icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
15. jún 2012

@mistisa no korpus je mramorovy, ci ako sa to vola, a mam tam orechovu a aj cokoladovu plnku a babany....a ozaaaaj aj liker orechovy 😀 😀 😀 sa tesim ako bude vyzerat ked sa rozkroji... tak som na nu pysna,ale na vase torty nema 😀

moni1007
15. jún 2012

@mistisa mojka, bezim uz,tak dobru noc 🙂

mistisa
15. jún 2012

@moni1007 exotka neboj nic len sa rozbehnes nas aj predbehnes 🙂 oki idem aj ja tak papikyyy a bru nocku zitra pisem ako mam teplotku a aj testnem 🙂 papa 🙂

zuzanka9999
16. jún 2012

@moni1007 nadherny je ten kolac tatino sa bude tesit 🙂
@mistisa no kocky mne teplota klesla a test negativny takze je jeasne ze tehu nie som. ozvem sa vam zajtra bo sa ponahlam pobalit a pochystat. http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. prajem pekny vikend

mirinka1
16. jún 2012

@dadax84 ahoj, tak dnes som si robila druhy test a nic, biely jak sneh (okrem tej jednej / ) ☹ ale ani kramy nechcu prist, tak pojdem na vyvolanie. Dakujem za podporu

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 kraaasne ranko micik ako moja? Ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... vystup 😉 a testik som nerobila este pockam aj co teplotka ci sa udrzi alebo ako 😉

moni1007
16. jún 2012

@zuzanka9999 ahojakj. dakujem. dufam,ze bude aj chutit...no tak to ma mrzi,ze si klesla,ale este nie je nic stratene.... bude ako ma byt.ja sa tiez pomaly asi na mrchu pripravujem. zostala som tak ako vcera http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 ci aj skor ako vo stvrtok nepride. vcera som sa dost na mrchu citila a vecer ma este aj prsia zacali boliet 😒 moja, dobre sa zabav a tiez ti prajem prijemny vikend 🙂

moni1007
16. jún 2012

@mistisa dobre ranko aj tebe. no moja pekne si stupla... som zvedava ako pojdes dalej 🙂 ja som zostala tak ako vcera http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 tak neviem ci uz aj mrcha nepride. vcera ma dost bolelo podbrusko a este zacali aj prsia. som zvedava co sa z toho vyvinie,.ale asi cervena 😀

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 no mojka ale ved si stale pekne kym mrcha nepride nie je nic stratene 😉😉 tak budem palceky drzat moja 😉😉 joj ja som uz hodinu s malym to je taky sintrisko 😉😉 a ty co porabkas? 😉😉

moni1007
16. jún 2012

@mistisa no nie je, ale radsej sa na nu pripravim... nechcem byt potom smutna. tak mas veselo, no ja este nerobim nic. sadla som ku kompu a cakam na mm, kym pride. siel tu tortu zaniest bo my nemame auto, tak prisiel brat po nu, lebo neskor zas nema cas 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 ahoj grafík máš stále pekný... 🙂 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
dnes idem s deťmi na akciu z práce..bude tam veľký skákací hrad..so šmýkačkou...cukr.vata..opekačka , buchty...juuuj...teším sa...kopec malých detííííí....

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj. no kukam, kukam a vyzera to skvele, ze by sa podarilo? 😀 tak ta caka pekny dnik. my ideme dnes k nasim a aj k svokrovcom a zajtra mozno pojdeme s nasimi do piestan, za sestrou 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 no nemyslím 🙂) a berem aj tie lieky....ale tak skúsim preistotu testnúť...tak keď budem 14dní PO, ak by 🙂 aby som ich prestala brať...ale neverím 🙂 tak pekný dník aj tebe.

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 no ten pokles vyzera byt IP...budem moc drzat palce.pekny den 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 no takých pokesov už v grafoch bolo..a nič..takže moc tomu nedávam...nič ma nebolí...iba ma bolel predvčerom strašne pravý vaječník....a teraz len podbruško..ale ani prsia , nič..takže nejako inak sa necítim..iba fučím ako slon 🙂 no idem čosi porobiť...halušky narýchlo spraviť..a o 11tej odchááádzam

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 no vsa kvudis, kazdopadne drzim palce...pekny den a dobre a zabavte 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 díky..poslala som ti srdénko 🙂 aby ti prinieslo šťastie 🙂

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 dakujem velmi pekne. ja som chcela tiez poslat srdiecka,ale mne to nejde, neviem co robim zle. tak aspon slovami ti prajem vela stasticka 🙂

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 ani mne to nešlo..musela som povoliť čosi..a potom to už ide 🙂 😉

moni1007
16. jún 2012

@mattuliatko30 a nevies co si povolila? 🙂

mistisa
16. jún 2012

@mattuliatko30 ajoooj miciiiik ako moja? Ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... testik som nerobila urobim zajtra asi alebo ked nevydrzim tak poobede ale skor zajtra 😉 uvidime 😉 ci idem teraz? Ale asi nie chacha 😉

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 ved ano to je pravda moja 😉 ja uvidim co bude bodaj by uz len stupala 😉

moni1007
16. jún 2012

@mistisa no mojka, ja som veru cakala ze rano tu hodis testik 😀 dufam,ze budes uz len stupat 🙂 bodaj by som aj ja este zacala stupat a uz neklesla 🙂

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 tak tak urcite ano mojka 😉😉 mne mm nadal ze som neurobila testik ze nech idem urobit chichi 😉😉 ale asi pockam na zajtrajsiu teplotku ci? Ale mrchovske bolesti mam opat len som sa zobudila ☹

moni1007
16. jún 2012

@mistisa no ja ich mam stale, vecer ma este aj prsia zacali boliet... no a ten moj hundral,ze by som len testovala 😀 😀 ale uz ma to ani nelaka testovat 😒

mistisa
16. jún 2012

@moni1007 no ja som povodne chcela az v pondelok ale ved mm furt do mna rype nech testnem hm.zatial odolavam 😉

moni1007
16. jún 2012

@mistisa som zvedava dokedy 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
16. jún 2012

@mistisa testniiiiii 🙂 aj teraz 🙂) 😉 😉

mattuliatko30
16. jún 2012

@moni1007 ani neviem keď som na ne klikla hore sa mi objavil taký pás...a to som dala povoliť..a potom mi to už išlo

mistisa
16. jún 2012

@mattuliatko30 tak pojdem ked inak nedas 🙂 a ako moja? 🙂
@moni1007 no uz som doodolavala asi pojdem chichi 🙂 🙂 skusim uvidim ale neviem hm mam divny pocit sice teplotka isla hore ale stale neni pekna ☹