icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa lezim oddychujem lebo idem do nocnej ☹ ale musim sa pochvalit vcera som upiekla prvy krat domaci chlebik v rure a bol vynikajuci juj aspon daco ma tesi 🙂 a ty co porabkas?ja mam upratane tak len lenosim teraz

penelope111
10. jún 2012

@drobcek11 @mistisa Jaj baby však normálne sa neviem dočkať toho či budete mať tie // sa budem tešiť s vami ako by som ich mala ja 🙂

drobcek11
10. jún 2012

@penelope111 ja si pripadam ze to nevydrzim tych 5 dni je to strasne a to sa snazime len prvy mesiac ak sa to nepodarilo co budem robit neskor 😀

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 my sme s mm tak lenivy ze ja som na compe aon lehni 🙂 ale skrabem jablcka a mrkvu a idem taky dobry salatik urobit s citronikoma cukrom 🙂 zboznujeme to s mm tak si dame mnamik 🙂 🙂

mistisa
10. jún 2012

@penelope111 no veru anio ja sa neviem dockat moja.hm.uz nech testujem ale tam ma strasne mrchovsky boli podbrusko hm.fuj bohvie ci to je normalne 😕 😕 😕

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa joj ani nevrav to si pamatam este z detskych cias este aj teraz to zboznujem ja mam zase strasnu chut na polievku s krupicovymi haluskami ale neviem ci mam silu sa postavit z postele 😀

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 aj my sme to ako deti jedavali veru 🙂 moj mm si urobil teraz praskovu chichi bo som taka leniva ze sa ani mne nechce moc vyvarat.ale este mame zo vcera masko oblozene cibilkou rajcinkou paprikou a slaninkou a zapecene so zemiackami tak nevarim dnes sa dojje 🙂 🙂 😉 😉 iba salatik urobim 🙂

penelope111
10. jún 2012

@drobcek11 Nemysli na to, že to nevyjde 🙂

penelope111
10. jún 2012

@mistisa Veru neviem ako to je stými bolesťami brucha 😒 Mňa ráno začalo tak bolieť ako by mi chcel niekto vnútornosti vytiahnuť zo spodku 🙂 Tak neviem čo to znamená 🙂

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa normalne som dostala chut na tu moju polievku asi si idem urobit zoberiem si aj do prace, vsak ja som sa vcera rozculila 😀 ked sme boli v obchode moj drahy si tam hodil gulasovu sackovu polievku a ja pozeram ze ak chc gulas tak mu uvarim ale on ze jemu chuti najviac sackova no pochopite to? a pri tom ked navarim tak zje za pol dna 😅

drobcek11
10. jún 2012

@penelope111 snazim sa mysliet pozitivne jasne uz len pozitivne 🙂

mistisa
10. jún 2012

@penelope111 no bohvie hm no ja uplne akoby mi mala za 10 minut mrchana zacat ☹ fuj 🙂 ale to je po ovule asi normalne bohvie 🙂

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 noo to aj moj ale on si zas da radsejtaku ked uvarim ako praskovu ale niektore su take ze len praskove napriklad tak je to tazke s chlapmi vies 😀 😀 😀 😀

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa jj 🙂

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa chlapi su chlapi 🙂

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa ja uz som postavila polievku 🙂 nedalo mi to lenivost isla bokom 😀

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 no sikula ja uz mam salatik hotovy uz papame 🙂 mnamik 🙂 ale tak ma strasne rozbolelo podbrusko ze si musim lahnut jooj ☹ hm to som este nemala mala ked som dostala mrchu tak na druhy den vzdy ale takto jojojoj 😕

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa dobru chut 🙂 joj no tu sa asi daco rysuje 🙂 drzkam palceky aby sa poriadne uhniezdilo 🙂 podla pocitov co mas to vyzera celkom nadejne 🙂

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 joj dufam ze je to pravda 🙂 som nejaky 5 DPO tak by to tak vyzeralo aj podla grafu bo som klesla 🙂 ale nerpbim si nadeje drzim sa pri zemi lebo uz som bola vela krat sklamana takze radsej.ale som psychicky vyrovnana a kludna lebo u mna je super pokrok uz len to ze sa uvolnilo vajko takze ja som uz len z toho strasne stastna 🙂 aspon viem ze po laparke sa vajecniky rozbehli a nastartovali 🙂 tak uz len to je pre mna uplne super 🙂 🙂 aj keby to zrovna nevide tak buduci cyklus uz to isto vide 🙂 ale povedala som ze mrcha uz nepride ze jej davam dovolenku tak snad ma vypocuje 🙂

luciana2213
10. jún 2012

ahojte baby,som tu medzi vami prvýkrat.....aj my sa s manželom snažíme o malinké a momentálne už mám tiež také hnusné bolesti v podbrušku ako ty mistisa.....myslíte,že to niečo znamená?

mistisa
10. jún 2012

@luciana2213 ahojkaj vitam ta medzi nami snazilkami 🙂 a kolko snazilkujete? mne napisala teraz jedna holka ze to mava bezne po uvulacii hm.kolko si po ovulacii? 🙂 🙂 ja som 5 den dnes hm.uvidime 🙂 ako modlim sa tiez ze to nieco znaci ale stojim pri zemi radsej 🙂

zuzanka9999
10. jún 2012

@luciana2213 ahoooooj vitam ta v klube snaziliek 🙂 drzim palce
@mistisa aj mna boli podbrusko akoby som ocakavala mrchu poobede sa mi to rozbejlo, ale nie je to az tak silne.

luciana2213
10. jún 2012

@mistisa no my sme sa zacali snazit po novom roku,takze uz cca 5 mesiacov cakáme....každý mesiac potom sklamanie,ale nevadi....no po ovulacii neviem,ale menstruacia mi meska cca 4-5 dni a test mi vcera ukazal ze nie som,resp.druhu ciarocku mi ukazalo len velmi velmi slabulinko,co som si najskor ani nevsimla...takze neviem neviem

mistisa
10. jún 2012

@zuzanka9999 no ja teda ako dakujem pekne dnes hm ☹ a taky vytok ze som si musela intimku dat nechapem. az do stehna ma to boli normalne presne ako ked mrchu dostanem tak na druhy den mam take bolesti hm.nechapacka no nic vidim to tak ze musime uhniezdovat vsetky tri 🙂 som zvedava na zajtrajsiou teplotku 🙂

mistisa
10. jún 2012

@luciana2213 No moja a a nejak musis testik natocit aby si ju videla? alebo je ju vidiet slabunko? normalne? to vyzera zaujmavo docela veru.no o tych sklamaniach presne viem co pises ja uz som ich mala tolko ze uz sa bojim si aj nahovarat ☹ no uvidime 🙂

luciana2213
10. jún 2012

@mistisa no nemusim nijak natacat,ale ja som ju najprv nevidela,lebo som sa zamerala na tu tmavu a tu svetlu som nijako nevidela....no a sklamania,ja som velmi cakala kazdy mesiac aj sme sa vazne snazili a fakt posledny mesiac som si povedala,co ma prist to pride,nemyslela som na to a snad to teraz vyslo,no uvidim,zajtra kupim este jeden test a uvidim

mistisa
10. jún 2012

@luciana2213 nooo to by mohlo byt dobre znamenie 🙂 odfot daj foto hm? co ty na to? neboj nic musis mysliet pozitivne a urcite to vide. 🙂 a skusate stale prirodzene hej? neboli ste este u lekara.ci?

luciana2213
10. jún 2012

@mistisa skusame zatial prirodzene,lebo lekár mi povedal,ze ak by sa do roka nepodarilo,tak mame prist na testy tak mame cas

mistisa
10. jún 2012

@luciana2213 no ved ano no budem drzat palceky aby ste nemuseli vsetky tie vysetrenia absolvovat.poviem ti nieje to sranda a je to dost na nervy ☹ kedy testnes pozajtra? joj budem normalne zvedava daj vediet potom oki? 😉 😉 😉 😉

luciana2213
10. jún 2012

@mistisa no posnazim sa niekedy doobeda,aj ja som zvedava,to mi ver 🙂 hej viem si predstavit,ze je to narocne, aj kamosky mi vraveli,ze 25 rocne chodia na umele oplodnenia a podobne,lebo sa nedari....uvidime,vsetko je vo hviezdach 🙂