Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@karkana neviem..ja teraz mám lieky lutenyl...predpísal mi dr...doplatila som len 17centov...a nasadíš si to tak cca 4dni pred mrchou..a bere sa to 10dní..tak môže ti to oddialiť.... môžeš aj tampóny..ale ja vtedy moc do vody nechodím...nie som si istá.. 🙂
@mattuliatko30 no moja veru zajtra hm.no bohvie mozno povie ze budu poobede uvidime opytam sa jej 🙂 ale hlavne ze nieco robia a idu brat tu krv nie ako minuly mesiac :-/
@azzura dakujem micik hned dam urcite vediet 🙂
@kikaneu no do rana veru ale v podstate bud d poobedia alebo az do pondelka podla toho kedy budu vysledky ☹
@mattuliatko30 no veru mohlo by to byt 🙂
@fifitko25 no veru zajtra mojka :-/ no je tam ako ale zas sa mi to zda slabsie ako vcera ale zas vyraznejsia palicka ako vcera vcera mi to prisla taka machula a uplne na inom mieste neviem odfotim obidva pri sebe? 🙂
@mata_ba no dufam ze bude minimalne zvysene a o dost 🙂 ani mne nebrali ked ti mam pravdu povedat ani neviem aka je norma na HCG hm uvidime 🙂 🙂
@mattuliatko30 opat tvoja predpoved?minule vysla 😉 aj ked len na chvilku..ale nevadi..moja..pocuj,ale kto vie ci nevysla ta moja..ze budes tehu skor ako ja..len ten graf mas na 1*
@zuzanka9999 noooo volala som jej zajtra rano idem na krv 😉 na Hcg som strasne zvedava 😉😉
@mistisa fuuuuha tak budem na teba mysliet a vysledky budes mat kedy? este v ten den?
@zuzanka9999 dakujem mojka no viesco asi az v pondelok ☹ hm uvidime musim cakat :-/ no co uz :-/ aty ako moja?
@mata_ba joj micka...ako by som rada..ale skôr nie ako áno....graf je len z tbl.pekný si myslím
@mattuliatko30 a co ked nie? 😉 no ved uvidis..tusim v sobotu beries poslednu,ze?juuuj,kiezby vam to vyslo 🙂
@mata_ba no ja koza, vieš čo som urobila,?ovu testik ocikala...dala nazad do papiera..išla do izby pohľadať staré ovu..aj zo včera..a potom som zobrala všetky staré,že ich vyhodím..samozrejme aj s dnešným 😀 😀 už sa nejdem hrabať v koši 🙂 tak musím zase nepiť... 😀 ak to vydržím...ak nie..tak zajtra.urobim 😉
@mattuliatko30 ty si trdlooo 😀 tak nepi a s dalsim cikanim testuj..a napis si,ze NEVYHADZOVAT 😀 juuuuj,moja...dufam,ze bude silnaaaa ciarisko..samozrejme myslim testovaciu..
@zuzanka9999 takze uz stimulujes hej? Ja ked nebudem tehu ma to caka tiez od 3 po 5 DC clostyl a od 6-11 DC injekcie merional a 11 DC kontrola a uvidime ake budu.foliky 😉😉
@mistisa hoj mojka...tak už má š asi po krvičke......čo ti povedala dr.???
@mattuliatko30 @azzura @fifitko25 @kikaneu @red_kika @mata_ba a vsetky kocice 😉 prajem krasne ranicko 😉 uz mam po odbere a sestricka mi povedala ze ked si odnesiem krv sama budem mat vysledky uz dnes 😉 tak som si to odniesla a o 11:00 by mi mala sestricka volat😉 toto budu moje najdlhsie 3 hodiny :-/ och nech to rychlo ujde 😉 a vy ako?
@mistisa mickáááá....strašne ti držím palčekyyy... juj..budem tu sedieť ako s nasolenou riťou 😀 😀 čo tu napíšeš...ja zajtra poslednú tabletku http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak uvidím čo to urobí s teplotkou...a ako sa cítiš...aj si merala?čo teplotka?

@mistisa tak ešte do ráno máš čakať? och....no ale dúfam, že to dopadne zajtra pozitívne 😉