icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
24. okt 2011

ahojte snazilky 🙂 mozem sa aj ja k vam pridat? my s manzelikom sa snazilkujeme od jula a stale nic ☹ .len mam dost nepravidelny cyklus, tak sa chcem opytat,ci mi neviete poradit, ze ako si mam ovulku vyratat, co najlepsie a najpresnejsie...poraditre mi aj nejake vitaminy? ja beriem len kyselinu listovu-superzelezo sa to vola,ale ak mate skusenosta aj s niecim inym dam si poradit 🙂 dakujem

eri28
24. okt 2011

aj ja snazim dlko s priatelom som po laparoskopii 4 dni, cakam dnes menzes a nic nemeskava, snad som neotehotnela na operacnom stole 😀
mohla som pred op robili len lapar. v pravo, a ze by v lavo bolo baby, nie je to blbost, ja neviem 😉

zuzanka9999
25. okt 2011

@nativanativa ahoj no to si viem predstavit, ja som bola tiez smutna a nestastna, teraz ocakavam tento vikend mrchu a som si povedala ze si test robit nebudem pokial nepide.

mima1983
25. okt 2011

Babulky, je tam slabulilinka druhaaa čiaročka!!!!!!!! Slabunka ale volnym okom viditelna! teda snad nemam vidiny 😀 ... čo teraaaaaz???? zajtra opakovať test, či až pozajtra, 🙂 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

carie32
25. okt 2011

@zuzanka9999 máš pravdu, musíme myslieť maximálne pozitívne 😉 ! inač aj ja mám sestranicu a tá sa snaží s manželom o babatko už tri roky... v jej prípade by som už vážne rozmýšlala nad umelým oplodnením... ona sa už dostala do takého štádia že už sa s ňou o tom nedá vôbec rozprávať, hneď sa strašne nahnevá, no a ani sa jej nečudujem... ☹

carie32
25. okt 2011

@deniv ďakujem za povzbudenie 🙂 , jasné že na budúce si už kúpim ten rapidclear... len u mňa sa to dosť ťažko dá odsledovať lebo mám cyklus až 40 dní, niekedy aj viac... asi ich budem ocikávať celý mesiac aby som to zistila.. 🙄
A Tebe moc moc gratulujem a prajem bezproblémové tehu 🙂

anlady
autor
25. okt 2011

@mima1983 určite dnes zopákni. Ja by som to nevydržala 🙂

carie32
25. okt 2011

@mima1983 takže sa zjavne zadarilo!!!! to je perfektné!!! ale budeme sa zatiaľ tešiť len tak potichučky pravda 😉 ?? za dva tri dni testneš znovu?

mima1983
25. okt 2011

@carie32 presne tak, este som si tym aj tak neni uplne ista..... pokial tam neuvidím vyyyyrazne dve čiariska!!!!! 😀 😀 ... najradšej by som už zajtra testla, ale baby mi radia pozajtra.... tak pozajtra! 🙂

barushkaaam
25. okt 2011

@mima1983 gratulujeeeeem 🙂 aj slaba ciarka sa pocita a do pozajtra urcite zosilnie 😉 mozem sa spytat ako dlho ste sa snazili? 🙂 a ktory DC si? pytam sa preto, ze ja som 29 DC dnes, a este som to nedostala. Ale mala som take krce v bruchu, ako keby som to mala dostat a aj prsia mam citlive inak nic ziadny vytok ani ma nic ine neboli...ja som si myslela, ze je to prichadzajuca mrcha, ale jedna kocka mi tu vcera pisala, ze priznaky tehu su dost podobne ako priznaky mrchy...tak ja neviem.... ☹ mam cakat ci co?

mima1983
25. okt 2011

@barushkaaam presne tak, velmi dobre ti napisala... su tie priznaky takmer rovnake, cize vobec neviem na com sme 😀 ja mam dnes 30DC a mrchu som mala dostat v nedelu, ale uz od minuleho štvrtka som mala také pocity ze mrcha urcite urcite pride! kazdy den som sa v to uistovala viac a viac 😀 mala som malilinke spinenie, tak som myslela ze je to uz na spadnutie a mrcha dorazi v plnej zbroji 😀, ale dnes som to uz nevydrzala a spravila som si test... ze sak nic za to nedám 🙂 i ked aj vcera vecer som dost citila podbruško.... dnes uz nie, dnes zase tušim viac prsia.....toto je náš 3.mesiac ktorý sa snazíme..... prve dva sme nechali na nahodu a tento tretí som si len cez net dala vypocitat plodne dni a teda vtedy sme sa obden snazilkovali 🙂

barushkaaam
25. okt 2011

@mima1983 ja som nemala doteraz ziadny vytok....myslim teraz..od piatka ma boli podbrusko, fakt taka ista bolest ako pri kramoch, ale tie nikde....tak ja som z toho uplne sisi...dneska uz testovat nestiham, na zachode som uz bola..mam si ist teda do lekarne a skusit zajtra testovat, co myslis? ci mam este pockam ci mrcha nepride? inak zrovna teraz ma podbrusko uz neboli, ale prsia mam straaasne naliate a dost bolestive ☹

boba85
25. okt 2011

@mima1983 jeeeeeej no super!!!! to sa tesim s tebou. Tak to super, ze treti mesiac sa snazite. Dufam, ze ta budeme za radom pekne vsetky nasledovat a mat dve ciarocky 🙂

jarmila82
25. okt 2011

tak to prídem na mizinu.ak si budem robit testy na ovuláciu do neviem kedy.xixi
@deniv

meyby
25. okt 2011

tak dnes ja sa vychystam ku gyndoske, a gyndoska mi oznami ze dnes berie len tehotne...a to mi povedala ze mam dojst, normalne sa k nej neviem dostat ...

nativanativa
25. okt 2011

@mima1983 tak grqatulujem ,nech ciarka silnie 😉

carie32
25. okt 2011

@meyby no tak to "poteší" ... si sa preobjednala?

purina12345
25. okt 2011

@mima1983 no jupííííííííííííííííííí, tak sa teším 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
len počkaj do štvrtku bude krajšia 😀 tak sa pekne začni šetriť

purina12345
25. okt 2011

@meyby no tomu sa hovorí smola 😖 tak to je riadne na nervy, nejdeš predsa skúsiť testnúť?

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa nechystáš sa k dokiku obzrieť vajíčka?

meyby
25. okt 2011

@carie32 v stvrtok poobede mam dojst ...tak uvidim...

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 ale iste dnes 14.45 😉

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa no paráda, to budeš hneď múdrejšia kedy bude ovu, tak potom daj vedieť, držím paľúšky 😀

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 😝 😝

meyby
25. okt 2011

@purina12345 ved normalne uvazujem ...stala som pri lekarni a kupit alebo nekupit test ...ale pri praci mame lekaren, chystam sa do prace tak asi to vybavim.... 😀

barushkaaam
25. okt 2011

@nativanativa aj ja ti drzim palce a hned daj vediet, co ti dr povedal 🙂

Inak baby ja som dneska 30 DC, od piatka mam priznaky prichadzajucej mrchy a stale nic. Mam take pichanie v bruchu, prsia mam tiez citlive, tak pockam este a ked dneska nedojde mrcha, tak zajtra idem testovaaaaat 🙂

nativanativa
25. okt 2011

@barushkaaam kujemeeeeeeeeeeee , vsetko zjemeeeeeeeee 🙂 🙂 😝 😝

barushkaaam
25. okt 2011

@nativanativa supeeeeeer 😉 😉 😉

meyby
25. okt 2011

@purina12345 preco mas depku? co sa deje?

purina12345
25. okt 2011

@meyby mňa veľmi ľahko deprimuje takéto hnusné počasie a okrem toho zajtra konečne idem po dvoch týždňoch z práce domkov a som stáááááášne vyčerpaná tak to je aj jedno z druhým 😝