Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no bohvie hm.je to veru dost mozne hm.no uvidime ved mam za 60 eur injekcie doma tak aspon ich miniem 🙂
@mistisa uff..moja tak to nechápem....ale prečo ti to vyznačilo ovu teraz??..tie zelené pásy?nemôžeš mať ešte len ovu???neskúšala si ovu testíky?v tom čase?
@mattuliatko30 nooo to mi ukazalo az dnes ked som zadala teplotu dnesnu hm. skusim doma ovu testik pojdem domov zachvilu 🙂
@moni1007 ahojky..ako sa darí?..ja ešte meriam pre info http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e lieky doberiem až v sobotu poslednú
@mistisa ja si mysím,že ovu možno ešte nebola...lebo by ti to tak nezaznačilo....a preto aj taký dlhý cyklus...a aj tehu testík ešte nič...dúfam,že snažilkujete stále... 😉
@mattuliatko30 ahojkaj. ja super. idem kuknut krstniatka...ty mas supis grafik. skoda ze ten test nevysiel. teda ak som spravne citala...
pekny den vam vsetkym prajem 🙂
@moni1007 hej hej...ja to neberiem tragicky 🙂 hlavne nech sa mi upraví cyklus
@mistisa Ahoj 🙂 Nezúfaj ešte stále to mohlo vyjsť 🙂 Neskúšala si pepino test 10 dosť báb ich chváli kúpiš v drogérii aj mojej sestre mamatest neukázal a pepíno áno 🙂 A to je asi najlacnejší na trhu 😀
@moni1007 zlatko aj mna na to napadlo či si dam pauzu od MK nakoľko ked sa tak na to upiman tak to nejde ta psychika ma urcite na to svoj dosah. tiez nad tym uvazujem ze to skusim tento mesiac.
@mistisa zlatko vyckaj ci ti ta mrcha nepride, bo ak bola teraz nedvno ovu tak ti to i tak ete neukaze, nechcem aby si bola potom sklamana.
@moni1007 to je rozne...ale teraz byvaju take horucavy ze ma nebavi vonku sa bicyklovat 😒
@mata_ba už druhú???...tak uvidíš...držím palčeky..nech sa dáš dokopy...a uvidíme ako budeš grafíkovať 🙂)) no graf pekný..ale len umelo vydržiavaný asi tabletkami 🙂 tak som zvedavá..kedy ms dorazí
@mattuliatko30 nieee,prvu od potratu...este len...jaaaaaaaaaj,uz tabletky beries..som zabudla..hm,snad sa ti to napravi
@fifitko25 nooo ved v pohodke ako troska ma to mrzi ale nevadi aspon mi neostanu visiet doma injekcie za 60euri 😀 😀 😀 v pohodke mm je sice zdrveny troska ale to ho prejde 🙂 ja uz som asi zvyknuta na negativne testy nic ine vlastne ani neocakavam od testov.uz po tolkych rokoch mozno aj preto som relativne v pohode 🙂 no uvidime co bude mozno sa konecne podari a pojdeme na IUI 🙂

@zuzanka9999 no ja uz pojdem zas pomalicky off. dokonca som uvazovala ci si nedam pauzicku od MK. ale neviem ci to zbladnem, nechcem sa tak sustredit na babo... a tiez rozmyslat ci tento mesiac merat ci nemerat 😒