Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 aj ja to mam rada lebo aj to ze chlapy sa s tym tak vedia vyhrat mnaaaam ja to zboznujem ked mm vari 🙂 a najlepsie je ked ideme na chatu tak chalani behaju a chystaju a robia pizzu a my baby sedime a uzivame si uzasne pohlady na chlapov ako varia 🙂 🙂 no joj uz nech tu je drobec moj a maly uz nech vstane nech som vo svojom zivly 🙂
@zuzanka9999 no veru dufam.lebo vzdy ked sa na nieco chystam a chcem to co najlepsie spravit,tak to az tak moc dobre nedopadne 😀
@mattuliatko30 akurat aj ja vravim,ze kde su vsetky baby 😀 😀 😀 😀 v grafoch same tehu testiky a tu sa spi 😀 😀 😀
@mattuliatko30 ajooooj 🙂 ja dnes len nakukam mam tu obkolesenie deti tak sa venujem 🙂 ako moja?
@zuzanka9999 chalooo aj ja nachvilku 🙂
@moni1007 miciii caaaauuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to sa mi nahodou podarilo chichichi 🙂
@mistisa no mistisa takze ak zajtra bude dalsi test negativny tak je jasne ze tehu nie som, takze zajtra sa aspon zabavim na tej svadbe🙂
@zuzanka9999 no micik u mna to tiez bohvie ako nevyzera furt len duchovia takze je viac nez mozne ze z toho opat nic nebude tepltoka nizko hm.uvidime ale nafuknuta som ako by ma nafukli ☹
@zuzanka9999 no ved uz bolo na case...u nas bol poobede oco s bratom,tak som nemohla tu to tortu robit,tak som ju robila teraz vecer...este polevu a ozdobit a koncim...som vystavena, ma strasne tie krize bolia...a ty mojka ako?
@mistisa
@moni1007 no ja sa balim bo rano odchadzam sme zvolen na tu svadbu a myslim s ze ak by som bola tehu tak by som mala nejake priznaky ale mne vobec nic nie je a a ani sa necitim na mrchu a hlavne testy negativne okrem toho drobneho ducha kt. je ledva vidiet. tak uspesne ocakavam mrchu, ale aspon sa zajtra zabavim a aj popijeme vinko,potancujeme tak sa tesime🙂 ale trosku sme sa aj s mm pochytili tak mame tichu domacnost 🙂))))))
@zuzanka9999 aj moj ma dnes nahneval, ze stale s tymi testami a kadecim chodim, ale tak co uz.ale sme v pohode, bavime sa spolu. aj my pri torte pomahal. mojka zajtra sa dobre zabavte... a hlavne nemysli na tehu. uvidis 🙂
@zuzanka9999 a coze sa stalo coze ho nahnevalo? hm.ja mne bolo dnes otrasne vam poviem ako bolesti akoby sa mala mrcha za 5 minut pustit az do stehien ☹ krize no neuveritelna bolest ☹ a hlava ani nehovorim hm.a teraz uz ma nic neboli len mam straaaaasne nafuknute brucho ale tak ze by som potrebovala aby mi ho niekto prepichol.az krce mam normalne ☹ ale inak nic ma uz neboli 🙂 tak si to uzite moja a hlavne stastnu cestu 🙂 a poriadno sa zabavte 🙂
@moni1007
@mistisa micky moje presne to co ty moni ze mi uz z toho sibe, ze uz nic ine nevnimam iba aby s tam zbrazili dve ciarky a ze co na to tak tlacim a bla bla ale tí muzi to nepochopia ze mne je prednejse mat rodinu ako cokolvek ine a som z toho nestastna ze to nejde.tak sa nebavime on isiel von s kamosom a ja som sama soma a idem pomaly spinkt bo rano skoro vstavame. lasky moje pisem vam v nedelu dobre? budem na vas mysliet 🙂
@zuzanka9999 @mistisa no babulky, uz som tu,aj ked neviem,ci ste tu este vy...som konecne dokoncila tu tortu. mm vravi,ze na to ze je moja prva, je super... tak som rada, este som zvedava ako bude chutit... no moja, presne, chlapi su taki, oni necitia to co my. aj ked tiez tuzia po detoch, nikdy nepochopia tuzbu zeny byt matkou...ale vezmi to tiez tak, ze oni chcu aby sme boli v pohode, aby sme sa zaoberali aj niecim inym a aby sme sa netrapili,len oni to nevedia dat citlivejsie najavo...moj mi vcera tak drzo povedal,ze co ten test obzeram,ked bielejsi ani byt nemoze a to mi trosku aj ublizilo...ale tak chapem ako to myslel, tak to neriesim 🙂 chcete vidiet moju torticku?
@zuzanka9999 jasne babenky ja tiez asi v nedelu najskor 🙂 🙂 budem nakukat zajtra ale nebudem tu stale.micka to su chlapy to je uz raz tak hm.☹ dobre sa bavte a poriadno sa odreagujte 🙂 potrebujete to uz obidvaja 🙂 aj rano testujes? 🙂

@mistisa no mna uz hlava konecne pomaly prestava, vsak ma bolela v kuse 3 dni, asi to bolo tym pocasim a tie krize su stale hrosie a horsie...ale inak vsetko v pohode... no ani by som nepovedala, nejak extra som si nemakla... mm vari obedik takze fajne...mam rada,ked jem nieco co som nenavarila,ked som obsluzena 😀 😀 😀 no tak pekne, sa budes dneska bavkat s detickami, to ti bude fajne 😀 v dobrom zavidim 🙂