icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

janie80
10. jún 2012

@mistisa v utorok bola dokina az podozrivo spokojna s mojimi najnovsimi vysledkami, tak sa vytesujem a hadam do vianoc tehula budem... 😉

mistisa
10. jún 2012

@janie80 no tak super moja to je parada 🙂 🙂 jak sa tesim s tebou 🙂 neboj nic to uz pojdes do 6 mesiaca 🙂 🙂 🙂

janie80
10. jún 2012

@mistisa po tom vsetkom je mojim cielom otehotniet... Nemusi byt rovno siesty mesiac na vianoce, staci aj 5tt, hlavne nech je... 😉

mistisa
10. jún 2012

@janie80 ved ano 🙂 🙂 ja som skusala ovu testik ale uz je uplne slabulililinky duch tam hm.takze asi to prebehlo ako malo 🙂 len mam testiky od lauritky a oni maju rovnake obaly skoro a som sa pomylila a prvy urobila tehu chachacha 😀 vidiet ze som nespala iba nejakych 5 hodin chachacha 😀 😀 😀

janie80
10. jún 2012

@mistisa ja ich rozoznavam podla farby... Modry tehu, zeleny ovu... 😉 tesim sa s tvojej ovulky... A ked bude uspesna, tak sa pridem k vam ucit... 😀

mistisa
10. jún 2012

@janie80 no aj ja len neviem co som teraz robila chachacha este na mna aj mm krical cosi tak ja som nevnimala co robim asi nevadi este mam nastastie 🙂

mattuliatko30
10. jún 2012

@moni1007 ahoj moja.. nebola som tu 3dni 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
boli sme na chate...ako sa máš?

moni1007
10. jún 2012

@mistisa ahojcek. uz sme prisli 😀

moni1007
10. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj. mam sa fajn. akurat sme prisli z gulasovky. tak a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 u teba to opat vyzera na kratky cyklus 😒

moni1007
10. jún 2012

@zuzanka9999 moja, nerob ovu testy, su klamlive. mozu byt dve ciarky aj pred mrchou. 🙂

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 ajooooj a ako bolo? Tu sa akurat riadne rozhrmelo mame tu buravicu ☹ este ze je mm doma bo ja sa viac nez dost bojim 😅

moni1007
10. jún 2012

@mistisa ale uslo, len som sa strasne nudila. padla jedna poznamka,ze sa mi nechce ist do roboty. a bol tam svagor s malou a tak som opat tk zatuzila po baby, ze aby to uz bolo. ale nastastie sa nik nevypytoval, kedy budem tehu 😀

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 neboj nic moja ani sa nenazdas a budes maminkou 😉 no super aspon ta nedeptali s tym hm.😉😉 a co porabkas?

moni1007
10. jún 2012

@mistisa no dufam,ze to bude coskoro. akurat sa napchavam tortou 😀 a ty?

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 mnaaaaaam aj ja ceeeem 😉 my cucime na TV pojdeme zachvilku s hafanom a potom do duchen asi 😉 som tak nevyspata ze som skusala z haluze ovu test ale obaly su rovnake a urobila som tehu chacha az potom som si vsimla ze je modry takze tehu chachacha 😉😀

moni1007
10. jún 2012

@mistisa akurat som pisala zuzke, aby si nerobila ovu testy ani ty si nerob, si dost klamlive a zbytocne by si sa nadejala, radsej si pockaj az na tehu test...a co ti tehu test ukazal? 🙂

moni1007
10. jún 2012

@mistisa no kludne si pridi dat torticky. cakam ta 😀

mattuliatko30
10. jún 2012

@moni1007 hej hej...u mňa to bude zase krátke..tak ale vo štvrtok idem na gynu.tak uvidíme..čo mi nato povie

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 ideeeem ale az ked buravica skonci 🙂 no ja som len tak ci slabne ze je po ovu 🙂 uz ked som ho urobila tak som ho aj odfotila chachacha este ze ich mam viac zbytocne minuty test trubka ospata ach jaj musim si dat ovu na ine miesto a tehu na ine nech si to uz nepomylim 🙂

moni1007
10. jún 2012

@mistisa no ja neviem,a le ja tam vidim ciarka 😕 😕 😕 😕 😕 som z toho v soku 😀 😀 😀 😀 tak skoro????

moni1007
10. jún 2012

@mistisa aj mm ju tam vidi. nemala si picnuty pregnyl, ci co to je?nemala,ze?

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 no tak som neni hlupa lebo mne sa tam tiez nieco marii 🙂 ale ved za prve je skoro a za druhe som ho robila o pol siestej alebo o 18:00 tak neviem a nechala som ho ze nech uschne a ked som ho chytila tak tam bolo toto.hm nechapacka ale neviem aj minule mi ducha ukazako a nic nesilne tak neviem.a mam urobit rano? ci to neni plany poplach?

fliacik
10. jún 2012

@mistisa Vidím 2. čiarkuuuuuuuu 😀

moni1007
10. jún 2012

@mistisa no ja po pravde som ducha na tych minule nevidela. no tak mozno bola ovu skor...no ja som v soku. rada by som blahozelala, ale nechcem predbiehat. tak skus rano. ale ta ciarka tam urcite je 😀

mattuliatko30
10. jún 2012

@mistisa moja koľký deň DPO si?...aj ja tam vidím dúšik 🙂

penelope111
10. jún 2012

@mistisa Aj ja ju tam vidím 🙂 A to som si ešte ani moni1007 príspevok neprečítala a zväčšila som si obrázok lebo som si myslela, že mi šibe ale fakt tam vidím úplne slabú čiaročku 😀

mistisa
10. jún 2012

@fliacik ja tiez ale bojim bojim ze je to plany poplach netesim zatial 🙂 🙂 🙂

mistisa
10. jún 2012

@penelope111
@mattuliatko30 ako nechapacka baby ja som iba 5-6 DPO to je mozne? neni to plany poplach? ja neviem nemam rano urobit? a bol robeny vecer o 18:00 a aj to omylom bo som si ich pomylila s ovu 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
10. jún 2012

@moni1007 no ja som tiez mimo ako z toho hm a dala som to aj do takeho programu co mam na telefone a tam tiez ju je vidiet 🙂 urobim rano ale neviem obavam sa lebo ved tak skoro pochybujem ze by bolo hm? jedine ze su tam dve chachachacha 😀 😀 😀 😀 😀

fliacik
10. jún 2012

@mistisa Ved OVU moha byt skor, nie? DR. videla uz len tekutinu, takze OVU prebehla este predtym, ako si u nej bola.