Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura super mojka...budem ťa tu denne sledovať....a dúfam,že už to tentoraz vyjde...ono keď si pichneš tú injekciu..tak ovu už bude...či ako to je?..vtedy praskne folik?..a môžu ti urobiť IUV?...ako vieš, že kedy bude ovu?...oni ti to tam ešte pozrú,či praskol?..
@moni1007 no ved prave a hlavne teraz neviem na com som skoda ze to zasa nevyslo.ja sa teraz opalujem na terase;) a ty?
@mattuliatko30 tak ovu by mala byt do 36 hodin od injekcie, ale ja ju mavam cca do 12 hod. Uz ma pozerat nebudu ci praskol alebo nie, ale ja si citim ovu.
@fifitko25 mojka a ty co to zase vymyslas? crevne choroby nestacili? ty potrebujes este nieco ine aj? hm? to co toto ty spekulujes? nie nie ziadna nemocnica to sa pekne napravilo vsetko 🙂 a to co presne zas mas ? ved nestiham docitavat baby clovek tu neni hodinu a ma co robit cele poobedie 🙂 docitavat spravy 😀
@fifitko25 joj moja no pekne nebojkaj vsetko bude dobre 🙂 toto iste mala moja mamina pri bratovi ale tej to zacalo uz v 2 mesiaci.nebojkaj urcite sa to napravilo hned mi daj vediet oki? budem zvedava moc moc drzim palceky nech je vsetko dobre 🙂 🙂 a hlavne lezkaj a nic nerob a pekne sa setri okik? 😉 😉 😉
@zuzanka9999 no tak to mas fajne. ja napalujem mame cdcka...akurat som bola vonku povesat pradlo a dala som este raz prat...a idem upiect tortu tatovi na den otcov 🙂 moja prva taka klasicka torta... tak drz palce 🙂
@moni1007
@zuzanka9999 ako micky moje ako sa mame? zuzi ukazalo nieco ? po vyschnuti? ja mam stale ducha hm.ale kupila som uz mamatesty konecne 🙂 a kupila som si kyselinu listovu 🙂 aj s kremom proti striam chachacah v akcii 😀 😀 😀
@moni1007 mne sa drzi teplotka tak ako vcera hm.no mna dnes ukrutne bolia krize a podbrusko a mam stale ten vytok docela dost by som povedala hm. ale inak mi nic neni a hlava ma boliii ☹ my pecieme s maminou kolacik a slanu tortu , a varime a cakam kedy sa mi zobudi synovcek a ideme sa hrat zase a dojde mi aj neterka tak sa tesim budem obkolesena detmi 🙂 ty si sikula ty makas ako das 😀 ja ani neviem kedy mam testnut? 🙂

@azzura to ja už som dlho 😉 chcem byť zase naladená tak ako predtým, no ide to ťažko a pomaly.....musím byť trpezlivá 😉