icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
7. dec 2011

@palculienka2011 dnes tam idem takže sa informujem a to koľko potom budeš mať ked si platiš 23 Eur mesačne?

purina12345
7. dec 2011

@palculienka2011 a ty od kedy platíš?
@vardzikova budeš, určite, uvidíš 😵

momamo
7. dec 2011

@vardzikova hmm .. to uz ja neviem ...idem ja pomaly off...bo pojdem z prace uz ...ak tu budes vecer tak sa tu stretneme, pekny zvysok dna prajem 😉 🙂

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 budeme si všetky držať prsty aby nam to vyšlo 🙂

palculienka2011
7. dec 2011

@purina12345 ja od 19.10.2011

@vardzikova nastav si to v poistovni tak, aby si si platila do maximalneho vymeriavacieho zakladu, potom budes dostavat aj maximalnu matersku, co bude cca 730e-tak dako, neviem presne

vardzikova
7. dec 2011

@momamo večer by som tu mala byť lebo manželik nebude doma, aj tebe pekny zvyšok dna 🙂

vardzikova
7. dec 2011

@palculienka2011 tak to by bolo paradne 🙂

palculienka2011
7. dec 2011

@vardzikova bolo, len ozaj over priamo na poistovni, ci staci otehotniet do zaplatenia tych 270dni, alebo treba do konca januara, ja dokym to neuvidim, neuverim 😖

vardzikova
7. dec 2011

@palculienka2011 no jasne opytam sa a hned si to zapišem aby som nezabudla a potom dam vedieť že ako 😎

sussi29
7. dec 2011

kočky užite si to tu večer, snáď vás stihnem zajtra prečítať 😀 my ideme s kolegynkami na koncert Fragile a možno aj na jeden punčík - uprostred týždňa sa treba trošku zresetovať 😉

palculienka2011
7. dec 2011

@vardzikova budes nas bojovy vyslanec 😀

eri28
7. dec 2011

caute baby testik negativny co uz, idem robit vianocny stromcek dnes som kupila, zivy nie je velky 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
7. dec 2011

@sussi29 uzi si tooooo

sussi29
7. dec 2011

Palculienka ďakujem 😉

palculienka2011
7. dec 2011

@eri28 jeeej, budes mat zabavku, ja sa chystam pimpnut nejake nase vianocne gule, len sa odhodlavam vykotit sa spred telky 😀

gelinka75
7. dec 2011

ja som 2 DC takze som adeptka na cakanie na ovu, ako super sa citaju riadky ako cakate na // palicky, dufam, ze sa to vsetkym vydari

delideli
7. dec 2011

@nativanativa : jasne,ze mam..meranie je moje hobby 😀
zatial taky v pohode,ale nic si od neho zatial snazim neslubovat..aj minule som mala pekny,ale nic z neho nebolo,1 den a bolo to v ... 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

gelinka75
7. dec 2011

@delideli fiha to vyzera vyborne ten graf, budes dalsia tehulka 😀

delideli
7. dec 2011

@gelinka75 : 🙂 zatial sa snazim predcasne sa netesit, aj ked dnes doobedu som sa tu uz tak nastimulovala, ze som sa chvilu pristihla pri teseni 😀 ..ale ved vies ako to chodi- vsetko svedci pre a zrazu dojde svinucha a je po zabave .. 😖

nativanativa
7. dec 2011

@delideli no ja zatial krce nemam , len prsia ma bolia , ale aj tak , neni som ja nejaka divna s tymi teplotami ??? nemam ich nejake nizke , myslim celkovo ?? 😖 😖 😖 😖 aj pred ovu a aj po ovu

gelinka75
7. dec 2011

@delideli ved prave, ze aj u mna to tak bolo 🙂 a nic, este stastie, ze mam kratky cyklus, takze ovu bude skoro 🙂 vidim, ze aj ty mas kratke cykly

palculienka2011
7. dec 2011

@delideli
@nativanativa babyzne, vy obe idete v patek testovat, ze?

delideli
7. dec 2011

@nativanativa : ja som citala, ze je nie je az take dolezite ake su teplty v absolutnych cislach,ale ako vyzera krivka,takze tym padom sledujem len to..mne sa tvoj grafik zatial velmi pozdava a aj to,ze nemas krce je slubne..prsia bolia aj mna, uz mi to miestami lezie na nervy,ale ked by to bolo k tehu, rada to vydrzim aj celych 9 mesiacov 🙂

delideli
7. dec 2011

@palculienka2011 : moj plan bol sobota,resp. nedela najskor, ale nejak som sa nechala babami v dopoludnajsej diskusii navnadit 🙂 tak ak od strachu alebo prejavov PMS necuvnem tak asi v piatok ..🙂

delideli
7. dec 2011

@gelinka75 : aspon daco.. 🙂 aj ked ten posledny som mala asi najkratsi za posledny rok-dva,vacsinou mavam aspon o den dva dlhsie..ale teraz som rada,aspon sa clovek moze pustit do dalsej prace 🙂

gelinka75
7. dec 2011

@delideli odkedy tu chodim tak mi cyklus klesol z 27 na 24-25, to je ina sila :D alebo nato ma vplyv mozno aj vela snazilkovania, neviem 🙂

vardzikova
7. dec 2011

@palculienka2011 žeby? no dobre beriem takuto poziciu 😀 😀

nativanativa
7. dec 2011

@palculienka2011 tsssss , ani naahodou , pekne si jaaaa pockam az do nedele moja draha ..... nechcem si davat nadeje , a hlavne ked mam ten cyklus rozhadzany ..... , ze mi to chodi baaarkedy 😅 😅 😅

vardzikova
7. dec 2011

@delideli možno tento krát nedôjde svinucha 🙂

nativanativa
7. dec 2011

@delideli a vidis miriam11 sa dnes testla a ma krasneho ducha , nebyt mna tak sa testuje az v piatok 😀 😀 😀