icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
10. jún 2012

@luciana2213 tak tak veru hm.to je pravda. veru ano to mas pravdu ze vsetko je vo hviezdach 🙂 no uvidime snad nam to uz vide 🙂 🙂 vsetky uz si zasluzime 🙂 🙂

luciana2213
10. jún 2012

tak veru,každá žena si zaslúži byť maminkou 🙂

misselin
10. jún 2012

@mistisa ahoj ked ta strasne boli podbrusko ako na mrchu tak to mavam po ovulke tak si skus odychnut ono to prejde 🙂

zuzanka9999
10. jún 2012

@mistisa no ji uvidime, bojim sa ze si nieco nahovaram a ze potom budem strasne sklamana:(

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa drzkam ti palceky, ako dlho vlastne snazilkujete?

mistisa
10. jún 2012

@misselin no skusim si veru asi lazkat 🙂 a uvidime 🙂 snad to prejde 🙂 a mavas aj vytok? ja mam taky ze som si musela intimku dat hm.

mistisa
10. jún 2012

@zuzanka9999 no ja som na tom tak isto mojka ale musim sa snazit stat pri zemi 🙂 🙂 neboj nic 🙂 zachvilku si budeme pisat ako tehulky 🙂 🙂 😉 😉 😉

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 dakujeme moc moc 🙂 no my z lekarmi uz skoro 4 roky a predtym 4 roky sme si nedavali pozor a nic ☹ ☹

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa joj to je veru dlha doba ale ak je vsetko v poriadku ono to pride ked to slovek najmenej caka ja som mimo kvoli tym ovu testom kvoli neg tehu ale este stale mam 5 6 dni do ms takze nic nieje stratene no som trosku v strese ale viem ze mame este pred sebou tolko toho casu ze ak sa nezadari tak nevadi, no tebe zelam po tolkych rokoch aby ti to vyslo a posielam ti aj trosku mojho stasticka dufam ze pomoze 🙂

misselin
10. jún 2012

@mistisa no najlepsie si je odychnut ja som mala ovu v stredu a este teraz pocitujem pichani v pravom vajecniku ano aj vytoky mam dost silne niekedy si myslim akoby sa my spustila mrcha uplne som mokra 😕

zuzanka9999
10. jún 2012

@mistisa pocuj co je na tom pravda ze ak si tehu ze ti ukaze aj ovu test , vies nieco o tom?

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 tak tak a uz by malo byt vsetko oki u mna som po laparke tak snad vsetko dobre urobili a ocividne urobili lebo ja som nikdy neovulovala 🙂 preto hovorim ze aj keby zrovna to nevide hlavne ze sa rozbehli vajecniky a ovuluju 🙂 to je perfektne 🙂 dakujeeem moc moc 🙂 🙂 aj ja vam drzkam palceky aby sa podarilo uz .-) dufam ze bude toto uz uspesny pokus 🙂 🙂

mistisa
10. jún 2012

@misselin no ja som bola v stredu u dokiny a povedala mi ze vidi tekutinku po prasknutom foliku tak pocitam ze v utorok asi bola no podla grafu to vyzera ze bola predvcerom chichi 🙂 no ja mam tiez az intimku musim mat hm. zaujmave no ucim sa.ja mam totiz prvu ovulaciu tak som ako neznalec 😀 takze si na cakacke ano? joj som zvedava teda ako dopadneme 🙂

mistisa
10. jún 2012

@zuzanka9999 no pocula som aj to uz ze skore tehotenstvo vie ukazat ovu testik ze proste netreba az tolko HCG mat ci ako.vraj je to tak 🙂

drobcek11
10. jún 2012

@mistisa dakujem mojka tak ja si idem lahnut lebo vecer do prace prajem krasny zvysok nedele ked budem mat daco nove ozvem sa ale ako sa poznam uz budem zajtra po praci nalepena na koniku 😀

misselin
10. jún 2012

@mistisa no ja som bola v utorok a povedala my aby sme sa v stredu snazili ale mm bol v praci 😖 no sledujem ta uz dlho a strasne ti drzim palce 🙂 aby uz viac mrchana nedorazila no a gratulujem ti k prvej ovulke mne dala teraz duphaston na predlzenie cyklu lebo ho mam kazdych 21 dni ako hodinky tak uvidim teraz ci sa nam uz postasti 😅 uz by som bola velmi rada

zuzanka9999
10. jún 2012

@mistisa aha bo som si spravila ovu test a mam dve ciarky, ale tak to moze byt pozostatok asi este z ovulacie, dneska som 6DPO. bojim sa ze zajtra klesnem s teplotkou:(

mistisa
10. jún 2012

@drobcek11 oki mojka prijemnu sluzbicku ti prajem a nech ti to rychlo ujde 🙂 🙂

mistisa
10. jún 2012

@misselin dakujem mojka 🙂 no ale ved predtym ste snazilkovali nie? aspon v utorok hm? bojovnici vydrzia 🙂 my sme tiez v pondelok a potom v stredu nie kazdy den 🙂 nechali sme bojovnikov dozret poriadno 🙂 no dufam ze nam to uz vasetkym vide 🙂 joj som zvedava veru ako to bude 🙂 ale tak ked nie teraz tak nabuduce uz urcite 🙂

mistisa
10. jún 2012

@zuzanka9999 ja som skusala ovu test a mam tam minimalnu ciarocku uplne slabunku hm.no dufam ze nie som aj ja veru zvedava ako na tom budeme zajtra s teplotkou 🙂 snad pojdeme hore a tam ostaneme 🙂

zuzanka9999
10. jún 2012

@mistisa jj uvidme, som uz vnutorne nervozna, ked klesnem tak je to velke znamenie ze to nevyslo, ze ? alebo je tam ete nejaka nadej? idem si na chvilku lahnut som unavena z toho pocasia, potm ti napisem. zatial sa drzkaj.

janie80
10. jún 2012

Ahojte kocky, ako sa mate? Mm je na futbale, svagor este spi 😅 , tak som prisla pokecat... 😉

misselin
10. jún 2012

no ani nie lebo sme zacali teraz stavat domcek tak mm bol unaveny 😒 a potom siel do prace a ja som isla na nocnu ☹ ale tak verim ze dalsi cyklus budem mat uspesny 😉 a dufam ze tebe to vyjde este tento mesiac 😀 a uz sa nebudeme trapit a ratat dni ale uz budeme odpocitavat dni do porodu 😎

mistisa
10. jún 2012

@janie80 ahojkaj mojka no az na tie podbruskove bolesti mrchovske je vsetko okik 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... grafik mam takto a dufam ze tento cyklus nebudem taka zahada ako minuly 🙂 a ty ako? ako ste na tom? ako pokracujete? si tu dlho nebola moja hm? 😉 😉 😉

misselin
10. jún 2012

@mistisa no ani nie lebo sme zacali teraz stavat domcek tak mm bol unaveny a potom siel do prace a ja som isla na nocnu ale tak verim ze dalsi cyklus budem mat uspesny a dufam ze tebe to vyjde este tento mesiac a uz sa nebudeme trapit a ratat dni ale uz budeme odpocitavat dni do porodu

mistisa
10. jún 2012

@misselin dakujem mojka no snad uz to vide vsetkym 🙂 stavate domcek? je to mate super 🙂 ale roboty ako na kostole co?my ideme len obycajnu obyvacku prerabat a je tu binec uz teraz hm. ach jaj nech to uz je nech mam pekne stale upratane.doteraz sme prerabali kuchynu a ked je konecne ako tak poriadok zas zacina binec co ideme na obyvacku hma furt cosi hm. 🙂 🙂

janie80
10. jún 2012

@mistisa flakam vas... 😅 😅 😅 ja som na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820
V stredu idem na folikulku skontrolovat vajko... V utorok este nebol ziadny dominantny folik, ale ciarka na ovu teste pomalinky silnie, tak hadam sa tam nieco ukaze... 😉
Nasadili ti aj nejake lieky, ci len sledujete? 😕

mistisa
10. jún 2012

@janie80 no dufam ze bude joj to by bolo super.nie mna v blave jednoducho zrusili a povedali nech sa objednam na konzultaciu.tak sa sledujem sama a ked bol testik pozitivny som volala dokine to bolo utorok a v stredu ma pozerala a povedala ze vidi tekutinku tak uvidime hm.joj uz by nam to mohlo vist ze? no moja pekne nas flakas teda 😀 😀 😀 😀 chachacha

janie80
10. jún 2012

@mistisa hanbiiiiiim sa... 😅 😅 😅
Jasne, ze nam to vyjde... Kvoli babuliatku vydrzime, vyckame a vyjde to... 😉 kazdej jednej... 😉

mistisa
10. jún 2012

@janie80 tak tak moja veru mas pravdu 🙂 🙂 🙂 a nove mas co? 🙂