icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
15. jún 2012

@azzura to ja už som dlho 😉 chcem byť zase naladená tak ako predtým, no ide to ťažko a pomaly.....musím byť trpezlivá 😉

azzura
15. jún 2012

@kikaneu aj mna ked prejdy depky a nervy, tak sa zamyslim a potom perlim mudrosti zivota 😀

kikaneu
15. jún 2012

@azzura čiže dnes je ten deň 🙂

azzura
15. jún 2012

@kikaneu aj 😀

kikaneu
15. jún 2012

@azzura idem moja, ešte raz držím prsty na zajtra 😉 pekný deň

azzura
15. jún 2012

@kikaneu pa a dakujem

mistisa
15. jún 2012

@azzura joooooj micik moc drzim palceky budem na teba silno mysliet 😉 takze dnes pregnyl a zajtra sa ide na to ano? Ci ako?

azzura
15. jún 2012

@mistisa tak tak, dnes si budem pichat do rite injekciu 🙂, kedze mne moc rychlo zabera, tak si ju musim nejak prisposobit, aby zas ovulka moc rychlo neprebehla 😠 .
A ty ako??

gelinka75
15. jún 2012

@azzura to sa budes pichat sama? 😕 😀

azzura
15. jún 2012

@gelinka75 ano 😀 😀 😀 a kto?? zajtra ti poviem ako to dopadlo 😀

gelinka75
15. jún 2012

@azzura ked si predstavim tu pozu, tak sa musim smiat 😀

azzura
15. jún 2012

@gelinka75 no vsak zajtra mozno dojdem seknuta, ked budem tak dozadu vytocena 😀 . Moj mi ho nepichne a do TT sa mi nechce ist na pohotovost, zvladli to ine musim aj ja.

mattuliatko30
15. jún 2012

@azzura mojka..a aj meriaš?..či nie?..aby si videla teplotku čo robí hm?

mattuliatko30
15. jún 2012

@azzura super mojka...budem ťa tu denne sledovať....a dúfam,že už to tentoraz vyjde...ono keď si pichneš tú injekciu..tak ovu už bude...či ako to je?..vtedy praskne folik?..a môžu ti urobiť IUV?...ako vieš, že kedy bude ovu?...oni ti to tam ešte pozrú,či praskol?..

mistisa
15. jún 2012

@azzura no moja dufam ze to vydrzi do rana 🙂 🙂 budem sa modlit a hned daj vediet okik? joooj nech ti to vide 🙂 ja neviem je taky isty ako vcera 🙂 ale ten tycinkovy nie kazetovy ten je divny ten uz ani nebudem kupovat ale dostala som mama test 🙂 🙂 konecne .-)

zuzanka9999
15. jún 2012

@moni1007 no ved prave a hlavne teraz neviem na com som skoda ze to zasa nevyslo.ja sa teraz opalujem na terase;) a ty?

azzura
15. jún 2012

@mattuliatko30 tak ovu by mala byt do 36 hodin od injekcie, ale ja ju mavam cca do 12 hod. Uz ma pozerat nebudu ci praskol alebo nie, ale ja si citim ovu.

azzura
15. jún 2012

@mistisa najlepsie su aj tak mama testy. moja nestresuj, uvidis co bude .....kolko krat tie co maju idealne podmienky na tehu nie su tehu ale naopak.

mistisa
15. jún 2012

@fifitko25 mojka a ty co to zase vymyslas? crevne choroby nestacili? ty potrebujes este nieco ine aj? hm? to co toto ty spekulujes? nie nie ziadna nemocnica to sa pekne napravilo vsetko 🙂 a to co presne zas mas ? ved nestiham docitavat baby clovek tu neni hodinu a ma co robit cele poobedie 🙂 docitavat spravy 😀

mistisa
15. jún 2012

@azzura tak tak no konecne som ich dostala su dva v baleni 🙂 ved uz som myslela ze ani nedostanem v trencine mamatesty ☹ a kupila som si kyselinu listovu 🙂

fifitko25
15. jún 2012

@mistisa od pondelka mám problém micka, na kontrole zistili, že sa mi otvára krčok maternice a to nie je dobré, musí sa zavrieť, lebo inak mi ho budú musieť zašiť, lebo by hrozil potrat ☹ ☹ tak teraz ležím a čakám na zázrak ....

mistisa
15. jún 2012

@fifitko25 joj moja no pekne nebojkaj vsetko bude dobre 🙂 toto iste mala moja mamina pri bratovi ale tej to zacalo uz v 2 mesiaci.nebojkaj urcite sa to napravilo hned mi daj vediet oki? budem zvedava moc moc drzim palceky nech je vsetko dobre 🙂 🙂 a hlavne lezkaj a nic nerob a pekne sa setri okik? 😉 😉 😉

moni1007
15. jún 2012

@zuzanka9999 no tak to mas fajne. ja napalujem mame cdcka...akurat som bola vonku povesat pradlo a dala som este raz prat...a idem upiect tortu tatovi na den otcov 🙂 moja prva taka klasicka torta... tak drz palce 🙂

mistisa
15. jún 2012

@moni1007
@zuzanka9999 ako micky moje ako sa mame? zuzi ukazalo nieco ? po vyschnuti? ja mam stale ducha hm.ale kupila som uz mamatesty konecne 🙂 a kupila som si kyselinu listovu 🙂 aj s kremom proti striam chachacah v akcii 😀 😀 😀

moni1007
15. jún 2012

@mistisa ahojkaj... no u mna vsetko v pohode. dnes mi teplotka troska klesla, ale tak mrcha ma prist az vo stvrtok... no tak to som zvedava co ten mamatest ukaze.kedy budes testovat? co porabas? ja som bola akurat pradlo povesat a este som dala jednu varku prat 🙂

fifitko25
15. jún 2012

@mistisa ležím a nič nerobím 🙂 dokonca som si na obed objednala pizzu, aby som si nemusela variť 😅

mistisa
15. jún 2012

@moni1007 mne sa drzi teplotka tak ako vcera hm.no mna dnes ukrutne bolia krize a podbrusko a mam stale ten vytok docela dost by som povedala hm. ale inak mi nic neni a hlava ma boliii ☹ my pecieme s maminou kolacik a slanu tortu , a varime a cakam kedy sa mi zobudi synovcek a ideme sa hrat zase a dojde mi aj neterka tak sa tesim budem obkolesena detmi 🙂 ty si sikula ty makas ako das 😀 ja ani neviem kedy mam testnut? 🙂

mistisa
15. jún 2012

@fifitko25 presne tak to ma byt 🙂 to sa mi lubi a az do pondelka tak ano? 🙂

fifitko25
15. jún 2012

@mistisa áno potom pôjdem na kontrolu a uvidíme, čo ďalej