Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa oooook, tak to budu nedelne dozvuky po piatocnajsej paaarty 😀 😀 😀 😀 😀 aspon sa mozeme cely vikend bavit
@vardzikova jeeej, tak vy s nativou budeme zase nedelu testovat....takze nove pravidla...kazdy si najde svoju dvojicu na testovanie a nikdy sa netestuje osamote, ooook 😀 😀 😀 😀 😀
@delideli ty maš ale krááásny grafík 😀 😎
@palculienka2011 inak to je ale super napad 🙂
Takže baby ktora sa ide testnuť v nedeľu aby som sa netestovala sama? 😀 😀 😀 😀 Zavadzame s palculienkou novy system 🙂 testujeme po dvojiciach 😀 😀 😀
@palculienka2011 nooo pockajte baby , este sa vsetko moze zvrtnut do inej miery ...... , ze jaaa si zas poplackam a z testu nebude nic , do nedele je este veeeelmi dlho 😖 😖
@nativanativa moja do nedele je len čo cuby dup 🙂 a možno budeš otvarať šampanske čo vieš 🙂 inak aky maš grafik?
@vardzikova to je super napad :D
@gelinka75 aj ja si myslim 🙂 takže ty kedy testuješ? 😀 😀
@vardzikova ty mas nativu za dvojicu, som ti pridelila 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja som 2DC, takze az o 23 dni mozno 😀 😀 😀
@palculienka2011 nativa chce testovať v nedeľu? 😀 😀 😀
@gelinka75 jaaaaj 🙂takže teraz maš mrchu ach jo 😝
@vardzikova boze asi 50 cm od zeme, postavila som ho na kos, smetny mame dva v kuchyni a obalujem ho vianocnymi servitkami z anjelmi, ten kos 😀 😀 😀 😀 , cize vonu necitim, a kaslem na test, len love stoji, asi nie som co uz neva 😀 😀 😀 😀
@eri28 moja neva pride druhy mesiac ako aj u mna 🙂
@eri28 a ty beres este tu antikoncepciu ci uz ne?
Ahojte dievčatá, tarz som sa až dostala k pc. dnes som bola aj na gynde, výsledky krvi budú zajtra, ale doki mi povedal, že podľa neho tehu som. robila mi sono a asi sme videli gestačný vačok. ale mal strašnú šou, že mi mešká 2 dni a som tam 🙂 🙂 🙂 . no kto je tu ďalší tehu, neviem či vás stihnem všetky prečítať.
@nikinka1111 jééj to je milé,tak sa nám držkaj 😵 a ešte meriaš alebo už si zavesila teplomer na klinec?
@kikaneu ahoj moja a kde si sa nám stratila? ako to všetko vyzerá?
@purina12345 ešte meriam ale som dnes nestihla ani do grafu zaznačiť. od 7.30 u dokiho, bola som prvá ale ráčil prísť o 8.15, o 8.40 kozmetička, manžela som medzitým poslala s krvou do labáku, o 10.40 zubár, zobral nás až o 11,40, potom návčteva, teraz chvílľu doma a ďalšia návšteva 🙂 🙂 🙂 🙂 uffff. tak graf sem dám až zajtra 🙂
no a priznávam že na tom ultrazvuku som ja nič nevidela. ale tvrdil, že je tam 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 tak to si poriadne využila deň 🙂 a ty si si už založila DNP?
@purina12345 , nie lebo už nestíham 270 dné. nevadí
@nativanativa : ja zbieram odvahu, ale neviem, neviem..minule som mala tiez pekny grafik,aj priznaky som pozorovala a kde nic tu nic,resp. iba svinucha dosla, dokonca skor nez zvycajne..milostiva sa zmilovala,aby som nemusela dlho vyckavat..dufam,ze ma teraz neprekvapi zas..bojim,bojim..aj ked na druhej strane si vravim,ze coho?ved ak som,tak som a ak nie,tak uz s tym vramci tohto cyklu nic nenarobim.. 😖
a ktory DPO bola miriam11 a ako sa ti ju podarilo presvedcit? 🙂
@palculienka2011 ano prvy mesiac cez plodne dni som dve tabletky vynechala, a ja som dufala, este z minuleho mesiaca, aj ked bol menzes, ze sa zadarilo, ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee je to pravda.
dosli mi papiere na fertility, ale moj nie je v tejto krajine registrovany tak sa zajtra opytam dokiho, ci si to bude platit, alebo ho ani nevysetria, lebo chcu hromadu papierov 😠
a ked nahodou vyde ta klinika, zevraj byvaju aj dvojicky z umeleho oplodnenia, tak ja chcem tri mulatka, a mam pokojho od mojho do smrti, ked chceme stale deti, ale boze kto by to odrodil tri 😀 😀 😀 😀 😀
kocky moje test kupeny, kedy je podla vas najlepsie testovat aj dnes vecer alebooo zajtra rano??
@purina12345 ahoj....tak ja som vás včera vôbec nestíhala čítať a teraz som len tak letmo prebehla tú kopu strán čo ste zapísali....držím prsty všetkým čo sa chystajú testovať 🙂
môj graf je takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
baby ja si asi trosku nalejem mam otvoreny neaky liker stromcek uz sedi na kosi, a moj nie je doma uz 5 noc samaaaaaaaaaaaaaaa, je odcestovany pracovne, tvrdi, ze pride v marci, ale to hadam nie ani si nezobral vela zubnej pasty, a mna do marca poraziiii 😀 😀 😀 😀

@eri28 aj mne vyšiel negativny ale skusim testnuť ešte raz v nedeľu lebo dnes som len 9 DPO, si si kupila živy stromček? vauuu to musi byť vôna v byte 😉 🙂