Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no a teraz mam vytok ale uz iny.... nie priesvitny.... mam teraz ovu? mozno to na fotke tak nevyzera, ale vsetky 4 su navlas rovnake...
@mattuliatko30 ahojkaj. kludne ma s tou mrchou nechaj samu, ja ju tu aj zdrzim aby ku tebe neprisla 😀 😀 😀 😀 no uz mam rotoped kupeny, dokonca som ho uz aj vyskusala 😝
@franzziska no moja, potrebujem a dost. svadobna foto je dost stara, asi 3 mesiace dozadu som dost pribrala, akurat vtedy mi zistili aj znizenu cinnost stitnej zlazy, a je dost pravdepodobne,ze prave k tomu som tak rychlo nabrala tolko kil. teraz uz jem aj na nu tabletky a je tam napisane, ze je mozne ze pri ich uzivani mozem schudnut, tak som rada... no dufam,ze takych 10 kil aspon dam dole 😝
@zuzanka9999 no mojka uz som v tom s tebou... 😀 no dovjfazova asi znamena, ze pred ovu mas nizsie teploty a po ovu vyssie,,,bo sa mi zda ze niekde je poznat aj 3 fazy teplot... ine neviem.... tak ty uz aj tabletky beries, tak super, vam sa to uz teraz musi podarit 🙂
@mistisa moja, a preco si myslel, ze ovu nebola, vsak ta ani nepozrel, tak podla coho to usudil. a vsak tvoja dr asi neni slepa,ked videla,ze tekutina tam bola, tak tam asi bola...no divne to je...vsak uvidis o par dni ked testnes... si este nemusela kupovat tie injekcie, ked nevies ci ich budes este potrebovat... nechcem,aby si sa k nam pridala a mrchovala 😠
@moni1007 ahaaaaa super teda aspon viem ked mi niekto o tej teplote pise tak uz tomu rozumiem. no uvidime dneska je druhy den co to beriem.tak som zvedava.
@zuzanka9999 neboj, urcite zaberu...ja od dnes civicim, chcem schudnut, tak sa tesim, snad mi to trochu mysel zamestna 😀
@moni1007 aaa vidim ze tu letia rotopedy...ja ho mam rada, teda casto som na nom, clovek sa hned lahsie citi 🙂 teda ja pouzivam bicykel na von i ten vo vnutri 😀
@franzziska no mna od normalneho bicykla odradila prilba a vesta 😠 😝 ked sa vyberiem hoc ktorym smerom,tak by som ju mala mat na hlave a to sa mi teda nechce 😀
@franzziska no ale ja byvam v nimi dedinke a ked sa chcem povozit, tak musim ist mimo nej a to uz musim mat prilbu 😝
@moni1007 jaaaaaaj 😀 😝 tak ti jedine zostava slapat na tom vo vzduchu 😀 😀 😀 😀
@moni1007 noooo aspon by si bola na vzduchu 😀 😀 ale myslim ze by si sa na nom nepohla ani o kusok😀 😀
@azzura no vidis hm ☹ ach jaj.nevadi uvidime co bude 🙂 ale mohol ma aspon pozriet ☹
@iwi9 no ja som dufala tiez moja ☹ no ale takto je to.mam wsi ist dat pichnut vyvolavacku a zacat sa stimulovat ☹
@fliacik no pekne to fakt? ach jaj je to sila a zver sa do ruk lekarov ach jaj na plac ☹ no nevadi dobre bude dnes sice mozno troska tazko ale od zajtra bude dobre 🙂
@danjelca nooo na to nic akoby to ani nepocul ach jaj nevadi uvidime 🙂
@fifitko25 ved boli nechapem hm.aspon tak mi dokina pvoedala hm.
@penelope111 presne tak pockam zajtra testnem a uvidim 🙂

kocky, prosim, vysvetlite mi tieto moje ovu testiky bo nechapem...
ovu mala byt uz pred tyzdnom a nie teraz... ale dva dni som mala aj silny prievitny vytok, tak naozaj neviem co si mam mysliet...