Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no ji uvidime, bojim sa ze si nieco nahovaram a ze potom budem strasne sklamana:(
@zuzanka9999 no ja som na tom tak isto mojka ale musim sa snazit stat pri zemi 🙂 🙂 neboj nic 🙂 zachvilku si budeme pisat ako tehulky 🙂 🙂 😉 😉 😉
@mistisa joj to je veru dlha doba ale ak je vsetko v poriadku ono to pride ked to slovek najmenej caka ja som mimo kvoli tym ovu testom kvoli neg tehu ale este stale mam 5 6 dni do ms takze nic nieje stratene no som trosku v strese ale viem ze mame este pred sebou tolko toho casu ze ak sa nezadari tak nevadi, no tebe zelam po tolkych rokoch aby ti to vyslo a posielam ti aj trosku mojho stasticka dufam ze pomoze 🙂
@mistisa pocuj co je na tom pravda ze ak si tehu ze ti ukaze aj ovu test , vies nieco o tom?
@drobcek11 tak tak a uz by malo byt vsetko oki u mna som po laparke tak snad vsetko dobre urobili a ocividne urobili lebo ja som nikdy neovulovala 🙂 preto hovorim ze aj keby zrovna to nevide hlavne ze sa rozbehli vajecniky a ovuluju 🙂 to je perfektne 🙂 dakujeeem moc moc 🙂 🙂 aj ja vam drzkam palceky aby sa podarilo uz .-) dufam ze bude toto uz uspesny pokus 🙂 🙂
@misselin no ja som bola v stredu u dokiny a povedala mi ze vidi tekutinku po prasknutom foliku tak pocitam ze v utorok asi bola no podla grafu to vyzera ze bola predvcerom chichi 🙂 no ja mam tiez az intimku musim mat hm. zaujmave no ucim sa.ja mam totiz prvu ovulaciu tak som ako neznalec 😀 takze si na cakacke ano? joj som zvedava teda ako dopadneme 🙂
@zuzanka9999 no pocula som aj to uz ze skore tehotenstvo vie ukazat ovu testik ze proste netreba az tolko HCG mat ci ako.vraj je to tak 🙂
@mistisa no ja som bola v utorok a povedala my aby sme sa v stredu snazili ale mm bol v praci 😖 no sledujem ta uz dlho a strasne ti drzim palce 🙂 aby uz viac mrchana nedorazila no a gratulujem ti k prvej ovulke mne dala teraz duphaston na predlzenie cyklu lebo ho mam kazdych 21 dni ako hodinky tak uvidim teraz ci sa nam uz postasti 😅 uz by som bola velmi rada
@mistisa aha bo som si spravila ovu test a mam dve ciarky, ale tak to moze byt pozostatok asi este z ovulacie, dneska som 6DPO. bojim sa ze zajtra klesnem s teplotkou:(
@misselin dakujem mojka 🙂 no ale ved predtym ste snazilkovali nie? aspon v utorok hm? bojovnici vydrzia 🙂 my sme tiez v pondelok a potom v stredu nie kazdy den 🙂 nechali sme bojovnikov dozret poriadno 🙂 no dufam ze nam to uz vasetkym vide 🙂 joj som zvedava veru ako to bude 🙂 ale tak ked nie teraz tak nabuduce uz urcite 🙂
@zuzanka9999 ja som skusala ovu test a mam tam minimalnu ciarocku uplne slabunku hm.no dufam ze nie som aj ja veru zvedava ako na tom budeme zajtra s teplotkou 🙂 snad pojdeme hore a tam ostaneme 🙂
@mistisa jj uvidme, som uz vnutorne nervozna, ked klesnem tak je to velke znamenie ze to nevyslo, ze ? alebo je tam ete nejaka nadej? idem si na chvilku lahnut som unavena z toho pocasia, potm ti napisem. zatial sa drzkaj.
Ahojte kocky, ako sa mate? Mm je na futbale, svagor este spi 😅 , tak som prisla pokecat... 😉
no ani nie lebo sme zacali teraz stavat domcek tak mm bol unaveny 😒 a potom siel do prace a ja som isla na nocnu ☹ ale tak verim ze dalsi cyklus budem mat uspesny 😉 a dufam ze tebe to vyjde este tento mesiac 😀 a uz sa nebudeme trapit a ratat dni ale uz budeme odpocitavat dni do porodu 😎
@janie80 ahojkaj mojka no az na tie podbruskove bolesti mrchovske je vsetko okik 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... grafik mam takto a dufam ze tento cyklus nebudem taka zahada ako minuly 🙂 a ty ako? ako ste na tom? ako pokracujete? si tu dlho nebola moja hm? 😉 😉 😉
@mistisa no ani nie lebo sme zacali teraz stavat domcek tak mm bol unaveny a potom siel do prace a ja som isla na nocnu ale tak verim ze dalsi cyklus budem mat uspesny a dufam ze tebe to vyjde este tento mesiac a uz sa nebudeme trapit a ratat dni ale uz budeme odpocitavat dni do porodu
@misselin dakujem mojka no snad uz to vide vsetkym 🙂 stavate domcek? je to mate super 🙂 ale roboty ako na kostole co?my ideme len obycajnu obyvacku prerabat a je tu binec uz teraz hm. ach jaj nech to uz je nech mam pekne stale upratane.doteraz sme prerabali kuchynu a ked je konecne ako tak poriadok zas zacina binec co ideme na obyvacku hma furt cosi hm. 🙂 🙂
@mistisa flakam vas... 😅 😅 😅 ja som na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820
V stredu idem na folikulku skontrolovat vajko... V utorok este nebol ziadny dominantny folik, ale ciarka na ovu teste pomalinky silnie, tak hadam sa tam nieco ukaze... 😉
Nasadili ti aj nejake lieky, ci len sledujete? 😕
@janie80 no dufam ze bude joj to by bolo super.nie mna v blave jednoducho zrusili a povedali nech sa objednam na konzultaciu.tak sa sledujem sama a ked bol testik pozitivny som volala dokine to bolo utorok a v stredu ma pozerala a povedala ze vidi tekutinku tak uvidime hm.joj uz by nam to mohlo vist ze? no moja pekne nas flakas teda 😀 😀 😀 😀 chachacha

@luciana2213 tak tak veru hm.to je pravda. veru ano to mas pravdu ze vsetko je vo hviezdach 🙂 no uvidime snad nam to uz vide 🙂 🙂 vsetky uz si zasluzime 🙂 🙂