Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ahojky moja 🙂 hm no a uz je suchy? ja som dosla k hentomu kazetovemu a uplne rozteceny takze plany poplach asi tiez .urobila som dnes a zatial nic moc takze teraz testnem az v nedelu najskor 🙂 ale podla teplotky mi to vobec nevyzera na tehu aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... no ale tvoje teplotky su krasne 🙂 aj skusis testnut este?
@mistisa Ahoj moja....dlho som sa neozvala, len sem tam som pozrela čo nové....nechcem ti robiť zbytočné nádeje...ja som mala najprv tiež takých jemnulinkých duchov a potom mi na jednom teste sa z toho ducha zrobila machuľka...nedalo mi to...tak som si kúpila mamatest a zrobila ešte v ten istý deň ale večer a na teste už bola krásna druhá čiaročka...držím pršteky, aby to dopadlo ako u mňa.... 😀 my sme 12tt+6, včera sme boli na kontrole, zatiaľ je všetko o.k., dúfam, že to aj tak ostane až do konca....už máme za sebou aj svadbu 😀 tak držím pršteky 😅
@melisaaa mojka je zbytocne to sem davat lebo okrem kontrolnej tam nie je ani naznak druhej ciarky:(
@mistisa no ale nechapem na co mi graf stupa ked tehu nie som, este nie je uplne suchy ten test. ja som si fakt robila nadeje ze to mohlo vyjst:( no ja uz testovat asi nebudem. i tak mamtest uz nemam a mam en jeden woman secret a ten si spravim asi rano pred svadbou alebo az buduci tyzden ak mrcha nepride.
@zuzanka9999 uvidis ked uschne moja 🙂 no ja uz som tiez stratila nadej ako som hentu machulu videla aj rozmyslam ze ju vymazem s albumu tu foto 🙂 no a uvidime co ma byt bude 🙂
@mistisa ved hej ale tak nech mi dojde mrcha aspon na co ma takto natahuje. nech zacnem brat ten clostil a to mi doda novu nadej, ze sa to uz mozno konecne podari.
@zuzanka9999 no presne tak ja sa obavam ze opat pojdem na vyvolavacku hm ☹ no uvidime 🙂 v pondelok mam blavu 🙂 🙂
@mistisa máme sa dobre, zatiaľ ma všetky tehu nevoľnosti obišli, len som veľmi unavená a musím si poobede zdriemnuť, no len dnes neviem ako to vymyslím keď som v práci do 19:00 hod. 😀 ja som mala tehu testíky od lauritky a na nich som stále videla nejakých duchov, potom som kúpila dr.Max na jednom z nich nebol ani duch a na druhom bol duch a potom sa roztiekol na machuľku...náš najkrajší svadobný darček 😅
@zuzanka9999 iba na konzultaciu ideme opat odznova vsetko ☹ no uvidime dufam ze bude aspon uspesny tento mesiac lenze opat bude ovula neskor bo uz teraz som 34 DC a mrcha nikde 🙂
@zuzanka9999 ahoj mojka. ja som dnes klesla. http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 ale neprikladam tomu nejak extra vyznam,kedze mrcha ma prist az vo stvrtok...moja grafik super, podla mna je asi este skoro na ciarky, aj ked vcera bola,ale bola straaasne slabulinka, ja by som pockala este par dni. ale to na tebe...inak, som videla,ze si pisala aj do grafov.mam rovnaky nazor, ze mrcha by nemala prist az tak buduci tyzden.ako som ti pisala aj vcera ohladom tej LF. 🙂 ja som dnes netestovala 🙂
Ahojte baby ako vám dobre ze niektore ste uz v tom, aj ja by som uz bola uz velmi rada keby sa nam to podarilo
len s priatelom to este velmi neplanujeme lebo ön este velmi nechce ale ja citim ze som uz pripravena
nato
@moni1007 hej klesla si ale nie nejako vyrazne, no mas pravdu ze tym ze je ovu neskor tak aj mrcha sa posuva na neskor. tak uz pockam asi az do toho utorka, na svadbe si dam iba pohar bieleho vina radsej nejak pit nebudem, i tak ma byt strasne teplo a vtedy ani nezvyknem pit alkohol, bo mi nechuti. no moj graf si videla? http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db ja nechapem kam este stupam, podla mna zajtra klesnem, bo ved tak vysoko ked idem pojdem aj pomaly dolu. ale som na tom ako ty uz si nadeje radsej nerobim.
@zuzanka9999 no mojka, grafik som vyidela, pisala som ze ho mas pekny, verim mu, ze neklesne 😀 no ja som sa vcera poobede ukludnila, lebo po tej machuli, co ste mi pisalli,ze bola asi duch (comu ja moc neverim) som si zacala robit nadeje 😒 tak som sa pekne schladila, lebo je to hrozne cakat ze si tehu a mrcha pride 😒 ja testnem az tak vo stvrtok alebo v piatok,ak mrcha nepride 🙂
@azzura 🙂 ďakujem.....bolo to hrozné, taká bezmocnosť a zrazu prázdno.....no prežila som to.....niekdy uvažujem, či by nebolo lepšie ostať bez bábätka ako čosi také prežiť.....ale potom sa vyhreším, že rozmýšľam nad somarinami 😉 a dnes som čítala takú peknú vetu: "Chcem, aby naša láska behala po obývačke." a presne toto chcem 😉 a nielen po obývačke, aj po kuchyni, spálni a kdekoľvek, len aby bola s nami
@azzura ahoj mojka...tak zajtra už ideš???...juj...budem na teba mysieť moc.....nech je to ten šťastný folik....ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e včera som bola u dokiho...dal mi nejaký lutenyl...to sa berie od 16dc 10 dní..a potom by mala prísť ms..tak uvidím...lebo inak by mi mala ms prísť podľa výpočtov a grafov už v pondelok-útorok..a takto mi to príde asi až26.6, tak uvidím
@fifitko25 ahoj ako?..čo máš nové?....čo ti povedali na ten krčok?....stále si doma?

@moni1007
@mistisa ahojte baby , mom dnesny graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db ale mamatest negativny, tak asi ten vcerajsi duch aj dnes ho je tam vidiet bol nejaky chybny test:( zaujimave je ze mi teplota furt stupa. radsej nech mi uz dojde mrcha nech mozeme cim skor zacat snazilkovat.