Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ja tam vidím ducha... 😕 😕 😕 slabého , ale je tam..neskúsiť zájisť aj za svojou dr?nech ťa pozrie?...a keď nie..dá vyvolávačku..hm?
@mattuliatko30 no ja uz neviem nechapem toto ale zas az z obedneho z ranneho ani ten duch ☹ no pojdem ku koncu tyzdna 🙂
@zuzanka9999 no veru. aj ja stale rozmyslam,ze si dam taku mensiu pauzu.... trosku mi treba mysliet aj na nieco ine... ale neviem ci sa mi podari od tohto tu odlepit...pripadne mi sme si mohli pisat na fb 🙂 a ako ti ide pisanie prace? my sme teraz prisli domov a varila som kolienka a al co chladnicka dala 😀 😀 😀 😀 ideme sa najest 😀
tak baby 18tt: krčok sa viac neotvoril, vraj sa už úplne nezavrie, vnútorná bránka však našťastie drží, čiže zatiaľ žiadne šitie ani nemocnica... naďalej kľudový režim, magnézium, kontrola o týždeň... uf 🙂
@melisaaa No ked to budem mat potvrdene, tak sem vpustim virus 😀 a urcite Vás budem sledovat, lebo aj vdaka MK sa nám to podarilo, bo som jedla a pila vsetko to, co mi mohlo pomoct, a nikdy som nevedela, ze ananas je dobry na uhniezdovania, takze asi tak 😉 ja som sem chodila a citala som co je nove, a nieco sa mi zda, ze ty si mala ducha na teste, hm ? a teraz si kolky den?
@luszia no dobre sa ti zdá, minulý cyklus som mala ducha, ale nevyšlo, dnes som bola na gynde a dostala som Duphaston a pojdem na hormonálny profil a mm na spermiogram, tak dúfam, že sa nám to čoskoro podarí a som takto http://www.fertilityfriend.com/home/melisaaa a že anánas je dobrý na uhniezdenie, to som nevedela a juj ja ananás neznášam, ale pre mimi všetko 🙂
@melisaaa Takže teraz mate obdobie snaženia, super, len v tomto teple to bude drina 🙂 no aj ja som mala duphaston, ja som chodila na folikumetriju, takze doktor vedel ako prebieha ovulacia, a mala som ju az na 17DC a na 19 DC som uz zacala brat Duphaston, a papat ananas 3dni som jedla na veceru cerstvy ananas, a 3dni pred Ouvlku som pila grepovy strik , takze to asi pomohlo 🙂 tak drzím palce, dufam, ze sa Vám to zadarii 🙂
tiez som bola nachystana, ze pojdem s priatelom na spermiogram, a v tesku mali v akcii lanove semianka tak som si ich kupila do zasoby 🙂

@luszia hej, na 2.IUI az o 14 dni