Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no bohvie ja som mala minuly mesiac ducha takehoto slabunkeho na 37 DC a 40 DC som dostala mrchu. nechcem ti brat nadeje len pisem ak oto bolo.ale ja som mala aj agolutin.a to ze som to mala ja neznamena ze to budes mat aj ty . tak urob zajtra alebo pozajzra a budem moc drzat palceky aby ti zosilnel u mna je to divne asi opat nic z toho nebude ☹
@danjelca ahooooj ja som dnes 10 DPO a mrchu som mala dostat vcera a zatial neprisla, vacsinou chodi nacas.
@su_san jj strasne slabe to je aj volnym okom sa namakas aby si ho zahliadla no uvidime trosku sa bojim ze sa budem tesit a zasa pride k samovolnemu za par dni:( no uvidime. mojmu mm som nic nepovedala radsej lebo ten by si uz o mne myslel ze si nahovaram.
@mistisa predvčerom mi bolo celkom ok, zvládla som zubára bez toho, aby som ho ogrckala 😀 , včera ma od obeda bolela hlávka moja 😠 a poobede mi už bolo na grc zase...a dnes asi bude na grc deň, už to začínam cítiť...mne je ešte zrána celkom fajn a udrie to okolo 9 a potom to ťahám dovečera 😖
a ty ako sa mi cítiš???
@mistisa nie mjka mas uplnu pravdu hlavne vcera ked ma bolelo mrchovsky podbrusko tak si radsej nebudem nic nahovarat, zbytocne budem plakat.
@zuzanka9999 tak tak a v sobotu sa budes tesiiiiiiit 🙂 🙂 radsej bud pri zemi a potom bude ta radsot trojnasobna 🙂 🙂
@zuzanka9999 ja by som skúsila zajtra, nevydržala by som...ja sa tiež bojím, ale to je to najhoršie čo môže byť...od začiatku mám samé problémy, tak nemám možnosť prežívať to bezstarostné tešenie, ale si hovorím stále, že to zvládnem, že musím vydržať a aj keby ma mali mihalnice bolieť, tak to zvládnem pre malinké...ale ten strach je hrozný...dnes je nenormálne ťažké otehu a keď sa to podarí konečne, tak ten strach sa znásobí, hlavne keď sú problémy...ale my to zvládneme, sme silné bojovné ženy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mistisa vôbec nič? skús ešte zajtra, hcq sa zvyšuje po dvoch dňoch..držím palečky moc a moc
@zuzanka9999: neprišla?🙂 moc dobré znamenie 🙂
držím palce baby!
@mistisa
@danjelca
@su_san no neprisla zatial, sice mam tlaky v podbrusku mam z toho celeho zmiesane pocity a mam este dva tehu testy neviem ci mam skit i zajtra, ale asi to nevydrzim az do soboty. myslite ze aj po dni ciarka zosilnie???? boze kocky takto vo februari sme sa smm tesili dva dni a potom doslo k samovolnemu, ja sa bojiiim. kocky idem o hodku pisat tu pracu tak od desiatej tu budem tak raz za hodinku odpisovat
@melisaaa noooo nejako tam skoro nikto nič nevidí na tých foto. tak nevadi radsej sa budem drzat pri zemi aby som sa fakt nesklamala.
zienky nic nieje stratene pokial nedosla mrcha a pokial nedojde 🙂 tak drzim vam vsetkym palceky a sebe tiez nech nam to vyjde cim skor 😀

ahojte mojky zlaté!!!
musela som hneď počítač zapnúť a kuknúť na vaše testovacie výsledky...
@mistisa zlatko, nič nevidím, prepáč zlatík, skús iný testík, mama test, len nech sa ten duch znovu objaví čo si už raz mala, tam som ho videla pekne ... 🙂
@zuzanka9999 najprv som ani na tvojom nevidela nič, ale ako kukám ďalej tak akoby na tom spodnom čosi bolo,taký dúšik mini...držím pästíky na zajtra, skús mama test jednoznačne a teraz bež pekne písať prácičku, aby si bola JUDr-ka ako ja 😀
@moni1007 čakám na tvoj testík, ešte ver aj keď bol biely, ok zlatík 😉
@mattuliatko30 držím aj tebe pästíky u dokiho, napíš potom a spomeň ma v príspevku, aby som to našla, keď sem nabehnem 😅
veľmi na vás myslím srdiečka, aj keď som tu pomenej teraz, držte sa mi všetky moje lásky 🙂 🙂 🙂