icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
19. jún 2012

@luszia super 😉 jasne že ešte nemohla vidieť, ale aspoň mohla pozrieť sliznicu a krcok maternice 😉 podľa mna tak o 2 týždne to uz uvidis a možno uz aj so srdieckom 😉

luszia
19. jún 2012

@azzura Dakujeeeem, dufam, ze to tak bude, no idem v pondelok k mojmu doktorovi, lebo potom uz ani duphostan nebudem mat, a hned si dam zobrat aj krv, ale neviem ci na UTZ bude nieco vydiet, ved ja som teoreticky len pár dni po ovulke, tak asi si budem musiet pockat, kym nieco uvidim 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia ale aspon ti vezme krv 😀 a pondelok je tu hned, hlavne nestresuj 🙂

luszia
19. jún 2012

@fifitko25 No povedala, mi ze vystelka maternice je pekna, tak neviem ako to myslela, ja som bola strastne vystresovana, ked som tam bola, viac veci som sa chcela opytat, a zabudla som, ale tak budem mat este vela prilezitosti, dufam, a to som sa Ta chcela spytat, ty ked si zistila, ze si tehulka, kupila si si este niejake vitamy??ja mam calibrum baby plan, a B komplex som si dnes kupila,,,

luszia
19. jún 2012

@azzura No snazím sa, idem teraz na 3dni do prace, tak budem mat ine myslienky, a potom od pondelka uvidim , co mi doktor odporuci, ci mam byt doma alebo na PN,,,uvidime

fifitko25
19. jún 2012

@luszia neboj sa, bude dobre 😉 v pondelok si daj vziať krv a budeš to mat potvrdené 😉 ja stále beriem vitamíny, mám centrum materna 😉 calibrum je uz aj pre tehotné, ked douzivas baby plan, tak si uz kúp pre tehule 🙂 Bcko je v pohode 😉 moja kontrola je az o 16tej

mistisa
19. jún 2012

@azzura nooo to je ten prvy taky pocit ze joj a co teraz 🙂 🙂 chichi a uz je to v pohode 🙂 🙂 🙂

gelinka75
19. jún 2012

@azzura boli sme sa najest, dnes som si zobrala dovolenku, lebo mi to nevychadzalo aby som volala pre vysledky a toto je pre mna dolezitejsie ako byt v praci 😀 varila som fasirky a zem. kasu a este sme mali ladovy salatik, sauna je aj u nas

luszia
19. jún 2012

@fifitko25 No tak budem musiet vydrzat do pondelka,, no tak zatial budem brat tieto vitaminy, 🙂 tak Ti držím palce, daj vediet ako si dopadla 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia ale moc sa nepretažuj

azzura
19. jún 2012

@mistisa už možem pichat kohokolvek, som expert 😀 😀 😀 😀

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobry obedik si navarila. je 14hod.....volaj 🙂

gelinka75
19. jún 2012

@azzura uz som volala, davkovanie ostava, dalsia KO vo stvrtok, tak odber isto cez vikend 🙂

zuzanka9999
19. jún 2012

@mistisa
@fifitko25 juj kocky tak som rada uffff lebo ma vystrasili baby v inej teme. lebo ja nejdem ani na kontrolu folikov ze v akom su stave.az v septembri mam prist alebo ak otehotniem tk 10 po vynechani mrchy

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 uz som zvedava na vikend, že kolko ich bude a ci bolelo a atd. 😵

gelinka75
19. jún 2012

@azzura myslim, ze momentalne mam najviac folikov v tejto teme 😀 😀 no to aj ja som velmi zvedava, vsak to robia v narkoze, horsie, ze uz teraz ma boli podbrusko ako to tam tlaci aj pri cikani 😕

luszia
19. jún 2012

@azzura No budem sa snazit, ja nemam, fyzicky narocnu pracu, skor psychycky, tak sa to da 🙂

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 hmm, lebo tam maš plno a tesno 😒 . Jasne že vedieš v počte folikov 😀 😀

azzura
19. jún 2012

@luszia ale ani nervačenie nie je dobre 😒

gelinka75
19. jún 2012

@azzura no a este bude plnsie 😖 😝 ozaj a ty sa ako citis? ako vyzera graf

azzura
19. jún 2012

@gelinka75 fajn, iba ma picha na tej mojej P strane a boli ma zaludok a v noci brucho, ale to vsetko ta hnusoba utroš, ešte bude aj horsie...už to poznam.
http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 modra čiara pretol, lebo som si manualne upravila kedy bola ovulka, lebo graf mi ukazoval na piatok a to je blbost totalna

mistisa
19. jún 2012

@azzura chachacha ty si riadny exot 😀 😀 😀 tak si ta zajednavam 😀

luszia
19. jún 2012

Moj graf, skúsam, či som to dobre skopirovala 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3d7849

luszia
19. jún 2012

@azzura Ja viem, ale tak ja som kludna povaha, takze mna len tak niekto nevytociii, 🙂

azzura
19. jún 2012

@mistisa byvaš daleko 🙂 inac by som ti pichla injekciu, neboj...o chvilu to budes vediet aj ty 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia si sťastny clovek...mna dokaze akakolvek vec vytocit až do vývrtky 😠

mistisa
19. jún 2012

@mattuliatko30 no micik tak som skusala a aha hm. ale skusila som aj taky lacny tehu test ze dr max 🙂 a pozri to bolo o nejakej 13:00 cca 🙂 asi nic tento mesiac nevadi aspon drahe injekcie miniem a nebudu ma doma drazdit ze kolko staly 😀

mistisa
19. jún 2012

@azzura no v trencine 🙂 no toho som sa bala ze k tomu dojdem az 🙂

luszia
19. jún 2012

@azzura 🙂 🙂 a ty teraz kedy planujes testovat, ty si bola teraz na tom IUI, nie?

azzura
19. jún 2012

@mistisa zvladnes vsetko 🙂