icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 si zlata mojka a velmi, nestresikujem naststie- zatial 🙂)))))) len vies aby to nebol falosny test, ved uvidm zajtra skusim znova.mozno tam bude nejaka zmena.

melisaaa
14. jún 2012

@mistisa mojka a už je suchý, ked vyschne bude to lepšie vidno, juj sa teším 😵 😵 😵

mistisa
14. jún 2012

@melisaaa joooj strasne sa modlim ale som stale pri zemi ale snad to uz neni plany poplach zda sa mi silnejsia trosku ako ta z predvcera 🙂

moni1007
14. jún 2012

@mistisa tak nazivo to urcite inak vyzera mojka. neboj zosilnie, urcite...ked budes omdlievat, tak si radsej sadni aby si si neublizila 😀

mistisa
14. jún 2012

@melisaaa uz je suchy ano 🙂 🙂 joj som zvedava 🙂

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 tak zajtra potom daj vediet co a ako, nie ze ma nechas v napati...ja som tu rano trpla pri kompe, ze ste sa na mna vybodli. som myslela, ze vas uz nestihnem 😀

mistisa
14. jún 2012

@moni1007 chachacha okik moja a ty zajtra skusis tiez? ci? mne sa zda ze u teba je to napodobne a u zuzanky tiez .ja som hovorila ze minimalne tri z troch 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 neboj sa mojka nenecham ta cakat, ja len o siestej meriam ale relane vstavam o siedmej pol osmej teraz ked som na PN. zajtra si domka ci niekam ides rano? jj rano skusim znova ak by som bola tehu tak by mal zosilniet ze?

moni1007
14. jún 2012

@mistisa no moja, ja ten moj test nepovazujem za dobry, takze ja netestujem...ja som zmierena s tym,ze nic...ale mozno neodolam a testnem v nedelu 😀 😀 😀 😀 😀 ale vam urcite drzim palce,aby vam ciarky silneli a fazulky pekne rastli 🙂

melisaaa
14. jún 2012

@mistisa mojka, ver tomu toto bude TEHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a prichystaj si vírusiky, lebo nás musíš všetky nakaziť 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no hcg rastie kazdy druhy den, vraj, tak kazdy druhy den by mal byt test vyraznejsi 🙂 zajtra by som mala byt doma, ale mozno pojdeme tie krstniatka pozriet ak nebude liat 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 zajtra ma byt nadherne teplo, ja rano skocim zaniest knihy do kniznice a vycapim sa na terasku a mozno popisem trosku pracu. dneska som napisala 4 strany iba, chcela som 5 denne spravit ale neva. zajtra dam 5.🙂 zacat pisat je najhorsie potom to ide samo od seba🙂 kaazdy druhy den, no tak neviem ci ma zmysel robit zajtra test. no uvidim.

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no uvidis moja, ako odolas, resp. neodolas 😀 😀 😀 no som aj ja pocula ze ma byt pekne, tak dufam,ze im ta predpoved aj vyjde, no 4 je lespie ako nic, no nie??? 😀 a zajtra musis napisat 6 aj za tu dnesnu 😀

mistisa
14. jún 2012

@melisaaa joooj moja ak to bude pravda tak vam tu za 5 vagonov poslem 😉😉 slubujeeeeeem 😀 😀 😀

melisaaa
14. jún 2012

@mistisa máš čo robiť, aby si nás všetky opľula 😀 😀 😀

horseshoe
14. jún 2012

@mistisa fiiii, jaj no super! ja tam tiez vidim slabeho dusika 😀 😀 😀 😀 bodaj by moja, bodaj by silnela a bola to pravda!!!! 😉 😉 😉 😉

mattuliatko30
14. jún 2012

@melisaaa nie nie..nevidel nič..len mi vravel,že to na mrchu vôbec ešte nevyzerá..a to by mala prísť v pondelok..podľa ovu..aj podľa toho,že od ovu mávam 14 dní..a vždy ms príde...presne...tak neviem...je to dáky liek na oďalenie ms...tak som to pochopila..neviem prečo zrovna na dva mesiace..či to pomôže...nie je to antika....ale sú to nejaké hormony..dočítala som sa,že to predpisujú..keď ideš naprd.na dovču..a chceš si to oddialiť..aby ti neprišla...ja si to mám nasadiť dnes..tj 16dc..a užívať presne 10dní..a potom do 4dní by mala mrcha prísť...takže by to vyšlo na 28dňový cyklus...len neviem čo to urobí s ovu...veď uvidím..budem merať..aj testovať...

melisaaa
14. jún 2012

@mattuliatko30 no moja tak to som zvedavá, čo to s tebou urobí, ale dúfam, že to už budeš máť, tak ako to má byť 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 no presne asi neoddolam 😀 som zvedava sam ako to dopadne🙂 musim mysliet pozitivne ak som tehu tak super a ak nie tak mam nadej v tom clostile. ano mojmu mm som ete nic nepovedala radsej nech nie je smutny zbytocne.som si trosku pospala teraz.inak sem tam ma boli podbrusko ako na mrchu:/

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no vies co. mna uz tiez nalomili na zajtra testovat,tak uvidim. ale uz sa zacinam bat. doteraz som to brala,ze v poho, ze nie som tehu,ale teraz uz mam aj strach. uz zacinam byt v oblakoch 😒 ja citim obcas taky tlak v podbrusku,ale asi to nic neznamena 😒 mojka neboj mrcha nepride 🙂

mistisa
14. jún 2012

@horseshoe duuuuuuufam milacik moc moc jooooj ale este som pri zemi radsej 😉😉 a ty ako mojka?

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 no tak super tak mam partacku na rano, neboj sa vsetko dobre dopadne a ak nebudeme tehu tak neva budeme na buduvi mesiac musime to brat tak. hlavu hore🙂

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 ale hej, jasne, ved bud sme alebo nie...ja uz som zvyknuta,ze mne testy vychadzaju len biele 😀

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 moja a teraz si nerobila testik? mna baby lamu aby som este dnes spravila,ale tak neviem neviem...dari sa im moju zvedavost zvysovat, a som teda riadne zvedava ci by mi co ukazal 🙂

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 mojka ja mam uz iba jeden mamatest a jeden woman secret, ja radsej pockam do rana ved uz iba 12 hodin. A myslis zeby ti ukazal aj teraz?? Ci na tom nezavisi? Moni ak mas doma viacej testikov tak vklude skus spravit ale ak by tam nic nebolo tak rano podla mna budes mat urcite;) je to na tebe;)

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa je to slbučké, ale vidno to 😉 super 😉 pevne vverím, že to bude silnieť 😉

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 no neviem, uz ma asi presvedcili a nechces aj ty minut ten women??? 😀 😀 😀 no veru neviem ci mi to co ukaze, ale tak ked neukaze, tak si poviem,ze nie som tehu a zajtra uz nebudem testovat a aspon budem kludnejsia 😀

kikaneu
14. jún 2012

@zuzanka9999 ďakujem 🙂
@moni1007 mojka, nezúfaj, ak to aj náhodou nevyšlo teraz, tak to vyjde nabudúce 😉 hlavne optimizmus 😉

zuzanka9999
14. jún 2012

@moni1007 no ved a co ak ti teraz neukaze a rano by ti ukazal??? Hm? Pocuj ja radsej pockam na rano ale ty vklude si sprav, a daj mi hned vediet,oku? A nie ze budes smutna ak by nahodou neukazal leno to nic neznamena slubujes???;)

moni1007
14. jún 2012

@zuzanka9999 @kikaneu nie, ja nezufam,len mi ta machula beha po rozume a tie kocky su nedockavejsie nez ja 😀 ked tam nebude nic,tak v podstate budem kludnejsia, lebo aj taky vysledok ocakavam. tak pojdem na to. 🙂 dam vam vediet 🙂