icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
5. jún 2012

@lucecita a cítiš to ako? žeby to mohlo zabrať? dobrý čajík nie je nikdy zlý 😉

tweetinka.co
5. jún 2012

@fifitko25 a kedy Ti zacali take stavy? ak si este pamatas... Vcera co si spominala zaludocne treble, uz je dobre? Za chvilu ma byt zasa pekne, tak dufam, ze Ti bude pozitivnejsie 😉

fifitko25
5. jún 2012

@tweetinka.co tie stavy začali asi okolo 6tt.... črievka sa už ukludnili, hylak zabral, i keď dnes ešte trochu vrčali, ale už som nebehala 😅

tweetinka.co
5. jún 2012

@fifitko25 to je dobre.. tak nech je uz len lepsie a lepse 😅

zuzanka9999
5. jún 2012

@mistisa ano ano videla som tvoj je ovela silnejsi 😀 sa tesim velmi moc jupiiiiiiii. dneska sa mi bude dobre buvat, som zvedava na zajtrajsiu teplotu🙂

lucecita
5. jún 2012

@fifitko25 ja neviem moja, stále to bolí a neviem či je to dobre alebo zle 😖 uvidíme...a čajík som dneska pila a chutil mi, tak beriem ráno do roboty a budem ho piť tam 🙂

mistisa
5. jún 2012

@zuzanka9999 zajtra si piseme mojka okiii? 😀 😀 som na teba zvedava 🙂 a vlastne na nas 😀

zuzanka9999
5. jún 2012

@mistisa dobre dobre aj ja som zvedava ako to dopadne 🙂 drz sa zatial idem si pomalicky ja lazkat a kuknut TV rano ti sem hodim grafik ked vztanem 😀

zuzanka9999
5. jún 2012

@mistisa potom daj aj ty grafiiiiiiiik zajtra🙂

mistisa
5. jún 2012

@zuzanka9999 aj ja som veru zvedava mojka 😉 urcite dam hned rano 😉😉 papa bru nocku aj ja idem 😉😉

iwi9
5. jún 2012

caute kocky, nebola som tu veeeelmi dlho, neviem co sa tu deje... kolko novych tehulik pribudlo? ja som asi pre ovu, neviem presne, sme na dovce takze teraz sa nejako nevsimam.... a ako vy ako to tu ide?

zuzanka9999
6. jún 2012

@moni1007
@mistisa dobre ranko kocky teplotka stupa aha http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. ale kocky kedy mi to ten graf zaznaci? ved treti den uz stupla? nemam tam nieco ete aktivovat? len skoda ze mm je od vcera az do piatku prec:(((((( ale v pondelok sme snazilkovali.snad to bude stacit

mattuliatko30
6. jún 2012

@zuzanka9999 ešte ti nemusí označiť..mala si tam veľké poklesy..predtým..tak sa chce ubezpečiť..,že už neklesneš..a budeš len hore...preto ti to vyznačí až neskôr..mne to raz až po 7mich dňoch vyznačil....až kým som bola stále hore.... 😉

mattuliatko30
6. jún 2012

@mistisa ahoj mojka..ako grafík:::s????stúpla si??..ja nič extra. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e necháápem..testík slabne...a teplota nič...to kde sme? 😀 nakoniec bude anovulák 😀 😀 už asi ani tým testom neverím

zuzanka9999
6. jún 2012

@mattuliatko30 ahaaaa super dakujem.no som sama zvedava ze ako sa to vyvinie;) ty si teraz ktory DC?

melisaaa
6. jún 2012

@zuzanka9999 skús tam zadať nejakú teplotku, čo si nemerala, ten 23 dc, možno ti potom vyznačí

zuzanka9999
6. jún 2012

@melisaaa no idem skusit vdaka za radu;)

elebe
6. jún 2012

@zuzanka9999 ahoj....no ja by som na tvojom mieste zrušila ešte tú teplotu na ten 15DC....ajtak si asi merala v inú hodinu a tá teplota nie je dôležitá....takže skús ešte aj to zrušiť a ak ti ovulu neoznačí dnes,tak zajtra už ano 😉 😉

melisaaa
6. jún 2012

@zuzanka9999 takže nič, ale si myslím, že ti ovu vyznačí až zajtra, ak bude teplotka vyššia, lebo ff ovu vyznačí, ak sú 3 teploty vyššie, ako 6 predchádzajúcich, tak zajtra by ti to mal vyznačiť 🙂 🙂 🙂

zuzanka9999
6. jún 2012

@melisaaa nezobrazilo neva uvidim dalsie dni

fifitko25
6. jún 2012

@iwi9 ahoj, takze mrcha došla?? ☹ dovolenkujete tu doma Však 😉

e.l.i
6. jún 2012

@fifitko25 ja som podla sona uz 11DPO,,, mala som ju 16DC,,,,
dnes test znovu neg.. takze to uzkaslem a idem sa pomaly zmierovat ze pride znovu ta skareda mrcha.. mam pocit ze uz znovu upadam do depky.. a je mi na nic.. ☹ktomu ma bolia krize.. a brucho... som nahnevana.. a neviem co mam dalej robit. ci dat sancu clostilu alebo sa objednat do heliosu...

mattuliatko30
6. jún 2012

@zuzanka9999 ja?...9dc

mistisa
6. jún 2012

@zuzanka9999 ahojkaj jej to je super 🙂 myslim ze by to malo stacit mojka 🙂
@moni1007 a ty ako mojka? ja som babenky moje klesla ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... jedine ze by ovu bola dnes? a neviem no uvidime co dokina povie 🙂

mistisa
6. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj mojka ja som asi takto hm pokles ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... jedine ze by ovu bola dnes ale neviem.uvidime co povie dokina. no ty sa drzis hm 😒 😒 myslis ze by? no uvidime 🙂

mattuliatko30
6. jún 2012

@mistisa no nechápem prečo tak klesáš stále....ideš dnes ku doktorke????som zvedavá čo ti povie...ja neviem čo je so mňou....neviem či ovu bola , či bude..ale mala som aj bolesti ovulačné...keedy aj testík ukázal..len neviem prečo tie teploty nevyskočili...fakt už nič nechápem...

mistisa
6. jún 2012

@mattuliatko30 no ja som na tom rovnako ☹ nechapem preco klesam zas ☹ no neviem.uvidime co povie dokina a co povie dnesny testik ☹ hm no a co to tebe robi hm sme akesi zahadne ale tak snad nebol anovulak hm? kolky si to den?

mattuliatko30
6. jún 2012

@mistisa ja 9dc možno ešte len bude ovu..ale testík mi už slabne..uvidím dnes...pozitívny bol v nedeľu, tak uvidím..som z toho zmetená...uvidím či azajtra už vyskočím...

mattuliatko30
6. jún 2012

@mistisa ideš dnes ku doktorke????

mistisa
6. jún 2012

@mattuliatko30 a to mavas takto skoro ovulu? no idem dnes joj nervy uz mi pracuju riadne 😠 😠 😠 😠 som zvedava co mi povie hm.ja uz by som tiez mohla zacat stupat hm. uz ma poklesy nebavia ☹ ☹