Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska dakujeeeem 🙂 micka ja som v soku akoby som bola tehu 🙂 moja prva ovula 🙂 🙂 🙂 dufam ze uspesna a plodna ja som povedala ze dalsiu mrchu nedostanem a hotovo 🙂
@mistisa nemas za co 🙂 ja iba cakam a cakam teraz mam nocne smey v praci takze byvam velmi unavena a snazim sa posledne dni nemysliet na to ci sa podarilo alebo nie ale ako nahle na to nemyslim objavi sa daco nejaky 'priznak'.. zacina mi z toho sibat, aj dnes do rana som bola nesmierne nafuknuta a mala som bolesti ktore mevam prvy den ms tak som sa normalne zlakla ze by mi prisla ms o 8 dni skorej a nic, cakanie ma ubyja ako nahle najdem na sebe daky priznak nieco co nebolo doterjasie cykly som cela bez seba ale musim sa drzat pri zemi hehe 😀 neostava mi ni ine len cakat, pevne dufam ze ms nepride
@franzziska kludne moja mozes ja ju mam tak dobru ze sa ozaj nikomu nepodari mi ju otravovat a nedajboze pokazit kludne daj co moja co sa deje? 😀
@mistisa kedze mam nepravidelny cyklus neviem presne ani povedat kedy pride ms posledne dni chodi tak 28 az 34D a posledma ms bola cca 16-17 maja takze mam cca 8-9 dni do ms, neviem co si mam mysliet keby som sa necitila tak ako sa citim tak to ani neriesim,uvidime co bude uz bude ak nie tak nevadi kazdopadne budeme sa snazit dalej objednala som si ovu testy ak by sa nezadarilo a budem si sledovat ovu hadam sa nam potom zadari 😀
@mattuliatko30 myslim,ze vystihnut sme vystihli,len ci aj nieco z toho bude to je otazne. vsak uvidime. ano uz siel a,el pride uz zajtra, nejak im to ide dobre v tej robotke,teraz 🙂
@zuzanka9999 ale nehadz flintu do zita 😀 ja som sla k mame, cakam kedy pride z robotky. a nemas zac, rada som pomohla 😀
@mistisa no tak to je supeeeeeer. tesim sa, tak uz aj ty mas po ovu. budeme spolu s @zuzanka9999 tstikovat a vsetky tri budeme mat // 🙂 verim v to. lebo tento cyklus vyzeral u nas vsetkych troch dost biedne. tak verme,ze stasticko stoji pri nas aj nadalej 🙂 a kedy si mala asi tu ovulku? tiez v pondelok ako si mala tie bolesti? jooj, to je ze vsetky 3 ovulku sme mali v pondelok 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@moni1007 nooo dufam moja duuufam 🙂 no povedala ze tam je tekutinka myslis ze keby bola ovula v pondelok ze by dnes videla este tekutinku? a povedala ze telo nezareagovalo na lieky ale zariadilo sa samo 🙂 🙂 🙂 to je supeeer este ze sa takto sledujem 🙂 🙂 dufam ze uz stastena bude pri nas a tento cyklus je u vsetkych troch uspesny 😀 teda aj u ostatnych samozrejme 🙂
@mistisa no moja tak to neviem, ale vtedy si mala aj pokles teploty aj bolesti, nie? ci si to mylim so vcerajskom? nechce sa mi to tu teraz hladat,ale v podstate to je jedno, hlavne ze bola ovu a ze ste snazilkovali 😀 a to nevedela povedat,ze kedy ta ovu asi bola? no jasne, ze aby sme boli vsetky tehu 🙂
@moni1007 no bolesti som mala aj vcera ale skor mrchovske a take slabsie pichanie ale najvacsie rupnutie bolo v pondelok.to ma riadne pichlo teda pocitam ze pondelok asi bola.hm no to mi nepovedala mi sme boli obidve take stastne ze asi aj zabudla chuda chachacha 😀 ta sa tesila akoby bola moja mamina 🙂 😀 😀 😀 😀
@mistisa pisala som ti ze som unavena z lekarov...si ma nejak prehadzuju...si sa yptala vies ze co nove minule...no a clovek ma nejake pozitivne nalezy,priznaky ale obvodna lekarka uplne ignoruje,tak sa citim ako simulant 😒 .....tak mam dnes taky ironicky den 😀 😀
Ahojte, tak sa k Vam pridavam v januari som vysadila antikoncepciu a od februara sa s priatelom snazime zatial to nechavame na prirodu, neratam si ani plodne dni ani nic..proste ked mame chut tak sa do toho dame pred tyzdnom som sa zacala citit nejak divne...zacalo ma bolet v podbrusku co ma nikdy (okrem mozno 2 dni pred menzesom) nebolieva....uz to sa mi nezdalo..potom sa pridala bolest bradaviek, malatnost...spravila som si test - negativny. ale menzes mam dostat az buduci piatok(6.6) takze test nemusi byt este pravdivy. dnes som bola na gynekologii a doktorka mi povedala ze to som zbytocne isla tak skoro kym mi menzes nemeska...ale pozrela mi maternicu ultrazvukov a ze mam ,,vysoku sliznicu maternice" - co zevraj moze znamenat ze som tehotna alebo ze dostanem menzes. ale ten mam dostat az za 10 dni...Myslite ze by som mohla byt tehotna? Ked sme sa nesnazili tak mi pripadalo ze mam menzes kazdu chvilu a takto ked musim cakat kym dojde/nedojde mi to trva ako vecnost:D
@mistisa srdenko moje, veľmi sa teším z ovu, myslela som na teba, len som grc celé dni, tak málo sem teraz chodím, väčšinou len spím alebo ležím...
@fifitko25 zlatko, doki mi povedal v pondelok, že hematóm sa vstrebal, lebo že nebol až taký veľký, ale že ešte vidno nejaké pozostatky, tak len ležať...ale nič iné ani nemôžem, lebo mi je zle vkuse...

@zuzanka9999 nooooo asi rastie to mi nepovedala hm.len povedala ze sliznica zacina chystat tak dufam ze na uchytenie 😀 😀