Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu no budem sa drzat...a inak, aj mna mrzi ze to u teba nevyslo... 😔
no uz som cikla, cakam kym uschne,ale vyzera to tak,ze tam nic neni , aspon som zamietla stopy po machulke 🙂
@zuzanka9999
@melisaaa bol dúšik, fíha, ani som nevedela....hm, to vie sklamať.....tak my nesnažilkujeme a máme pauzu do zimy.....kvôli mojej práci....lebo predpokladám, že ak by to vyšlo, tak ma bude chcieť lekárka nechať PN a v robote som sľúbila, že ostanem celý školský rok.....tak preto počkáme....a ani sa necítim na snažilkovanie 😒
@zuzanka9999 ale to nic, to je v pohode. som fakt kludnejsia 🙂 a nerobim si nadeje, radsej sa teraz schladim ako byt potom neprijemne prekvapena 🙂 ja som to cakala 🙂
@kikaneu aha, ty máš novú pracičku, a jasné, musí prísť ten správny čas, držkaj sa 🙂 🙂 🙂
no mala som prvého dúšika, ešte nikdy som nemala, aj grafík bol iný ako ostatné, ale nevyšlo to a mrchaňa dorazila, bolo mi veľmi ťažko, veľmi som tomu duchovi verila, ale teraz som v pohode a to to tu mi pomáha, lebo stále tu niekto nahodí krásne // a to ma nakopne 🙂 🙂 🙂 a aj na nás príde určite rad a mistisa mala ducha a zajtra bude rozdávať tehu vírusiky tak sa neviem dočkať 😀 😀 😀
@melisaaa no, už sa na to teším...ale teraz sa najprv teším na oddych 🙂 ďakujem
ani ja som nikdy predtým nemala.....a som rada, lebo to musí byť hrozné, no teraz som sa rozhodla, že žiadne testy doma mať nebudem a merať budem len kým mi ovu neoznačí.....už sa nemienim zaoberať príznakmi a podobne....nechávam to plynúť 😉
aj mne toto pomáhalo, že niekto vždy pribudol s dvoma čiarkami 🙂 to viem, už som to vyzistila od nej 🙂
@zuzanka9999
@moni1007
@kikaneu
@kikaneu ahojkajte koceeenyyyy 🙂 akoooo? 🙂 moni testnes zajtra? zuzi aj ty? 🙂
no babulky moje, idem ja uz off...tak vam prajem krasny vecer a uzite si ho este 🙂 zajtra sa vidime a cakam krasne ciarky na testikoch // 😀
@moni1007 ved uvidis o tyzden mojka ete nie je nic stratene🙂 nebud hlavne smutna .

@moni1007 zajtra ráno testuješ znovu? a som rada, že to takto v pohode berieš 😉