icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 nooooo ved vsimam ze mam kratku LF, nos om zvedava ako to dopadneme , booooze uz len dva dni ja len dufam ze si nenahovaram ze som tehu a potom kvoli tomu mi mrcha nepride a budem musiet ist na vyvolavacku:( uz aj to sa mi raz stalo.

mattuliatko30
12. jún 2012

@moni1007 tak už mi to je jedno...pozajtra ku doktorovi, tak uvidím

mistisa
12. jún 2012

@mattuliatko30 ajoooj no viesco ako zda sa mi to to iste nic kaslem na to testne tak vo stvrtok piatok.a uz po dnesku mam pocit ze nic z toho nebude ☹ aha aj teplotka klesla sice troska ale neviem nemam dobry pocit tak uvidime http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

zuzanka9999
12. jún 2012

@mattuliatko30 no ved uvidime, som strasne v napati 😒

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa a neskusala si uz dnes tehu test???

mattuliatko30
12. jún 2012

@mistisa jasne..testni až potom...a budeš na istom....teplotka môže ešte stúpnuť...koľký deň DPO si?kedy neočakávaš mrchu?

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 ajooooj moja no to si krasne na tom ja som aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... vidim to tak ze vy dve budete a ja zase nic ☹ no uvidime baby ma ukecali na test aj dnes ale nic moc ako ja to tam vidim stale ale neda sa mi to odfotit skusim ked tak dam foto 🙂

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 no to som uz aj pocula, ze nejake baby chodili k nejakemu liecitelovi a ten im nahovoril ze su tehu, tak normalne im rastlo brucho, zvracali, dokonca mali v case kedy by mal byt porod aj porodne bolesti. vraveli to v radii. proste takto si to tie zeny vsugerovali.... moje neboj, uvidime vo stvrtok. bud sme alebo nie, ja to beriem tak...strasne tuzim po baby,ale uz nic nespravim. bud to vyslo alebo nevyslo 🙂

moni1007
12. jún 2012

@mattuliatko30 no tak to som zvedava co ti povie dr 🙂

mistisa
12. jún 2012

@mattuliatko30 den po ovule som asi 7 🙂 vyzera to tak podla toho co dokina povedala 🙂 to je este skoro asi hm.uvidime 🙂 a mrchu netusim nakolko mam tak nepravidelny cyklus.ak by mala dojst az na 40 den ako minuly cyklus tak 22 .6 by mala ale je to tazko u mna urcovat ked neviem 😠 😠 😠 😠 som cea do odpisu tusim 😠 😠 😠 😠

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 no aj ja som pocula taketo veci ale citala som to na nete. no mas pravdu musim sa k tomu takto postavit aby som si zbytocne neublizovala , tym myslim nenahovarala.. o chvilu idem k doktorke po vysledky mocu, na telefone hovorila ze su zle a ze mi bude musiet dat antibiotika, ale ja ich jest nebudem nakolko mat stvrte antibiotika od februara sa mi zda na hlavu padnute 😠

moni1007
12. jún 2012

@mistisa ahojkaj moja. pozeram grafik a citam spravicky, podla mna si mala pockat s testovanim,aby bol vacsi odstup..inak, podla mna ked si poobede mala pekneho dusika rano by si musela mat riadneho ducha. nechcem byt hnusna ☹ ale radsej sa drzme pri zemi. vcera tiez jednej babe vysiel duch na teste a to bola 4 DPO podla dnesnej teploty. 😒 tak neviem co sio o tom mysliet. aj ked u teba prejavy na tehu su, tak zajtra uz netestuj,aby si vedela porovnat ci ciarka silnie 🙂
ja som dnes opat stupla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

moni1007
12. jún 2012

@mistisa moja aj mne ma prist mrcha nejak 20.21.22 tak budeme necakat spolu 😝

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 moja, myslim,ze su aj antibiotioka pre tehu,tak sa skus opytat na tie.... 🙂 mrzi ma ze su zle, ale mozno si sa uz preliecila 🙂

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no vy mate krasne teplotky aj so @zuzanka9999 ale ja kdeze som ja nizko od vas.no nevadi IUI uz snad vide tento mesiac 🙂 🙂 🙂 tak uvidime 🙂 neviem nebudem na to mysliet kaslem na to idem vybavit povolenie na okna a idem kamoske na kavu 🙂 🙂 😀 😀

zuzanka9999
12. jún 2012

@moni1007 jj ved prave, ja si ich necham predpisat, ale brat ich nebudem, resp. az ked budem vediet ze nie som tehu tak hej. a asi ma nechaju aj buduci tyzden doma. takze budem pisat pracu do skoly aspon, chcela by som zmaknut nejakych 20 stran. tak som zvedava ci sa mi to aj podari.

zuzanka9999
12. jún 2012

@mistisa a ty ides na IUI tento mesiac? my tiez nad tym rozmyslame ale az o styri mesiace by sme sli.bo ak teraz dojde mrcha zacinam brat clostil, tak uvidime.

moni1007
12. jún 2012

@zuzanka9999 no tak aspon,ze nebudes musiet ist do prace 🙂 das sa do poriadku a spravis si pracicku, pripadne si kup urinal alebo nieco take v lekarni...snad sa co najskor das do poriadku 🙂

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 no ja som mala ist uz teraz po mrche co bola len mi zrusili stimulaciu lebo foliky boli vsetky do 10 mm na 15 DC tak sa nic nekonalo ☹ nejak sa na mna lepi este vacsia smola tusim ach jaj.no a na 25 DC som bola na moju ziadost u mojej dokiny robila mi sono a povedala ze vidi tekutinku ze folik praskol hm.tak neviem dufam ze ked to teraz nevyslo tak buduci cyklus clostyl zaberie 🙂

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no aj predtym som mala krasne teploty a nic z toho...flintu do zita nehadz,ale drz sa aj na zemi, ok??? budeme spolu pekne cakat na vysledok 🙂 ako si vravela, minimalne vsetky 3 sme tehu...ale skus tak pozabudnut na tie testy co si robila 🙂 a ked nam to nevyjde tento mesiac vyjde na dalsi 😀

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no veru aj zabudnem 🙂 no veru presne rak snad uz ma closty nabehne poriadno a bude sa IUI konat 🙂 🙂 uvidime 🙂 😉 😉 😉 a co porabkas?

moni1007
12. jún 2012

@mistisa akurat ranajkujeme, bo mm prisiel az pred chvilou z obchodu... tak sme si spravili take bohatsie ranajocky a cakam kedy mi oznami ze uz ide k tym svokrovcom 😠 a vy co rboite?

e.l.i
12. jún 2012

ahojte bambulky..tak nam to znovu nevyslo a mrcha znovu dorazila...ale buduci utorok nas caka iscare v Martine..tak snad nas riadne vysetria a pomozu k vytuzenemu miminku

moni1007
12. jún 2012

@e.l.i ahopj. tak to ma mrzi...drzim palce,aby to tentokrat vyslo 🙂 a urcite to vyjde

moni1007
12. jún 2012

@mistisa @zuzanka9999 a co idete dnes varit, kocky? ja cesnacku a zapecene palacinky s tvarohom, ste mi tu minule chutky s tymi palacinkami urobili 😀 mm uz za chvilku odchadza 😒

mattuliatko30
12. jún 2012

@mistisa a máš ten ovu testík zo včera?....daj foto..ak sa dá odfotiť

drobcek11
12. jún 2012

dobre ranko zienky tak ja som prisla z prace a konecne oddych toto bola narocna noc ale zvladla som to ako tak, tak mne to nedalo a opat som dnes testla mam dost testov doma takze najprv som skusila ovu uz s nim testujem piaty den a uz piaty den je ciarka silnejsia a silnejsia a skusila som hned aj tehu a mam tam takeho akehosi ducha co sa velmi nechce fotit 😀 takze musim asi este pockat par dni a co vy nejake novinky?

drobcek11
12. jún 2012

@moni1007 ahoj moja tak co neskusala si testovat?ci predsa len pockas do stvrtku?grafik mas pekny dufam ze sa bude drzat 🙂

moni1007
12. jún 2012

@drobcek11 ahoj. dakujem, nie nejdem este testovat, budem rada ak mi tam vo stvrtok nieco ukaze... a ten tvoj testik ako vyzera? to je prvy tehu test, ci si uz robila 🙂

drobcek11
12. jún 2012

@moni1007 ked mi vysiel pozitivny ovu pred 5 dnami som skusala tehu tiez ale nic az do dnes, no to co tam je dnes vidim len ked naklonim test do svetla neda sa mi to ani odfotit pockam asi tak do stvrtku do piatku, nechcela som testovat ale nedalo mi 😀 bola som strasne zvedava na ten ovu test a ked bol opat 5 dni po sebe pozitivny tak som skusila ale to je naozaj len dusik este slabsie nes mala mistisa takze nejdem predbiehat mozno to este nic neznamena