icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
14. jún 2012

ahojte mojky zlaté!!!
musela som hneď počítač zapnúť a kuknúť na vaše testovacie výsledky...
@mistisa zlatko, nič nevidím, prepáč zlatík, skús iný testík, mama test, len nech sa ten duch znovu objaví čo si už raz mala, tam som ho videla pekne ... 🙂
@zuzanka9999 najprv som ani na tvojom nevidela nič, ale ako kukám ďalej tak akoby na tom spodnom čosi bolo,taký dúšik mini...držím pästíky na zajtra, skús mama test jednoznačne a teraz bež pekne písať prácičku, aby si bola JUDr-ka ako ja 😀
@moni1007 čakám na tvoj testík, ešte ver aj keď bol biely, ok zlatík 😉
@mattuliatko30 držím aj tebe pästíky u dokiho, napíš potom a spomeň ma v príspevku, aby som to našla, keď sem nabehnem 😅
veľmi na vás myslím srdiečka, aj keď som tu pomenej teraz, držte sa mi všetky moje lásky 🙂 🙂 🙂

mistisa
14. jún 2012

@zuzanka9999 no bohvie ja som mala minuly mesiac ducha takehoto slabunkeho na 37 DC a 40 DC som dostala mrchu. nechcem ti brat nadeje len pisem ak oto bolo.ale ja som mala aj agolutin.a to ze som to mala ja neznamena ze to budes mat aj ty . tak urob zajtra alebo pozajzra a budem moc drzat palceky aby ti zosilnel u mna je to divne asi opat nic z toho nebude ☹

mistisa
14. jún 2012

@su_san no lasko neni ani ja nic nevidim ☹ nevadi spolieham na to ze je divny test 😀 😀 skusim mamatest a uvidime potom hodim foto 🙂 okik? a ty sa mi ako citis poklad moj? 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@melisaaa ano to je mamatest, ved uvidime ci zosilnie.ak nie tak co uz :(

zuzanka9999
14. jún 2012

@danjelca ahooooj ja som dnes 10 DPO a mrchu som mala dostat vcera a zatial neprisla, vacsinou chodi nacas.

mistisa
14. jún 2012

@danjelca ano ja som 9 DPO hm.uvidime co sa z toho vykluje 🙂 🙂 🙂 ale na mojom nic neni dnes ☹ asi divny test hm. alebo nic z toho nebude celkovo 😠 😠

zuzanka9999
14. jún 2012

@su_san jj strasne slabe to je aj volnym okom sa namakas aby si ho zahliadla no uvidime trosku sa bojim ze sa budem tesit a zasa pride k samovolnemu za par dni:( no uvidime. mojmu mm som nic nepovedala radsej lebo ten by si uz o mne myslel ze si nahovaram.

su_san
14. jún 2012

@mistisa predvčerom mi bolo celkom ok, zvládla som zubára bez toho, aby som ho ogrckala 😀 , včera ma od obeda bolela hlávka moja 😠 a poobede mi už bolo na grc zase...a dnes asi bude na grc deň, už to začínam cítiť...mne je ešte zrána celkom fajn a udrie to okolo 9 a potom to ťahám dovečera 😖
a ty ako sa mi cítiš???

zuzanka9999
14. jún 2012

@mistisa nie mjka mas uplnu pravdu hlavne vcera ked ma bolelo mrchovsky podbrusko tak si radsej nebudem nic nahovarat, zbytocne budem plakat.

mistisa
14. jún 2012

@su_san no pekne micik moj.len lezkaj oki? nenamahaj sa a lezkaj a oddychuj 🙂 joj mne sa tak strasne toci hlava dnes az mi je na grc ☹ ani som nejedla este ako mi je blbje ☹ no neviem co to ci tlak je na prd alebo co ☹ ale idem si za synovcekom zachvilku tak sa tesim na nho 🙂

melisaaa
14. jún 2012

@mistisa no ja by som urobila aj dnes určite ako sa poznám, ale moja ako chceš, urob zajtra a verím, že tam niečo bude 🙂 🙂 🙂

mistisa
14. jún 2012

@zuzanka9999 tak tak a v sobotu sa budes tesiiiiiiit 🙂 🙂 radsej bud pri zemi a potom bude ta radsot trojnasobna 🙂 🙂

mistisa
14. jún 2012

@melisaaa no uvidim este 🙂 asi nebudem mat cas na to mysliet bo idem zachvilku za synovcekom 10 mesacnym tak budem cely den s nim 🙂 sa tesiiiim som ho 3 mesiace nevidela oni byvaju v lucenci az ☹ tak sme malicko spolu 😠 😠 😠 a teraz tu budu az do nedele tak budem stastna 🙂

su_san
14. jún 2012

@zuzanka9999 ja by som skúsila zajtra, nevydržala by som...ja sa tiež bojím, ale to je to najhoršie čo môže byť...od začiatku mám samé problémy, tak nemám možnosť prežívať to bezstarostné tešenie, ale si hovorím stále, že to zvládnem, že musím vydržať a aj keby ma mali mihalnice bolieť, tak to zvládnem pre malinké...ale ten strach je hrozný...dnes je nenormálne ťažké otehu a keď sa to podarí konečne, tak ten strach sa znásobí, hlavne keď sú problémy...ale my to zvládneme, sme silné bojovné ženy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danjelca
14. jún 2012

@mistisa vôbec nič? skús ešte zajtra, hcq sa zvyšuje po dvoch dňoch..držím palečky moc a moc
@zuzanka9999: neprišla?🙂 moc dobré znamenie 🙂

držím palce baby!

melisaaa
14. jún 2012

@mistisa tak si uži drobca, aspoň si nacvičíš aké to je starať sa o mimi, lebo to budeš čoskoro potrebovať 🙂 😵 🙂

mistisa
14. jún 2012

@melisaaa ano ano presne tak 🙂 🙂 musim sa poriadno ucit 🙂 😀 😀

horseshoe
14. jún 2012

@mistisa Ahojky. Dosla som sem, ze reku ako sa ti to vyvija....Tehu testik si dalsi robila, ci nie?Drzim palceky 😉 😉 😉

mistisa
14. jún 2012

@horseshoe no uz nie bo som uz nemala ☹ skusim bud zachvilu ked kupim alebo zajtra 🙂 no uvidime 🙂 😉 😉 😉 😉

horseshoe
14. jún 2012

@mistisa tak skus zachvilku 😀 😀 😀 😉 co budes odkladat 🙂 a kedy vlastne mas predpokladany termin mrchy?

mistisa
14. jún 2012

@horseshoe noooo to keby som vedela chichi ak mam mat opat 40 DC tak 22.6 by som mala mat hm.ale je to vo hviezdach u mna 🙂

horseshoe
14. jún 2012

@mistisa ahaaa, no tak moja, testik by si si mohla len taky akoze skusobny 😀 spravit 😉 😉

zuzanka9999
14. jún 2012

@mistisa
@danjelca
@su_san no neprisla zatial, sice mam tlaky v podbrusku mam z toho celeho zmiesane pocity a mam este dva tehu testy neviem ci mam skit i zajtra, ale asi to nevydrzim az do soboty. myslite ze aj po dni ciarka zosilnie???? boze kocky takto vo februari sme sa smm tesili dva dni a potom doslo k samovolnemu, ja sa bojiiim. kocky idem o hodku pisat tu pracu tak od desiatej tu budem tak raz za hodinku odpisovat

melisaaa
14. jún 2012

@mistisa no mojka, ako si sa rozhodla, ideš kúpiť testík a budeš testovať ešte dnes 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@melisaaa noooo nejako tam skoro nikto nič nevidí na tých foto. tak nevadi radsej sa budem drzat pri zemi aby som sa fakt nesklamala.

mia117
14. jún 2012

@melisaaa ahoj moja, doslo mi to aj zo vcera, pisala som ti teraz 🙂

drobcek11
14. jún 2012

dobre ranko takze ja vas asi nepotesim zatial negativne akurat mozem prispet dalsim pozitivnym ovu teda kolekciou tak sa pokochajte 🙂 ja som z toho mimo 😀 pockam ja do mrchy ci pride ci nepride a potom budem mudrejsia

drobcek11
14. jún 2012

@zuzanka9999 aj ja tam nieco vidim 🙂

drobcek11
14. jún 2012

zienky nic nieje stratene pokial nedosla mrcha a pokial nedojde 🙂 tak drzim vam vsetkym palceky a sebe tiez nech nam to vyjde cim skor 😀

zuzanka9999
14. jún 2012

@drobcek11 no presne tak dufAjme ze ani nepride;) kam vsetci odisli?

mon777
14. jún 2012

@drobcek11 mám pocit, že ich máš každým dňom silnejšie a silnejšie 😀