Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no mojka ale nemas grafik mrchovsky veru.a to ze je biely nic neznamena si len 10 DPO takze kym nieje mrcha nestracaj nadej oki? ja som kustok stupla ale nic moc stale som nizko ☹
@zuzanka9999 neviem to poriadno ani posudit bo je akysi dohryzeny neviem ci sa pracovnikom pri vyrabani uz nechcelo tak ho dokusali alebo co 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@moni1007 juj moja, takže je tam dúšik 🙂 🙂 🙂 , grafík je super, uvidíš bude to silnieť, si len 10 dpo, a niekomu ešte nemusí ukázať, ukáž nám tú cmuhu 😀 🙂 😀
@zuzanka9999 aj ty máš super grafík a to že je test biely ešte nemusí nič znamenať, niekomu na 10 dpo neukáže, uvidíš, ako zajtra bude, držím palce 🙂 🙂 🙂
@melisaaa snazim sa ho odfotit 🙂 hned ako odfotim dam ak to teda pojde ked aj moni aj @zuzanka9999 maju s tym problem hm. zaujmave pojdem ja skusit ci pojde 🙂
@melisaaa a ty co nedavas foto skus dat mne to nejde asi ma chybu MK.a tiez ju je vidiet slabo alebo ju vidis v poho?
@mistisa dobre dobre skus ty.
@melisaaa foto toho ducha co mas na teste.
inak kocky mna moja mamka tak schladila ze sa nemam vytesovat bo vo februari som sa vytesovala a potom doslo k samovolnemu potratu:( hned tak negativne ze dúšik ešte nič neznamená. asi nechce aby som sa sklamala bo vtedy som strasne plakala:(
@zuzanka9999 nooo nejde to ani mne hm.aj nacita na 84 % a potom hodi chybu pri nahravani fotky ☹
@zuzanka9999 ved ano zlatik bud pri zemi tiez okik? tento test je cely akysi divny ved uz tu nic neni len asi 6 bodiek co ho niekto dokusal.ked zosilnie potom sa mozes vytesovat ale verim ze zosilnie uz ked tam raz je 🙂 urcite zosilnie 🙂
@zuzanka9999 mojko, ja som 10 dc a ja vám všetkým držím palce, mňa testovanie ešte len čaká 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3c67d0

@mistisa
@mistisa nooo ides hore, a ten trst nie je ani o trosku silnejsi????