icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
9. jún 2012

@soni1 ahojky no zalezi urcite podla ovulky kolky si den po ovulke? Napr.mojej sesternici kazala prist doktorka az dva tyzdne po pozitivnom tehu testiku a povedala jej ze je vidiet vaccsinou nieco az tak 4 tt a viac.ze skor ani nevola na prehliadku jedine ked tak na krv to ukaze aj skor . 😉

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 no tak ti je smutno co? Hm.moj je doma nastastie.no dufam zecti to rychlo prejde moja.no este sme neobjednali 😉 objedname az ked okna urobia podlahu polozime nech pride do hotovej obyvacky 😉 a v podstate sme este neni ani rozhodnuty ale nasla som kraaasnu coerno bielu za 229 euri .pockaj poslem ti oki?

moni1007
9. jún 2012

@mistisa no ved ma aj naserkal. som myslela, ze pojdem s nim, ale vcera mi z nicoho nic povedal,ze ide dnes a doobeda,ale tak v poho. ale rano mu zvonil budik a ot o o 5,15. tak som sa nahnevala,ci to je doobeda a ze ci musi tak skoro ist. boze ved ked si clovek robi doma, tak staci aj o 11,00 zacat, napriklad. alebo keby sme sa aspon naranajkovali, tak som sa odvratila ked mi isel dat pusu, nech vie,ze ma nahneval 😠
posli, posli 🙂

soni1
9. jún 2012

@mistisa @moni1007 Ďakujem za odpoveď. Uvidíme...

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 no ved dobre.nech vie ze urobil zle 😉 http://www.najlacnejsinabytok.sk/malibu-obyvaci... kuk mne sa lubi najviac a aj s komodou vide nejakych 380 euri 😉

moni1007
9. jún 2012

@mistisa no tak tato je tiez pekna a je dobre, ze v tych spodnych skrinkach su otvory na dvd. lebo mi tie spodne skrinky mame zatvorene a dvd musime mat polozene na skrinke pri tv. no pekna je veru. mame podobny vkus, my sme tiez vsetky pozerali, co si mi poslala, len my sme mali aj rozmerove obmedzenie 😀
no aj so sosovicovej polievky bude nakoniec privarok, lebo moj najmilovanejsi vcera minul zemiaky a ani nepovedal 😠

drobcek11
9. jún 2012

dobre ranko 🙂 dnesny ovu test robeny cca o 8 rano a opat pozitivny avsak tehu je stale negativny este mam cca 6 dni do mrchy ale ten ovu test ma hneva, ja som si takmer 90 percentne ista ze ovu bola okolo 14 dc ked som mala pichanie na lavej strane a nafuknute brucho,aspon sa domievam ze to vtedy mohla byt ovu kedze test som si urobila az teraz aj to len zo srandy a on uz je pozitivny dva dni hned o osmej rano 😅 prikladam aj foto ale je to zbytocne kedze asi vsetci vieme aky ovu test je pozitivny

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 no mi tiez maximalne mozme ist do 2,70 m. Viac sa nevlezieme 😉 my sme z mm zamilovany do takychto stien.to je dobre veru a je aj dost zakrytych skriniek ze sa dost veci skova.komodu tiez isto dokupime a bude este viac volneho 😉 ja idem robit cesnacku a druhe krkovicku oblozenu cibulkou,rajcinkou,paprikou a slaninkou a zapecene a k tomu zemiacky 😉

mistisa
9. jún 2012

@drobcek11 no pekne hm.no kukni moj album tam mam foto ake ovu testy som mala na 38 DC .minuly cyklus.no u mna to bohuzial skore tehotenstvo neukazovalo ☹ dufam ze u teba to je tak ze o par dni urobis tehu a pozitivny bude tak ako tento ovu.a nemas ani ducha? 😉😉

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007
@mistisa cicusky moje dobre ranko chcem sa vas opytam dnes mi stupla zasa teplotka na 36,99, ale ked si ju zapisem do grafu tak graf mi vyhodi ze ak budem zadavat dalej udaje tak je tazke urcit ovulku a posunulo mi vulku z pondelka na stredu, tak som dnesne meranie vymazala a posunulo sa to spt na pondelok. moni1007 aj tebe to zvykne takto zahaprovat? teraz uz nemam sa merat dalej ? resp. to tam znacit? dakujeeeeeeeem

moni1007
9. jún 2012

@mistisa no tak to fajny obedik mate. no ja nejdem tak vyvarat, kedze som sama, ktovie kedy mm pride domov 🙂 my sme mali jednu komodu v cene a druhu sme si dokupili. tiez aby sme mali viac ulozneho priestoru 🙂

drobcek11
9. jún 2012

@mistisa je pravda ze od vcera sa mi do limitu spravi na tehu teste taka zvlastna ciarka priesvitna vizera to ako keby som ju spravila nechtom co som samozrejme neurobila a pozerala som dnesny test pred tym ako som ho namocila a bol cez ' ciarok ' 😀 do troch minut opat len ta priesvitna ciarka nic ruzovkaste sa tm necrtalo, mam z toho mis mas v hlave ale kazdopadne ak ide o ovulku celkom dost neskoru tak sme sa vcera tulili tak uvidime 😉 ale potom nechapem co to bolo na 14 dc.kedze som si myslela ze mam po ovu podla bolesti atd.jj pozrem ti albumik🙂 no aj ja dufam ze sa nam zadarilo ale urcite budem sklamana ak nie no budeme sa snazit dalej ak tak

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 no moja, stalo sa mi to ked som prvykrat merala, teplotu som si tam nechala ale dala som discard, ci ako to tam je a dalo mi ju do povodneho stavu, skus poslat grafik 🙂

drobcek11
9. jún 2012

@mistisa zvlastne jednoznacie ciarka silnela u teba ale na fotke vyzera byt slabsia nez kontrolna no ja mam od vcera silnejsiu a silnejsiu tak uvidime co z toho bude ci ms dojde ci nedojde len som z toho na nervy

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 no spravilo som to podla toho co si mi povedala, aha http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db.

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 no podla mna ta ovu vyzera, ze bola v pondelok 🙂 aj ked som aj pochopila,ze preco ju posunulo na stredu, ale nechaj si to takto 🙂

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 ale bo skus si tu dnesnu nechat 37,0 ale zmen tu teplotu na 17 DC, daj si ju ako 36,5 alebo ju zrus. to by mohlo tiez pomoct 🙂

mistisa
9. jún 2012

@drobcek11 hm je to inak zaujmave veru.no modlit aby nedosla 😉 ocakavam tu od teba taky isty tehu testik jasne ? 😉😉 ja pijem akurat ananasovy dzusik na uhniezdenie 😉 v stredu som bola u dokiny a povedala ze vidi tekutinku ze vajko sa uvolnilo ale zaujmave ze teplotka mi vybehla az dnes to nechapem hm. Aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 😉

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 no musim to nechat discarded lebo i tak sa to posuva nevadi tak to budem takto zapisovat, a bola v pondelok lebo stvrtok som si robila i ovu test a bol negativny a v pondelok bol pozitivny.

drobcek11
9. jún 2012

@mistisa je pravda ze sa nevyznam do grafov ale ak ti teplota stupne a neklesne to znamena ze si tehu ak sa nemylim tak aj tebe drzim palceky aby ak sa nemylim neklesla a drzala sa hore 🙂 ak som mala vcera ovu je to zvlastne lebo mam 6 dni do ms to potom LF mam akoze 6 dni? ak by mi aj meskolo co sa obcas deje tak 3 dni max aj tak by to bolo 9 dni, nechcem uz nad tym premyslat snazim sa mat cistu hlavu a cakat ale nedaaaa sa 😀 ja by som to chvela cim skor vediet asi ako kazda z nas 🙂 aj ja podobne ocakavam a dufam ze aj vam sa zadarilo a ze tie ciarky na tvojom tehu budu minimalne take ako na ovu v albume 😉 uz len cakat

mistisa
9. jún 2012

@zuzanka9999 hm micka to je zaujmave.ale nasvedcuje to tomu ze bola v pondelok ovulienka hm.a videla si moj grafik? Nechapacka a zaroven velikaaaaa radost 😉 akurat cuckam ananasovy dzusik 😉😉 no len sa nenervuj hlavne ze bola a ze ste snazilkovali 😉😉 zachvilu testujemeeee 😉

mistisa
9. jún 2012

@moni1007 no ja sa vyhram varim aj svokre dnes tak sa musim snazit 😀 akurat cuckam ananasovy dzusik 😉😉

zuzanka9999
9. jún 2012

@mistisa milaaaaacik videla pokracujes za mnou do neba🙂)))))) no ja uz nemam kam vyssie ist v tom grafe tak som zvedava ci sa udrzi hore. ak by sme boli tehu ako dlho sa ma teplota drzat v takych vyskach???? boze no este 5 dni a testujeme, dufam ze nas mrcha neprekvapi skor:( moj mm mi pojde dneska kupit ananasovy dzus tiez.a budeme cuckat spolu: aj s moni1007

mistisa
9. jún 2012

@drobcek11 nebojkaj urcite nam to vide ked nie teraz tak nabuduce ano.tento vystup je skor po ovulacny ale musi sa drzat hore to mas pravdu a nesmie klesnut ak neklesne a bude sa drzat uz potom na jednej teplote zhruba tak to je tehu.tak okolo 37,00 😉😉 uvidime 😉😉 drzkam aj ja palceky nech nam to vsetkym vide uz teraz 😉😉

moni1007
9. jún 2012

@zuzanka9999 no ale ked ti vysiel pozitivny v pondelok, znamena to ze ovu bude do 48 hodin. nemusi byt hned v ten den, ale tak podla teploty by som povedala,ze bola v pondelok. pripadne ak chces skus sa spytat lauritky z temy grafy BT 🙂 ale tebe ovu v pondelok ukazal aj ten mikroskop, nie? no tak urcite bola v pondelok 🙂 no ja uz som vypila asi 3 litre ananasovehu dzuse a uz pijem 4ty. este ze je ananas aj na chudnutie, dufam,ze aj dzus 😀 😀 😀
@mistisa tak sa pekne snaz. ja by som mojej asi nevarila 😅 ale nasim obcas uvarim,ked som u nich,laebo ich pozyvame na obed 🙂

drobcek11
9. jún 2012

@mistisa tak som sa celkom trafila 🙂 jasne drzme si palceky a o par dni tehu testiky a poziivne🙂ak aj nie na druhy pokus urcite 😀 ja si nemeriam bazalku lebo by to nemalo zmysel kedze pracujem raz v noci raz rano raz poobede rada by som vedela ci som alebo nie aj kvoli praci nemam fyzicky ale psychicky narocnu pracu a nechcem sa zbytocne zlostit ak nahodou :D

mistisa
9. jún 2012

@zuzanka9999 no najlepsie by bolo uz furt 😉 ja som tomu neverila a premeriavala som znova a znova 36,7 aj okuliare som si dala ci to neni 36,1 😀 😀 no veru cuckame spolu nech dobre uhniezdujeme 😀 vcera som mala tajy bledunko hnedkasty vytok hm.nechapem dufam ze to tak ma byt 😉😉 a budeme tehuuu vsetky aj s @moni1007 aj s @drobcek11 😉😉😉

zuzanka9999
9. jún 2012

@moni1007 jj ved prave ze aj mikroskop mi ukazal v pondelok a aj podbrusko bolelo v nedelu a pondelok, ved uvidime, uz tych par dni vydrzim. ale som z toho uz v napati, lebo zatial sa nijak inak necitim, asi je este skoro.

zuzanka9999
9. jún 2012

@mistisa nooo tak nech sa teplotka udrzi pekne. ten vtyok neviem co ma znamenat. inak kedy by si mala dostat mrchu?

mistisa
9. jún 2012

@drobcek11 no to si sa super trafila moja 😉 toto nenavidim ani ja veru toto cakanie keby mame aspon uspesnost v tom cakani 😉😉 no uvidime hm.ja mam zas dost fyzicky narocnu pracu ale som nastastie PN tak mozem v klude uhniezdovat 😉