icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
15. jún 2012

@moni1007
@mistisa ahojte baby , mom dnesny graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db ale mamatest negativny, tak asi ten vcerajsi duch aj dnes ho je tam vidiet bol nejaky chybny test:( zaujimave je ze mi teplota furt stupa. radsej nech mi uz dojde mrcha nech mozeme cim skor zacat snazilkovat.

melisaaa
15. jún 2012

@zuzanka9999 grafík máš krásny, ukáž testík 🙂

mistisa
15. jún 2012

@zuzanka9999 ahojky moja 🙂 hm no a uz je suchy? ja som dosla k hentomu kazetovemu a uplne rozteceny takze plany poplach asi tiez .urobila som dnes a zatial nic moc takze teraz testnem az v nedelu najskor 🙂 ale podla teplotky mi to vobec nevyzera na tehu aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... no ale tvoje teplotky su krasne 🙂 aj skusis testnut este?

majka748
15. jún 2012

@mistisa Ahoj moja....dlho som sa neozvala, len sem tam som pozrela čo nové....nechcem ti robiť zbytočné nádeje...ja som mala najprv tiež takých jemnulinkých duchov a potom mi na jednom teste sa z toho ducha zrobila machuľka...nedalo mi to...tak som si kúpila mamatest a zrobila ešte v ten istý deň ale večer a na teste už bola krásna druhá čiaročka...držím pršteky, aby to dopadlo ako u mňa.... 😀 my sme 12tt+6, včera sme boli na kontrole, zatiaľ je všetko o.k., dúfam, že to aj tak ostane až do konca....už máme za sebou aj svadbu 😀 tak držím pršteky 😅

zuzanka9999
15. jún 2012

@melisaaa mojka je zbytocne to sem davat lebo okrem kontrolnej tam nie je ani naznak druhej ciarky:(
@mistisa no ale nechapem na co mi graf stupa ked tehu nie som, este nie je uplne suchy ten test. ja som si fakt robila nadeje ze to mohlo vyjst:( no ja uz testovat asi nebudem. i tak mamtest uz nemam a mam en jeden woman secret a ten si spravim asi rano pred svadbou alebo az buduci tyzden ak mrcha nepride.

mistisa
15. jún 2012

@majka748 ajoooooj mojka joj teba som daaaavno nevidela 🙂 joj tak dufaaam ze bude vsetko okiiii a budete zdravucky 🙂 nooo asi skusim este ten kupit hm.no uvidime 🙂 🙂 🙂 skusim urobim no mne poobede ukaze vzdy krajsieho sucha ako rano hm.nechapem hm. takze sa mi mas fajn ano? 🙂

mistisa
15. jún 2012

@zuzanka9999 uvidis ked uschne moja 🙂 no ja uz som tiez stratila nadej ako som hentu machulu videla aj rozmyslam ze ju vymazem s albumu tu foto 🙂 no a uvidime co ma byt bude 🙂

zuzanka9999
15. jún 2012

@mistisa ved hej ale tak nech mi dojde mrcha aspon na co ma takto natahuje. nech zacnem brat ten clostil a to mi doda novu nadej, ze sa to uz mozno konecne podari.

mistisa
15. jún 2012

@zuzanka9999 no presne tak ja sa obavam ze opat pojdem na vyvolavacku hm ☹ no uvidime 🙂 v pondelok mam blavu 🙂 🙂

zuzanka9999
15. jún 2012

@mistisa hej tak potom daj vediet ako si dopadla 🙂 dufam ze dobre🙂

majka748
15. jún 2012

@mistisa máme sa dobre, zatiaľ ma všetky tehu nevoľnosti obišli, len som veľmi unavená a musím si poobede zdriemnuť, no len dnes neviem ako to vymyslím keď som v práci do 19:00 hod. 😀 ja som mala tehu testíky od lauritky a na nich som stále videla nejakých duchov, potom som kúpila dr.Max na jednom z nich nebol ani duch a na druhom bol duch a potom sa roztiekol na machuľku...náš najkrajší svadobný darček 😅

mistisa
15. jún 2012

@majka748 nooo tomu verim mojka joj 🙂 krasne no tak super ze nemas nevolnosti 🙂 🙂 nech len je vsetko dobre celeeee tehulstvo 🙂 🙂 🙂 ja uvidim co bude 🙂 dam ti vediet potom oki? 🙂 🙂 a co porabkas?

zuzanka9999
15. jún 2012

@mistisa a uz ta budu aj vystretovat ci idete iba na konzultaciu?

mistisa
15. jún 2012

@zuzanka9999 iba na konzultaciu ideme opat odznova vsetko ☹ no uvidime dufam ze bude aspon uspesny tento mesiac lenze opat bude ovula neskor bo uz teraz som 34 DC a mrcha nikde 🙂

moni1007
15. jún 2012

@zuzanka9999 ahoj mojka. ja som dnes klesla. http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 ale neprikladam tomu nejak extra vyznam,kedze mrcha ma prist az vo stvrtok...moja grafik super, podla mna je asi este skoro na ciarky, aj ked vcera bola,ale bola straaasne slabulinka, ja by som pockala este par dni. ale to na tebe...inak, som videla,ze si pisala aj do grafov.mam rovnaky nazor, ze mrcha by nemala prist az tak buduci tyzden.ako som ti pisala aj vcera ohladom tej LF. 🙂 ja som dnes netestovala 🙂

lollipop22
15. jún 2012

Ahojte baby ako vám dobre ze niektore ste uz v tom, aj ja by som uz bola uz velmi rada keby sa nam to podarilo
len s priatelom to este velmi neplanujeme lebo ön este velmi nechce ale ja citim ze som uz pripravena
nato

zuzanka9999
15. jún 2012

@moni1007 hej klesla si ale nie nejako vyrazne, no mas pravdu ze tym ze je ovu neskor tak aj mrcha sa posuva na neskor. tak uz pockam asi az do toho utorka, na svadbe si dam iba pohar bieleho vina radsej nejak pit nebudem, i tak ma byt strasne teplo a vtedy ani nezvyknem pit alkohol, bo mi nechuti. no moj graf si videla? http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db ja nechapem kam este stupam, podla mna zajtra klesnem, bo ved tak vysoko ked idem pojdem aj pomaly dolu. ale som na tom ako ty uz si nadeje radsej nerobim.

azzura
15. jún 2012

@mistisa ahoj tak ako?? Ja zajtra konecne 2.IUI mam iba jedinky folik a vcera mal 17,3mm

kikaneu
15. jún 2012

@azzura ahoj 🙂 o tebe som dávno nič nečítala....takže 2.IUI? tak budem na teba silno myslieť, nech to už konečne vyjde 😉

moni1007
15. jún 2012

@zuzanka9999 no mojka, grafik som vyidela, pisala som ze ho mas pekny, verim mu, ze neklesne 😀 no ja som sa vcera poobede ukludnila, lebo po tej machuli, co ste mi pisalli,ze bola asi duch (comu ja moc neverim) som si zacala robit nadeje 😒 tak som sa pekne schladila, lebo je to hrozne cakat ze si tehu a mrcha pride 😒 ja testnem az tak vo stvrtok alebo v piatok,ak mrcha nepride 🙂

azzura
15. jún 2012

@kikaneu ahoj, dakujem...mala som depku, lebo minuly mesiac sa mi vytvorila cysta a zrusili mi IUI, tento mesiac som bez tabletiek a zazrak jeden folik 🙂. Ty sa mas ako, držís sa??

moni1007
15. jún 2012

@mistisa ahoj mojka. napisem ti co som napisala Zuzke. ked si mala neskor ovu, tak aj mrcha ne/chodi neskor. LF by mala trvat 10 a viac dni, pricom najcastejsie 14-15 dni. takze ty mas podla termin mrchy az buduci tyzden...ale drzim palce nech nechodi 🙂

kikaneu
15. jún 2012

@azzura cysta? akoby toho bolo ešte málo....som rada, že folík narástol sám bez pomoci, tak nech zázraky pokračujú a z folíku bude fazuľka 😉 ja? od dnes dovolenkujem.....a fyzicky sa už mám skvele....psychika sa hojí dlhšie, ale tiež je to už o dosť lepšie

azzura
15. jún 2012

@kikaneu komu je lepešie 😀 😀 Tak to som rada že si ok, a už snazilkujete volnym sposobom alebo ešte musite počkat. psychika sa upravy ked bude opat babo, neboj, anjelik ti posle coskoro za seba nahradu 😉.

kikaneu
15. jún 2012

@azzura nesťažujem sa 🙂 nič nemusíme 😅 teda bolo mi povedané: "mali by ste" 🙂 ale ešte nesnažilkujeme, mám novú prácu od septembra, tak nechcem hneď zdrhnúť ....začneme až niekedy v novembri alebo decembri 😉 ďakujem moja

azzura
15. jún 2012

@kikaneu tak budem silno držať palce 🙂 prajem ti to strasne, ani si neviem predstavit co si prezivala ☹

kikaneu
15. jún 2012

@azzura 🙂 ďakujem.....bolo to hrozné, taká bezmocnosť a zrazu prázdno.....no prežila som to.....niekdy uvažujem, či by nebolo lepšie ostať bez bábätka ako čosi také prežiť.....ale potom sa vyhreším, že rozmýšľam nad somarinami 😉 a dnes som čítala takú peknú vetu: "Chcem, aby naša láska behala po obývačke." a presne toto chcem 😉 a nielen po obývačke, aj po kuchyni, spálni a kdekoľvek, len aby bola s nami

fifitko25
15. jún 2012

@azzura a kedy pojdes na zákrok moja?? Super že aspoň jeden, ja som vždy mala jeden aj po clostile 🙂

mattuliatko30
15. jún 2012

@azzura ahoj mojka...tak zajtra už ideš???...juj...budem na teba mysieť moc.....nech je to ten šťastný folik....ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e včera som bola u dokiho...dal mi nejaký lutenyl...to sa berie od 16dc 10 dní..a potom by mala prísť ms..tak uvidím...lebo inak by mi mala ms prísť podľa výpočtov a grafov už v pondelok-útorok..a takto mi to príde asi až26.6, tak uvidím

mattuliatko30
15. jún 2012

@fifitko25 ahoj ako?..čo máš nové?....čo ti povedali na ten krčok?....stále si doma?