Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@iwi9 nooo a to mas ako vytok hej? ved baby vsetky hovoria ze vytok pri tehu je 🙂 mne kamoska pisala ze to je normalne bo sa menia vsetky veci vnutry a prejavuje sa to vytokom 🙂 no nechcem ti robit nadeje aby si nebola potom moc sklamana radsej bud pri zemi ale kym tu nie je mrcha nie je nic stratene a nadej stale je 🙂 ja dnes som uplne mimo boli ma strasne podbrusko mrchovsky mam ten vytok tiez stale a krize ani enhovorim ☹ a hlava ma bolela cele poobedie skoro som prespala co ja som si bola naposledy poobede lahnut asi tak 3 roky dozadu ked som do novej roboty nastupila a zvykala som si na ranne 🙂
@iwi9 tak je to najlepsie moja 🙂 no ved rozmyslam ze nieco zjem ale ved mi je normalne na vracanie ☹ ani nemam na nic chut a chcem si dat tu kyselinu listovu a tam pisu po jedle ☹ tak aspon nieco sa snad dokopem zjest 🙂 dufam ´moja ze budu len dobre spravycky ale neviem radsej som aj ja pri zemi ale uz teraz mam strach z teplotky rannej hm aka bude dufam ze opat neklesnem ze sa budem uz pekne drzat hore 🙂
@mistisa no lenosim ako cely tyzden... uf 😠 . vzdy ked prideme zo slovenska, potrebujem aspon tyzden na regeneraciu a oddych. tak dufam, ze dnesnym dnom to konci a od zajtra uz nebudem len kvasit na gauci 🙄 .za cely tyzden som len raz varila!! otras... no a dnes to tiez nevyzera nadejne... ale boli sme aspon pozriet ten gauc, aj ked neuspesne... pojdem asi skladat puzzle a ty ao? co?
@mistisa no praveze zlenosena nie som vobec, dovolenka na slovensku je pre nas riadny zaberak... nonstop sa niekam ponahlame, s kazdym sa chceme stretnut, nic nestiham a vsade musim byt... takze prideme taki vystaveni, ze az 🙂 🙂 ale spokojnejsi akoby sme boli niekde v tropoch.. ale aj taku dovcu potrebujeme na celkovu regeneraciu.. malo by sme ist 12.9. tak dufam, ze uz pojdeme traja 😀
@mistisa a nesli uz tam traja? mne sa tak zda.. no ale chapem ale ved to je jedno... no tak ja dufam, ze uz tam pojdeme traja... a mozeme kludne aj styria 😀 😀 . a este nevieme kam pojdeme... portugalsko, cyprus, mozno tureco... ale po minulorocnom egypte radsej turecko nie... potrebujem mat pokoj od takych krajin.. najviac to vyzera na portugalsko...vsetko zalezi od toho, ci ked budem tehotna, ci bude vsetko v poriadku a ci mi bude byvat zle...
@iwi9 no ved ano .-) no budem drzat palceky moja 🙂 mne sa vidi ze sa krpec uhniezdoval v cine 🙂 mam pocit ale iba 🙂 nech vam to pekne vide nech si oddychnete my tento rok nejdeme nikam maximalne tak na chalupku a to je vsetko 🙂 uvidime tiez ako dopadnem 🙂 🙂 som ja zvedava ako dopadneme obidve moja 🙂
@zuzanka9999 ahoj mojka. to ma mrzi, taky pekny grafik si mala ☹ no ja som dnes riadne klesla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 vcera som zaznamenala 1krat a dnes 2krat spinenie. dnes som uz cakala riadnu mrchu kedze som tak klesla a ani mrchovske bolesti nemam, skor striedavu tupu bolest v podbrusku raz na jednej a raz na druhej strane...ale zajtra sa uz isto rozbehne...sa k tebe pridam a zas pojdeme spolu,aj ked s jednym dnom rozdielu...a ako si sa mala na svadbe? ja som bola dnes v piestanoch za sestrou.
@kikaneu no chcela som si ist aj dnes kupit rotoped,ale bli sme uz strasne unaveni, bo sme boli v piestanoch..ale zajtra si ho pojdem kupit do ziliny. tak sa aj tesim...sa aj trocha odreagujem... no u mna sa mrcha este nspustila, ani spinenie sa nejaknezvysilo, dufam,ze sa to nebude natahovat do nekonecna 😠 tak budeme spolu chudnut 😀 😀
@moni1007 cau mojka, nooo pekny pokles, ale tak hlavne vies na com si, ze asi pride kazdu chvilku. Na svadbe bolo super len som trosku unavena. Dnes som si dala prvu tabletku clostilu mam to brat od 1-5 DC a potom az v auguste.tak som zvedava ci zo pomoze:/ No inak ma byt riadne teplo cez tyzden
@moni1007 ahojky..tak ako?....dúfam,že mrchaňa ešte neprišla...my sme včera boli sa kúpať na Zelenej Vode bolo inak horúco...aj dnes tak vyzerá...len to už sedím v robote 😀

@iwi9 ze by dalsia zahada? noooo moja nie si tehu? 🙂 🙂 🙂