Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 ahoj moja..tak nič?? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
dnes už idem ku doktorovi..konečne...sa snád dozviem..prečo mám také krátke cykly
@mistisa moja nedá sa ti odfotiť?.....skús.... 🙂 ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
a o pol jednej idem na gynu tak som zvedavá..čo mi povie..na tie cykly...
@mistisa a nemáš ešte jeden testík?....alebo zbehni kúpiť mamatest..ak niekde zoženieš..a urob neskôr..
@melisaaa jaaaaaaaj mojka prepaaaaaac som mysela ze testujes s nami tehu testy a ty si asi ovu testovala ze?
@mistisa skusim to este o chvilku sem dat. jj musim sa upokojit. uz sa casto stalo ze baby mali duchov a neboli tehu. chapes to este vcera vecer ma tak bolelo brucho ze na noc som si aj vlozku dala ze dojde mrcha a dneska sa mi ukaze toto. idem to skusit ete raz.nejde to vrrrrrrrrr a to prave dneska
@zuzanka9999 nie mojka, ja som ešte nič netestovala, si si ma pomýlila asi s niekym, ale nevadí, veľmi ti držím palce, ovu začínam testovať až dnes 🙂
@mattuliatko30 no aj da ale nejde to sem pridat nejaku chybu vyhadzuje ☹ no urobim nejaky taky mamatest asi kupim ved pojdem okolo lekarne ale za hodinku 🙂 🙂 noo ale ty sa pekne drzis hm?
@zuzanka9999 no ved ano ale tak vies no to su take zahady ako ja chichichi 😀 nejde to stale hm ☹ aj ja skusam ☹
@melisaaa boze ne uz asi sibe 😀 😀 😀 som popletena uz tak ti budem drzat palceky🙂 nech sa coskoro podari a kolko sa snazite? toto bol na 11-ty pokus dufam ze toto nebude zly poplach
@mistisa tak urob..budem netrpezlivo čakať...idem teraz o 8.15 s malou , ide vystupovať s mažoretkami...tak ju idem zaviesť do mesta...okolo desiatej pol11tej sem prídem 🙂 a o dvanástej bežím na autobus na gynu...to bude zase nuda tam čakať...uff...ale zase si pozriem tehuľky..ak tam budú dáke.. 🙂
@mistisa mojkaaaaaaaa paneboze kiezby to bola pravda a naj by bolo keby sme boli vsetky tri.
@mistisa @moni1007@mattuliatko30 @melisaaa no neviem ci tam nieco uvidite v skutocnosti je to tazko volnym okom vidiet.
@zuzanka9999 nooooo moja na tom spodnom nieco vidim tam sa nieco crta micik 🙂 🙂 jjeeeeeeeeejj ale opatrno sa tesme ano? pockaj este kym vyschne a daj este jednu foto okik?
@zuzanka9999 ano. na spodnom sa čosi črtá...tam je to viditeľné..tfuj tfuj.....len nech krásne silnie..skús testík o dva dni..a porovnaj... 🙂
@mistisa nooo lepsie to uz nebude:( nevadi uvidime . mam skusit zajtra urobit dalsi?
@zuzanka9999 no moja ja myslim ze tam cosi je 🙂 skus si dat do albumu co ti baby napisu 🙂 ale ja tam cosi vidim 🙂 tfuj tfuj tfuj ........ 🙂 no asi budem lepsie urobit az pozajtr ale ak si taka ako ja ze zvedavost je silnejsia ako ja tak urob aj zajtra 🙂
@mattuliatko30 matik no skusim az v sobotu urobit test, lebo strasne slabo to je vidiet a na fotkach uz skoro vobec :( ja len dufam ze to bue realne a pravdive. inak kedy ides k tej doktorke? daj potom vediet co ti na te cykly povedala oki?
@mattuliatko30 je no nechapem asi sa im uz nechcelo pracovat hm tym co ich vyrabali 🙂 🙂 chachacha 🙂 nejde to ani z boku je tam vela dobiek 🙂
@zuzanka9999 snážíme sa 16 kolo a minulý mesiac som mala prvý krát ducha, ale nevyšlo to, tak ideme dalej 🙂 🙂 🙂
@mistisa no uvidim mam uz iba dva tehu testy mozno spravim i zajtra alebo vyckam do pozajtrajska. dufam ze to nebude dalsie sklamanie. ale v sobotu teda nepijem radsej na tej svadbe. inak a vezmi si ze mne dala na ten mocak antibiotika a ja som sa rozhodla z vnutorne ze radsej ich nebudem brat. este ze som to nezacala uzivat. inak pocuj toto bude dobra kravina asi ale raz mi tu jedna kocka vravela ze tehu test mozes mat pozitivny tesne pred mrchou- ale to je kravina ze, moj lekar ked som sa ho to spytala na mna kukal ci som spadla z vesmiru. az som sa hanbila.
@mistisa
@zuzanka9999 : dievčatá ja som takýto slabunký mala na 13DPO vy ste len 9?

@mistisa aj ja som mala raz taký testík, ale ked vyschol sa to pekne upravilo, počkaj kým uschne 🙂