icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
12. jún 2012

@anka52 no ved tak najskor urobte SPG ak by s tym hentak suhlasil daj mu chvilku oddych a potom ho nenapadne zacni lamat na urologiu.chlapi su bohuzial taky neboj sa ako ja idem na mojho ked niekam ma ist.len ho nezen na vsetko naraz lebo to maloktory pojde. postupne pomalicky na nich treba.ja idem na mojho takoooooooouuuuuu velkouuuuuuuu obklukou ani nezistil ze som ho otocila uz o 90% 😀 a povedali mi to vsetci v nasom okoli.a moj mm kade chodi hovori ze sa mu na mne lubi ze sa nesnazim ho zmenit a on uz je uplne iny ako ked sme sa dali dokopy 😀

mistisa
12. jún 2012

@zuzanka9999 super gratulujem k tomu ze si sa premohla 🙂 pekny vecer a bru nocku 🙂 zajtra sme tu 🙂

anka52
12. jún 2012

skusim mu to kupit ved niak sa to musi podarit

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 mame na nasu partiu pol kriveho slova nemozem povedat 🙂 su perfektny vsetci a ked sa vsetci zideme je nas ale 25 😀 😀 taka mala banda 😀 😀

moni1007
12. jún 2012

@mistisa @anka52 ja takto pomalicky sa snazim odnaucit fajcit muzika a uz sa mi to podarilo, uz si zapali len v robote a to len jednu cigu a tu fajci na dvakrat 😀 trvalo mi to vyse 8 rokov 😀 😀 😀 😀

anka52
12. jún 2012

ok opustam vas zajtra som tu zajtra ma caka praca zatial ahojte

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no tak to riadne. to je super. 😀

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 no to treba takto na nich 🙂 ja som mu dva tyzdne nenapadne davala najavo ze mi to vadi a ze ma to drazdi lebo ja som tiez fajcila az ho to prestalo bavirt a uz dva mesiace nefajci 😀 😀

moni1007
12. jún 2012

@mistisa no super. my sme najskor tak zacali, ze znizoval pocet cigariet za den. potom sme zacali spolu byvat, to som mu zakazala fajcit v byte, tak chodil von, to ho ale moc nebavilo, tak opat zn izil pocet cigariet za den no a nakoniec som mu povedala,ze by mohol kvoli mimi prestat 🙂 mojka, idem aj ja uz off. tak pekny vecer 🙂

mistisa
12. jún 2012

@moni1007 idem aj ja moja tak papikyyy 🙂 zajtra piseme pekny vecer 😀 a bru nocku 😀

drobcek11
12. jún 2012

@mattuliatko30 ja si nemeriam bazalku snazime sa prvy mesiac tak naostro a akurat mam ovu testy, a tie uz mam piaty den pozitivne a to som cca 27dc mavam tak 29-32 ako kedy,nechcem si davat zbytocnu nadej ale preco mam tie ovu take?najprv som myslela ze hadam nejaka chyba v teste ale zeby mi 10 testov klamalo?robila som kazdy den dva okolo 8 rano okolo 12 poobede a to iste stale testovacia silnejsia ako kontrolna, raz som skusala vecer okolo osmej a bola trosku slabsia ale bola dost viditelna takze chyba v teste asi nie je

petuska86
Autor odpoveď zmazal
mirinka1
12. jún 2012

ahojte. Sposobuje anovulacny cyklus (ktorý sa mi javil prostrednictvom BT) vynechanie menstruacie? uz 13 dni mi meška a cítim sa celkovo zvlastne, sem tam na vracanie, nafuknuta. Musim ist ku gynekologovi na vyvolanie MS?

dadax84
12. jún 2012

@mirinka1 Ahoj, ked mas anovulacny cyklus, tak menzes pride normalne ako ma. Joj moja ved ty isto budes tehu, uz si robila testik?

mirinka1
12. jún 2012

@dadax84 ahoj, robila som ho, ale asi skoro, teda ked mi meskala 5 den. chystam sa spravit si test este raz v piatok, teda uz to bude 46 DC...jooj, keby si mala pravdu 🙂 už rok a pol sa snažíme. 😅

dadax84
12. jún 2012

@mirinka1 A co ti ukazoval test na ten 5 den? Bol tam aspon duch?

mirinka1
12. jún 2012

@dadax84 nie, mne sa zdalo, ze tam nic nebolo...niektore vsak pisali, ze sa im ukazal vysledok az po dvoch tyzdoch meskania, tak som zvedava. Mala som len taky lacny testik, tak mozno aj preto sa nic neukazalo. 😠 🙂

janie80
12. jún 2012

@dadax84
@mirinka1 ja ked som mala anovulaky, tak sa cykly natiahli aj na 54-60 dni... A samozrejme som tehu nebola, kedze ovula nebola... Ale drzim palce, aby toto nebol tento pripad... 😔

dadax84
12. jún 2012

@mirinka1 Tak skus testnut zajtra, ved ti meska uz 13 dni, to uz musi ukazat tehu ciarky 🙂 A inac kolko DC mavas?

mirinka1
12. jún 2012

@janie80 ooo, tak teraz neviem, ci cakat este alebo volat gynekologicke, nech mi vyvola MS. Navyse sa mi uz pred tyzdnom spravili take male vyražky na nohach okolo brucha,...to asi nesuvisi s tehu, vsak? 😒

mirinka1
12. jún 2012

@dadax84 inac mavam MS na 30-35 DC, teraz je uz 43 DC

dadax84
12. jún 2012

@janie80 Aha, no ja ak mam aj anovulaky, tak to ani "nezistim", ja mam 28 DC ako hodinky 😉

janie80
12. jún 2012

@mirinka1 ja by som pre istotu spravila test a podla toho sa rozhodla... Ci ist k dokine na potvrdenie tehu, alebo po vyvolavacku, alebo sa rozhodla, ci pockam, ci nedojde mrcha sama... 😔 ja som na vyvolavacky nechodila, kedze ma stale cakali nejake vysetrenia na hormony a nechcela som skreslit vysledky, kedze aj vyvolavacka su hormony... 😔

dadax84
12. jún 2012

@mirinka1 Fíííííha, teraz si ma zamotala 😒 Rano budeme mudrejsie, ak teda testnes

mirinka1
12. jún 2012

@janie80 hej, asi testnem este raz. Dufam, ze budu //, lebo to by bola dost velka smola, keby to teraz nevyslo. 😔 takze vyvolavacka nie je nutna? mne teda nevadi ze mrcha neprisla, nechýba mi, len neviem, od kedy potom mam pocitat novy cyklus, keby naaaahodou predsalen neslo o tehu 😖

janie80
12. jún 2012

@dadax84 zvykne to byt tak, ze ked je anovulak, tak je cyklus dlhsi... A vacsinou hoooodne dlhsi... Moja sestra mava 90 dnoe cykly... Vtedy musi dostatocne narast sliznica maternice, aby sa zacala odlupovat a s mrchou odisla... A kedze ovula nebola, tak telo nevie, ze ma robit vystelku a preto to vacsinou trva dlho... 😔 idealne je vediet svoje predovu a poovu teploty, pri meskani odmerat a podla toho by bolo jasne, ci ovu bola alebo nie...

janie80
12. jún 2012

@mirinka1 novy sa rata zase pd prveho dna mrchy

mirinka1
12. jún 2012

@dadax84 zamotala? myslis, s tými drobnými vyrážkami? no, uz musim testnut.

dadax84
12. jún 2012

@janie80 Aha, tak ja mam potom kazdy mesiac ovu 😀 Mam ju teda potvrdenu aj doktorom, a teraz prvy mesiac testujem ovu 😵

mirinka1
12. jún 2012

@janie80 takže v pripade len jednej čiarky na testiku bud vyvolat alebo čakať a až potom počitat novy cyklus, och...vidim to na dlhy boj