icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
19. jún 2012

@luszia hej, na 2.IUI az o 14 dni

luszia
19. jún 2012

@azzura Tak držim palce, a budem sledovat ako si dopadla 🙂 🙂

azzura
19. jún 2012

@luszia dakujem 🙂

mistisa
19. jún 2012

@azzura no budem musiet chichi 🙂 🙂

mattuliatko30
19. jún 2012

@mistisa ja tam vidím ducha... 😕 😕 😕 slabého , ale je tam..neskúsiť zájisť aj za svojou dr?nech ťa pozrie?...a keď nie..dá vyvolávačku..hm?

kikaneu
19. jún 2012

@moni1007 supeeeeer 🙂 len v tomto teple je to riadne o držku 😒 😀

mistisa
19. jún 2012

@mattuliatko30 no ja uz neviem nechapem toto ale zas az z obedneho z ranneho ani ten duch ☹ no pojdem ku koncu tyzdna 🙂

zuzanka9999
19. jún 2012

@mistisa micka a ten horny test je ovu test????

moni1007
19. jún 2012

@zuzanka9999 no veru. aj ja stale rozmyslam,ze si dam taku mensiu pauzu.... trosku mi treba mysliet aj na nieco ine... ale neviem ci sa mi podari od tohto tu odlepit...pripadne mi sme si mohli pisat na fb 🙂 a ako ti ide pisanie prace? my sme teraz prisli domov a varila som kolienka a al co chladnicka dala 😀 😀 😀 😀 ideme sa najest 😀

fifitko25
19. jún 2012

tak baby 18tt: krčok sa viac neotvoril, vraj sa už úplne nezavrie, vnútorná bránka však našťastie drží, čiže zatiaľ žiadne šitie ani nemocnica... naďalej kľudový režim, magnézium, kontrola o týždeň... uf 🙂

henryka
19. jún 2012

@mistisa ahoj...mozem sa ta opýtať či to más na fotke tehu testy? vidím, že tam más slabu paličku a si tehotná? nečítala som predchadzajuce komentáre len som zazrela tvoje testy. Ja mám tiez slabulilinku jednu palicku a neviem čo dalej.

melisaaa
19. jún 2012

@luszia jeeeej ty si tehulka, blahoželááááám a prajem krásne tehu 🙂 🙂 🙂

luszia
19. jún 2012

@melisaaa Ahoj, no este to nemam potvrdene od doktora, ale testy su pozitivne, teplota je pekna, takze potichucku sa uz tesime s priatelom 🙂 a dakujeeeeeeeeem

luszia
19. jún 2012

@fifitko25 No tak to su celkom dobre spravy od doktora, treba len oddychovat, a uvidis, vsetko dobre dopadne 🙂

melisaaa
19. jún 2012

@luszia držím palčeky, aby bolo všetko ok a verím, že nás tu všetky nakazíš 🙂 🙂 🙂

luszia
19. jún 2012

@melisaaa No ked to budem mat potvrdene, tak sem vpustim virus 😀 a urcite Vás budem sledovat, lebo aj vdaka MK sa nám to podarilo, bo som jedla a pila vsetko to, co mi mohlo pomoct, a nikdy som nevedela, ze ananas je dobry na uhniezdovania, takze asi tak 😉 ja som sem chodila a citala som co je nove, a nieco sa mi zda, ze ty si mala ducha na teste, hm ? a teraz si kolky den?

melisaaa
19. jún 2012

@luszia no dobre sa ti zdá, minulý cyklus som mala ducha, ale nevyšlo, dnes som bola na gynde a dostala som Duphaston a pojdem na hormonálny profil a mm na spermiogram, tak dúfam, že sa nám to čoskoro podarí a som takto http://www.fertilityfriend.com/home/melisaaa a že anánas je dobrý na uhniezdenie, to som nevedela a juj ja ananás neznášam, ale pre mimi všetko 🙂

luszia
19. jún 2012

@melisaaa Takže teraz mate obdobie snaženia, super, len v tomto teple to bude drina 🙂 no aj ja som mala duphaston, ja som chodila na folikumetriju, takze doktor vedel ako prebieha ovulacia, a mala som ju az na 17DC a na 19 DC som uz zacala brat Duphaston, a papat ananas 3dni som jedla na veceru cerstvy ananas, a 3dni pred Ouvlku som pila grepovy strik , takze to asi pomohlo 🙂 tak drzím palce, dufam, ze sa Vám to zadarii 🙂
tiez som bola nachystana, ze pojdem s priatelom na spermiogram, a v tesku mali v akcii lanove semianka tak som si ich kupila do zasoby 🙂

melisaaa
19. jún 2012

@luszia no uvidíme, ale verím, že to výjde, a kedy sa chystáš pozrieť bublinku, ukážeš nám ju potom 🙂 🙂 🙂

luszia
19. jún 2012

@melisaaa Ja uz som bola dnes, ale nebolo nic vidiet, len taku strastne prtavu ciernu bodecku, ze to by mohlo byt ono, ale isla som hlavne kvoli tomu, ci si mam nasadit duphaston, a mám ho brat, je to na lepsie udrzaanie plodu 🙂

melisaaa
19. jún 2012

@luszia jaj, tak držím palčeky a ešte ráz krásne tehu ti prajem 🙂 🙂 🙂

iwi9
19. jún 2012

@luszia jeeeej tehulkaaa 🙂 viem, ze sa este tesis ta poskromne, ale velmi velmi drzim palce, nech to dotiahnete do stastneho konca...

iwi9
19. jún 2012

@mistisa a ktory je tehu test? lebo na tom hornom je jasne viditelny duch.... ak je to len ovu, tak kasli uz na testy teraz a skusite nabuduce 😉

luszia
19. jún 2012

@iwi9 Dakujem si zlatá, dufam, že to dobre dopadne, sice i to ešte nejak velmi neuvedomujem, ale tesim sa, ved 1,5roka sme sa snazili 🙂

luszia
19. jún 2012

@melisaaa Dakujem, no ved dám hned info, v pondelok idem na odber a uvidim, ci mi spravi ultrazvuk,,, aj Vám držim palce, aby bol tento mesiac vitazný a mohla si sem pridat krasne tehu testiky 🙂

iwi9
19. jún 2012

@luszia uf, tak to si isto zasluzite.. my este len druhy cyklus(teraz sme na cakacke) a uz mi je dlho...hlavne vela oddychuj a prajem vela zdravicka

melisaaa
19. jún 2012

@luszia dakujem, daj vedieť určite 🙂

red_kika
19. jún 2012

@mistisa to su oba tehu testy? aj ten zeleny?

luszia
19. jún 2012

@iwi9 No ale rok som to neriesila, nechala som to na nahodu, az v januari som to zacala riesit s doktorom, a zadarilo sa, takže teraz cakas, no mozno sa Vam tiez zadarilo, 🙂

iwi9
19. jún 2012

@luszia no ja sa spolieham na to, ze dnes doktori dokazu vela, takze ak by sa nam nedarilo, tak nam urcite pomozu...neviem ci sa zadarilo, bola by som rada, uvidime, skusim testnut koncom tyzdna 😉