Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa cakam na maminu bo musime skocit do banky a potom cez vychadzu idem do lekarne a nieco kupit na papanie. a ty si v praci, ci doma?
@palculienka2011 no grckanie asi nikto neznáša dobre...ja som negrckala ani raz, ale už párkrát som bola v predklone, lebo som myslela, že už už...a nič...inak aj ja som fičala na bebe zrána, ale len kým som brala ATB, lebo som musela...mne je najhoršie nalačno...ale často nemôžem nič do seba dostať a ani vlastne neviem na čo mám chuť...keď mi bolo najhoršie, tak mi pomohla coca-cola, síce viem , že by sa nemala, ale pol deci mi iste neublíži a uľavilo sa mi kus, som pila už asi 3x keď bolo hrozne...
@zuzanka9999 domka domka 🙂 som nastastie oddychovat idem 🙂 nic nerobim len ozehlim 🙂 chichi 🙂
@su_san dakujem moja. no ved ja sa hodlam drzat hore,ale co hodla teplota no to neviem.. 😀 tento moj graf je skoro identicky s prvym,som sa dlho dlho drzala hore a potom bum bac. ale teraz uz mam aj jednu vyhodu, a to ze uz beriem lieky na stitku a vtedy som nemala,tak do tych liekov vkladam nadej 🙂 no vsak v podstate ani mne nic neobvykle neni, mna aj minuly mesiac boleli krize, ale len vecer teraz ma bolia cele dni a aj v noci ked sa zobudim ich citim. a vcera som sa tiez nestihla naranajkovat a mi bolo strasne slabo az ma hlava priserne bolela, ale to tiez vzdy ked sa nenajem,tak mi je od zaludka slabo 🙂
moja, dufam,ze bude u teba stale vsetko v poriadku. moc drzim palceky...prajem len a len prijemne tehulkovanie 🙂
@mistisa jemineee teraz kukam, ze je zeleny, vidis, som sa pomylila ako ty 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa juuuuj tebe je dobre teda, a ako co pracujes? no my sme sa s mojim mm dohodli ze ag do septembra neotehotniem tak k 1.9. odchadzam z prace a budem si hladat nieco ine
@su_san hej, kofola a matovy jupik su teraz asi jedine dve veci, co mozem vypit. najhorsie mi je z cistej vody. a tiez dakedy neviem, co by som si dala, hladna som, ale ked si zacnem predstavovat konkretne jedlo, je mi zle a takto si listujem a prehravam rozne jedla az kym sa nedostanem k dacomu, z coho sa neobleje studeny pot-no a bebe vyhrava na plnej ciare. Aj ked dnes som na zastavke zacitila hranolky s kecupom a takuuuu chut som dostala 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 a to je ako mozne aj grafik som ti tam dala aj som ti gratulovala hm? milacku hladaj 😀 😀 😀
@su_san ahojky moja....ja stále rovnako.. grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e a vo štvrtok idem na tú gynu....uvidím čo mi povie doki na tie krátke cykly
@palculienka2011 hihi...takže aj ty piješ také zakázané veci??? si myslím, že kým nevypijem liter denne, tak je to ok, že si dám deci koly...inka pijem lucku a podobné žbrndy 😀 😀 😀
a dnes som na obed mala vegaburger a to mi robí dobre veľmi...veď v tom ani nič zle neni, len zeleninka, syr, žemľa, takže som v poho 😀
presne najhoršie je prísť nato, čo vlastne chceš...niekedy jen aj na silu, len aby som mala živiny...
@su_san @palculienka2011 aj moja svagrina pije kolu... a z ostatnej sladkej vody ju pali zaha a na tu jej vraj pomahaju arasidy a jednej znamej na zahu pomahali tortove oblatky. keby ste potrebovali,ale snad nie 😀 😀 😀 vidite ja uz zberam info,aby som bola potom pripravena 😀 😀
@zuzanka9999 no ja pracujem v sklade dost narocna robota dvihame tazke krabice a tak tak som PN teraz 🙂 ked riesime toto 🙂 no ved ak mas mat takto nervy to sa ozaj neoplati moja sa nervovat treba byt v klude teraz aby sa podarilo 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@mistisa tak celkom dobrý dúšik...na ovu...aj ja som taký mala raz pred ms...neviem prečo..inak mávam čisto biele...skúsim aj ja ovu...v piatok
@moni1007 ty brdo, tak ty si studnica poznania 😀 😀 😀 😀 mnaaaaam arasidy, dokelu a doma ani ťuk
@palculienka2011 staci sa pytat, ale nie 😀 😀 😀 😀 bodaj by som uz mohla aspon to minimum poznatkov vyuzit aj v praxi 😀
@mistisa jjj tak to mas naozaj narocnu pracu bud rada ze ta vypislai na PN. no ved prave preto sme sa tak rozhodli a ak by som ostala teraz tehu tak by som bola najstastnejsi clovek na tejto planete tak by som sa tesila ako male decko 🙂
@mattuliatko30 posledné dni si sa nejako zacyklila...no jednoznačne treba s dokim hodiť reč, prípadne vziať nejakú krv na hormóny, daj potom info 🙂
@su_san no skusala som aj dnes ale je taky isty nezosilnel.hm.teraz skusim az stvrtok alebo piatok 🙂 ale som tak strasne nafuknuta brucho ma boli ako pred mrchou asi tak hodinu mam vytok az intimku musim mat nechapem. a ttak prepichujje raz lava strana raz prava hm.neviem och joj.neviem neviem . 😒 😒 😒 😒
@zuzanka9999 no mojka vsetko tomu nasvedcuje teplotku mas peknu takze myslim ze by to u vas dvoch mohlo vist ja si budem musiet este pockat asi 😠 😠 😠 😠
@su_san jasne..dám...som sama zvedavá...čo mi povie...a čo navrhne...mohol by mi veru zobrať krv..veď mi ju nebral už ani nepamätám....a ty ako?..nemáš foto drobca?..nerobili ti sono?

@palculienka2011 no len toto je ovu mojka 🙂 matuliatko chcela vidiet vcerajsi ovu testik 🙂 🙂 🙂 hm. bodaj by bol takyto tehu 🙂