delideli
7. dec 2011

@momamo : to keby som vedela 🙂) aj by som testla,aj sa bojim, aj by som uz chcela vediet,aj sama neviem ..🙂ked bezim,tak si ich pridrzam, chlapik co siel oproti na mna tak divne pozrel, asi si pomyslel,ze co si tam tak pridzam,ked skoro nemam co 🙂)

vardzikova
7. dec 2011

@momamo moja dnes som 9DPO a mávam 28-30 dnové cykly , pracujem v renaulte ako asistentka prijmu 😀 a ty čo robiš?

simonkazga
7. dec 2011

@delideli uff, to si ma ukludnila. Neviem kde som to čítala, ale tuto som na to natrafila v niektorej téme. Aj ma to riadne zarazilo. Asi bude naozaj lepšie, ak nejako vydržím do 16.12. podľa fertility by som sa mala vytešovať až po tomto dátume. Ale to je ešte tak ďaleko :(

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 ja mavam mrchu kedy ako .. raz mi pride 28 den inokedy 30 den ale v podstate je asi aj pravidelna, ale dlžka mrchy je vždy ina teraz naposledy som mala len 4 dni a to bolo už aj so špinením 😝

momamo
7. dec 2011

@delideli 😀 😀 😀 😀 tak kedy ideme do toho ..??

delideli
7. dec 2011

@purina12345 : uz len aby mal aj rovnako krasny koniec..uvidime,cez vikedn sa to snad rozluskne 🙂

momamo
7. dec 2011

@vardzikova ja pracujem na vysokej skole, ako sekretarka🙂 a kolky den DC si ..??? pockaj este naozaj do toho piatku, ak nedostanes testnes a budes prekvapena // ciarkamy🙂))

delideli
7. dec 2011

@simonkazga : no ved,to cakanie je na tom najhorsie..cim viac sa snazim mysliet na nieco nie, tym viac to nejde,sledujem sa ako pako, vysim na konikovi,graf si pozeram tak 50xdenne 🙂)
tak drzim palceky nech to dobre dopadne, nech sa cakanie vyplati 🙂