icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
14. jún 2012

no mojky,tak uz som domka...vysetrenia dopadli dobre. operacii nic nebrani...a na rtg som nemusela...precitala si v karte ze sa snazime o babo, tak ma tam neposlala, tak som sa toho bala, ze mi bude nadavat,ale dobre to dopadlo 😀

@su_san no moj testik je o nnicom, to bol asi chybny test. na mieste kde mala byt druha ciarka sas spravila machula, keby bol aaspon ruzovkasta, tak by som sa nedajala,ale nie je.... a ty ako?
@zuzanka9999 ja toho ducha vidim,je slabunky,ale co viac chces na 10 DPO. super sa tesim 😀 som ti to vravela, uz len dufam a drzat palce aby silnel
@mistisa mojka, je mi to luto ale na tomto uz nevidim nic....je este horsi ako ten posledny...mrzi ma to,ale nejdem ti davat falosne nadeje...ale verim,ze o par dni urcite budes mat
@drobcek11 nic??? 😕 😕 😕 😕 ako to... som myslela ze ty si jasna, vsak uvidime neskor este 🙂
@mattuliatko30 nic nic, len machula. ale co uz. nic ine som ani necakala...ale grafik mas pekny, cakam na tvoje spravy od doktora 🙂
@melisaaa nie, moja, praveze tam neni dusik,ale machula a nie je ani ruzovkasta 😠 😠 😠

moni1007
14. jún 2012

jaj a este ta moja machula 😀 neviem ci to uvidite,ale mala som uplne vybiute baterky a nestihala som ich dat nabit a test uz mm vyhodil 😀 😀 😀 lebo hundral,ze s nim stale chdim a on tam nic nomalne nevidi 😀 😝

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 aspon zopar z vas tam na tom mojom teste daco vidi, bo niektoré nic nevideli. no uvidime. pocuj moja tu machulu vidim, ale to vklude moze byt duch len sa ti to rozpilo, nemala si to dlho ponorene? micka podla mna si v tom, lebo ak by tam nemal byt ani dusik tak by sa ti ani ta machula nespravila. skus zajtra rano spravit este jeden, v mamateste su dva testy.

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 a inak som rada ze vsetky vysledky mas OK a kedy teda ides na tu operaciu dali ti uz termin?

nike8
14. jún 2012

@moni1007 aj ja si myslím presne to iste ako zuzanka,nieco na tom bude.Zajtra testuj znova 😉 😉 😉

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no mojka, po pravde som najskor ani ja na tvojom teste nic nevidela,ale dala som si zalezat, pokrutila som tu kadejakymi sposobmi notas a zbadala som ju tam, tvoju druhu ciarku... moja za par dni skus znova testnut, keby si zajtra testla si myslim,ze nebude velky rozdiel 🙂
no neviem,ked ten test bol najskor biely az po chvili sa tam nieco zabrazilo,najskor som bola cela happy,lebo volnym okom to vyzeralo ako ciarka,ale takto v kompe to veru ako ciarka nevyzera. takze tomu vobec neverim... testovat uz budem az ked mrcha nepride, pripadne skusim v nedelu,ked uz bude ten den otcov 😀 😀 😀 a ako ti ide pisanie?
no termin mam uz davno urceny, uz cakam vyse 3 mesiacov...idem 25teho 🙂

moni1007
14. jún 2012

@nike8 ahoj. dakujem za nazor. precitaj si co som odpisala Zuzke, nech to nemusim pisat dvakrat 😀 😀 😀 zatial nejdem testovat 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 ale aj na mojom teste najprv nic a az za par minut sa tam dúšiček ledva viditeľný objavil. podľa mna niečo na tom bude, len tak by sa to nezobrazilo. a napríklad u mna na fotaku tiez nie je vidiet ta ciarka ved sama si videla, podla mna pokial tam nie je poriadne viditelna druha ciarka tak tie fotaky skresluju. tak skus v nedelu teda. ale aj teplotku mas pekne hore. dufajme ze neklesneme:( a takisto dufam ze ten test neukazal hovadinu, bo vsak aj mistisa tam ma furt duchov.

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no vsak prave kym tam nebude pekny dusik nejdem sa namotavat. veru, teplotku mame fajnu aj grafiky, takze dalsie testovanie v nedelu??? 😀 veru, aj mistisa mala a cim dalej ma tie testy horsie (bez urazky, ak to citas 😅 ) a na tom dnesnom som veru nic nevidela, tak sa nejdem ani ja tesit a este ked to k tomu bola machula a nie duch 😀

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 jasne ja som sa najskor tesila ale tiez ma dnes schladili niektore kocky ze tam nic nevidia atd. no ved uvidime, ja sa testnem v sobotu bo v sobotu sme na tej svadbe tak nech viem ci mozem pit. pocuj a tym ze ak ma kratku lutacnu fazu, tak to moze znamenat ze sa mi neudrzi plod?

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 ano, plod sa nemusi udrzat,lebo nema do mrchy dost casu 😒 ale ja verim,ze ty mrchu nedostanes...a predtym si ktory den mala ovu?

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 ked som potratila? to som mala ovulaciu 19 DC a mrchu som mala dostat na 33 DC ale prisla aj so samovolnym na 36 DC, co som bola 17 DPO.

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 tak ked bola ovu 19 Dc a mrcha mala prist 33 DC, tak mi vychadza 14 dnova LF, pripadne ta 17 dnova 🙂 takze podla toho by ti mrcha mohla prist tak za 4 az 7 dni 🙂 lebo lutealka by mala byt vzdy rovnaka 🙂

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 ale nemyslela som zto len vtedy ked si potratila, ale bezne kedy mavas ovu 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 jaaaaaj no vies teraz si ju sledujem podrobne pomocou BT, predtym som fungovala iba na ovu testoch a bohvie ci sme ju spravne sledovali lebo ovu testy ti ukazu dve ciarky aj ked ovu neni. :(

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no vsak uvidis...ak si mavala ovu skor ako si mala tento cyklus, tak je mozne ze o to neskor ma prist mrcha. ale ja verim,ze ti mrcha nepride 🙂

mistisa
14. jún 2012

@moni1007 no mojka ale na tvojom mirste by som urobila aj zajtra lebo hento je kraasne vidiet 😉 som tu cez mobil bo som s malinkym ked pridem domov sa ozvem oki? Tak vecer asi najskor 😉😉 ja rano skusim dalsi 😉 a mozno neodolam a urobim este dnes chacha 😉😉

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 no ved prave ze je to mozne ze sa mi posunie i mrcha ak sa mi posunula ovu. asi to ma suvis spolu. no ved uvidime ako to dopadne, tym testom moc neverim, neviem preco aso zo strachu zo sklamania

kikaneu
14. jún 2012

kočky, no ako dopadlo testovanie? ráno som nestihla dobehnúť a taká som zvedavá 😉

moni1007
14. jún 2012

@mistisa mojka, no ked ti rano neukazalo,tak poobede je dost nepravdepodobne ze by ti ukazalo 🙂 tak sa mojka vecer ozvi. uzi si to...inak,ja ten moj nepovazujem za extra vypovedny 😀

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no tomu mojmu dnes ja urcite neverim. to nebol duch ale vyrobna chyba 😀

moni1007
14. jún 2012

@kikaneu ahoj. tak moj testik vidis este na tej strane. takze nic moc. beriem ho ako negativny a grafik mam takyto
http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a ty si mala aky dnik?

kikaneu
14. jún 2012

@moni1007 hm, veru čudný je ten test...ale graj je veľmi pekný, som zvedavá ako to dopadne 😉 každopádne ešte to nie je stratené, takže držím prsty 😉 ja dnes rozlúčkový, od zajtra som na povinnej dovolenke 😉 takže som sa lúčila s deťmi, kolegyňami, balila som si veci a tak....ale celkom príjemný deň to je...len by už mohlo prestať pršať

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 no ved tak skus si spravit zajtra moja. ja urobim asi aj zajtra.ci to tiez nie je len nejaky oblb

zuzanka9999
14. jún 2012

@kikaneu a kam ides si dala vypoved?

kikaneu
14. jún 2012

@zuzanka9999 idem bližšie 🙂 namiesto 24 km budem cestovať len 4 km do práce 🙂

mistisa
14. jún 2012

@drobcek11 moja veru ovu mas pekneee 🙂 🙂 pockaj este skus testnut tak za dva dni 🙂
@zuzanka9999
@melisaaa
@horseshoe
@su_san
@danjelca
@moni1007
@kikaneu no ja takto ocim 😕 😕 😕 na moj terajsi test baby.tam je krasna ruzova ciarocka slabunka ale je a zda sa mi silnejsia .nemam to dobre odfotene teraz som pri malinkom tak ked sa mi podari lepsie odfotit dam foto 🙂

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa fúha, mojka, tak aby sme sa chystali na gratulácie? aj ja som mala na prvom len slabulinkú čiaročku, veď si videla 😉 tak nech len silnie a nech je všetko v poriadku, verím, že vám to vyšlo a už bude len radosť 😉

danjelca
14. jún 2012

@mistisa aleeeee gratulujeeeem!🙂))))))))
wau, paráda...no hned ho šupni sem nech sa pokocháme!

tweetinka.co
14. jún 2012

jeej, žeby nové tehuľky? gratulujem 😀