icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa to ti verím....ja som dnes bola poslednýkrát v robote, už idem len na rozdávanie vysvedčení a od septembra začínam novú životnú kapitolu......zase 😉 aj sa teším aj smútim, také zmiešané pocity mám....

mistisa
14. jún 2012

@kikaneu jaaaj takto hm. no pekne pekne.no ved ano ked nieco robis ak ta to bavi alebo tak potom to chyba a coze si sa dala na lepsie cesty? 🙂

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa no, dúfam, že bude lepšie 😉 ale hlavne bude to bližšie 🙂

mistisa
14. jún 2012

@zuzanka9999 miciii si tu?

mistisa
14. jún 2012

@kikaneu no tak budem drzat palceky aby bolo lepsie moja. si predstav robila som test zarovno hentym ale iny typ a tam je tiez duch aj je troska lepsie vidiet tusim a aj som to odfotila 🙂

drobcek11
14. jún 2012

@mon777 ja uz neviem coi tie ovu znamenaju uvidime ci pride ta mrcha ci nie a ked ano tak to bude pre mna zahada :D

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa ďakujem 🙂 juuuj, som zvedavá na zajtra, ale podľa mňa to vyšlo 😉 myslela som si od začiatku, že vám to vyjde 😉

drobcek11
14. jún 2012

@mistisa tisko gratulujem 🙂 mozno je este skoro aby ti 9dpo ukazal test urcite bude silnejsia za par dni 🙂

mistisa
14. jún 2012

@kikaneu
@drobcek11
@red_kika aha ja vam dam foto ci mi nesisi oki? dakujem zaticka potom tu tooooooooko tehu virusov posleeeem 🙂

drobcek11
14. jún 2012

@mistisa je to taam 🙂

danjelca
14. jún 2012

@mistisa jasná vec rysuje sa..pekne ešte vystupi, na tomto teste je to vidno a nakolko si len tak málo DPO tak zajtra pozajtra už bude jasný🙂

red_kika
14. jún 2012

@mistisa tak tu to je vidno.. zaujimave 😀

mistisa
14. jún 2012

@drobcek11 je to pekne viediet ? ja omdliem ja som ho chcea vyhodit lebo tam nic nebolo a toto som nasla ked som ho tesne pred vyhodenim este kukla 😀

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa aj ja tú čiarku vidím 🙂 ssupeeer, teším sa....teraz už len dávaj na seba pozor 😉

mistisa
14. jún 2012

@danjelca
@red_kika joooooj baby ja neviem co mam robit ale bojim sa tesit 🙂

mistisa
14. jún 2012

@kikaneu okiii budem 🙂 🙂 radsej budem v kludiku joooooj ale bojim sa tesit .-)

red_kika
14. jún 2012

@mistisa este musis pockat s tesenim 🙂 skus vydrzat az ked fakt ztmavne a mrcha bude meskat

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa tak, tak....na tešenie máš ešte trošku času 😉 držím prsty, nech pekne tmavne

mistisa
14. jún 2012

@red_kika jasne skusim sa nejak tak zariadit radsej som pri zemi este ale v kutiku duse dufam a tesim sa 🙂 ale oficialne pockam az ked zosilnie 🙂

mistisa
14. jún 2012

@kikaneu radsej sa veru drzim pri zemi uvidime co bude zajtra 🙂 🙂 ale sranda je ze to som robila na obed hm 😒 😉 😉 😉 😉 😉 😉

kikaneu
14. jún 2012

@mistisa fúha, na obed? tak ja som zvedavá na ranný 😉

red_kika
14. jún 2012

@mistisa aj ta boli brucho, prsia alebo nieco?

zuzanka9999
14. jún 2012

@mistisa cicka som tu len pomaly odpisujeeem pekny testiiiiik.

drobcek11
14. jún 2012

@mistisa je to vidno 🙂

mistisa
14. jún 2012

@kikaneu noooo aj ja moja aj ja 🙂

mistisa
14. jún 2012

@red_kika no prsia nie ale podbrusko ma boli dost a kriiize 🙂 a mam vytok.ale zatial nic ine.hm 😉

zuzanka9999
14. jún 2012

@mistisa mickaaa idem uz spinkat tak zajtra ti dam vediet ako dopAdol testik🙂

penelope111
14. jún 2012

@mistisa Nebudem ti ešte gratulovať, ale budem ti držať palce aby bola silnejšia a sinejšia tá druhá / A teším sa s tebou 🙂 Toľko testov s druhou // že to už musí byť pravda 😀

mattuliatko30
15. jún 2012

@mistisa teda micka....super..len tak ďalej pokračuj..a ako máš grafík?..ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja už len budem čakať..ako sa mi to oddiali...cyklus...tými tabletkami 😒 síce mi to nabúralo dovolenku..ale tak nejako to prispôsobím

mistisa
15. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj micik neviem neviem ked som dnes na ten test kukla to bola akasi machula akoby to stieklo.hm.nechapacka.ved to ze mam nizke tepltoky a hned mi bolo divne ze by hentak ukazalo aha http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm urobila som teraz rano este jeden ale nic tam zatial nie je takze asi nic ☹ ale nevadi uvidime este neni suchy 🙂

mistisa
15. jún 2012

@zuzanka9999 noooo micik nenapinaj 🙂 ja neveim henten zovcera ten kazetovy som dosla kukla a je nejaky rozteceny tam asi nic nebude ☹ no nevadi uvidime ked uschne tento co som dnes robila 🙂 a ty ako?